- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én azért untam meg nagyon azt a tokot, mert idő közben, 2 hónap alatt 2 fóliát használtam már el vele. Most egy új van rajta, ehhez már más tokot használok, itt nincs ilyen probléma. Nem is a fólia cseréjével van a gond, hanem hogy alá bemennek a porszemek, amik igencsak meg tudják bontani a kijelző szép és egyenletes felületét. Másszóval megkarcolják.
Bay -ről én másik optikát néztem, majd ha rendelek és lesz tapasztalatom belőle akkor írok. DE ez kb. másfél hét múlva lesz leghamarabb, ami nem mostanában fog megérkezni.
Mellesleg úgy tudom, hogy az emui 3.0 tesztek már befejeződtek. Persze lehet ez fals hír is, de ha minden igaz már júliusban elkezdték a béta próbálgatását, tehát szemptemberben már lesz lehetőség hozzájutni. Nem feltétlenül auto frissítés formájában.
Szerintem vállalható is ez, mert mostanában több márka jelenléte is erősebb lesz a piacon. Többek között azért, mert kerülnek/kerültek be itteni értékesítésbe is (Xiaomi), meg egy-két esetben változik a rendelési feltétel (szeptember helyett októberben, OnePlus One, ezzel az ára is) és a garancia is (Xiaomi, 1 év Magyarországi).
philoxenia:
Én eléggé elfogult vagyok, azért nem igazán szerettem volna jelentkezni erre a feladatra, de majd megpróbálok objektív lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 10
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen program, ami...?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest