Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz CJ3 #870 üzenetére

Én azért untam meg nagyon azt a tokot, mert idő közben, 2 hónap alatt 2 fóliát használtam már el vele. Most egy új van rajta, ehhez már más tokot használok, itt nincs ilyen probléma. Nem is a fólia cseréjével van a gond, hanem hogy alá bemennek a porszemek, amik igencsak meg tudják bontani a kijelző szép és egyenletes felületét. Másszóval megkarcolják.

Bay -ről én másik optikát néztem, majd ha rendelek és lesz tapasztalatom belőle akkor írok. DE ez kb. másfél hét múlva lesz leghamarabb, ami nem mostanában fog megérkezni.

Mellesleg úgy tudom, hogy az emui 3.0 tesztek már befejeződtek. Persze lehet ez fals hír is, de ha minden igaz már júliusban elkezdték a béta próbálgatását, tehát szemptemberben már lesz lehetőség hozzájutni. Nem feltétlenül auto frissítés formájában.

Szerintem vállalható is ez, mert mostanában több márka jelenléte is erősebb lesz a piacon. Többek között azért, mert kerülnek/kerültek be itteni értékesítésbe is (Xiaomi), meg egy-két esetben változik a rendelési feltétel (szeptember helyett októberben, OnePlus One, ezzel az ára is) és a garancia is (Xiaomi, 1 év Magyarországi).

philoxenia:
    Én eléggé elfogult vagyok, azért nem igazán szerettem volna jelentkezni erre a feladatra, de majd megpróbálok objektív lenni. ;)

Új hozzászólás Aktív témák