- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem veszem annak, szerintem jogos.
Viszont egy tényt azért ne feledj el. A mostani Huawei felhasználók összetétele már nagyon megváltozott (főleg P7 tekintetében). Többségében már olyan emberek vannak a vásárlók között, akik nem külföldről veszik, mivel befuttatott márka lett, illetve egyre több a laikus is. Meg ez egy nemzetközi termék, még friss is, tehát kevesebb itt az ilyen, aki ért is hozzá. Másszóval igazi végfelhasználó, felszínes tudással (használ, frissít ha lehet). Persze ezzel sem akarok senkit megbántani, de természetes, hogy az emberek többségének még arról sincs fogalma, hogy ppi, rom, firmware, root vagy ui. Ezzel sincs baj.
Szerintem ha írsz erről egy összefoglalót az nagyon hasznos lenne. Én biztos nem tudnék ilyet kreálni, mert annyira mélyen nem vagyok benne, te láthatóan értesz hozzá. Persze ha van rá időd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Horgász topik
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest