- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A tesztek többsége érdekes. Nekem ha lagg volna a telefonon a falhoz vágtam volna, de legalábbis már rég nem lenne meg.
386 - 486 -os gépeken felnövekvő nemzedék szerintem nagyon érzékeny a laggra
Én sokat használom fotózásra, ezek többsége nem publikus, munka, majd hétvégén lövök párat, aztán teszek hozzá linket ide és meg tudod nézni. Amúgy ha visszanézel pár hozzászólást, akkor tettem be pár makro fotót. Kiindulásnak jó. Video esetében vannak fokuszálási problémák, de én azt nem is nagyon szoktam használni, viszont a minősége egész jó. Szép videókat csinál, jól állítja be a "színeket" is. De fotóknál szerintem nagyon ügyes.
Alap böngészőben vannak akadások, de mivel ez nála erősebb telefonnál is előfordul én a Dolphin -t használom, minden telefonon. Képernyő minősége, felbontása nagyon jó, olvasásra alkalmas. GPS gyorsan talál jelet, korábbi, frissítés előtt neccesebb volt, ezt megoldották. Pikk pakk talál jelet. Telefonálást háttérbe téve is zökkenőmentesen működik, ami azért fontos, mert sokszor jön elő kérdés vagy kérés a munkámnál, aminél utána kell nézni egy mail -nek, dokumentumnak vagy webnek. Ilyenkor sokszor fut a háttérben néhány dolog.
Őszintén megmondom, én előbb vettem meg a telefont, mint a teszteket elolvastam volna. Fordítva biztos nem tettem volna, mert elég lehangoló pár írás. Viszont egyáltalán nem bántam meg. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy már szinte első frissítéssel dobták piacra.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Léghűtés topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest