Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ktomek

aktív tag

válasz #86973952 #286 üzenetére

Mindig intelligens módban használom. Szóval jelenleg az van, hogy szombaton reggel 10 körül vettem le a töltőről (4 napja), és most van huszonvalahány százalékon. Szombaton ráadásul egy esküvőn csináltam vagy 30 képet, meg egy pár percnyi videót is. Azóta valóban keveset használtam, inkább csak telefonálásra, meg 20-30 perc wifi internetre.
    Nekem nem kell mobilnet, így a hálózat mindig 2G-re van állítva, nincs adatkapcsolat engedélyezve, szóval nap közben nemigen szinkronizálnak az alkalmazások online semmit... kivéve, ha be van kapcsolva a wifi, az be van pár órát naponta úgy, hogy nem nagyon nyomkodom. (FB messenger miatt).

Extrém kímélőnek minősül, ahogyan én használom, tudom. De ez is egy érdekes adat szerintem.
    Ja, nekem egy éjszaka kb. 4-5-%-ot merül így.

Csinálok screenshot-ot az akku használatról, ha érdekel valakit, de egyelőre nem találom a ss funkciót :D

Egyébként tudom, hogy ha játszanék valami hardkór játékot, pár óra alatt lemerülne. Kegalábbis a P6 100%-ról negyvenre merült két és fél óra Plants vs Zombies 2 -től.

Új hozzászólás Aktív témák