Új hozzászólás Aktív témák

• koxaman

tag

válasz ---Peti--- #9197 üzenetére

Szia en lassan kethonapja hasznalom a keszuleket. Igen leteznek problemak ez sok mindentol fugghet, ugyan azon ket telefon kozott is lehet kulonbseg. De ha az elejen fenn all a hiba azonnal csereld garanciaba. ne kezdj el szoftvert frissiteni. Nekem b112 van a telefonomon. En meg vagyok vele elegedve. Mindent tud amire nekem szuksegem van.. Foleg a szervezes feladatok es koltsegeim napi dolgok nyomon kovetesere. Nem jatszom vele. Igy 2 nap hasznalati ido. Ha nagyon sokat hasznalom net+video..stb azaz a nagykepernyo sokaig aktiv akkor szivja az aksit es este erdemes feltoltenem mert a kovetkezo napot mar nem huzna ki. Minden kis.aprosagaval megjelenesevel tetszik a telefon. A kezdeti hasznalat soran minden nap okozott valami pozitiv meglepetest a gyartoi otletesseg alltal. A wifi eldobas szamomra nincsen,persze ha nagyon gyenge a jel elveszti, de nekem az emeleten levo routert erzekeli hazon kivul is.hasonlo mertekben mint az elozo s. galasy telefonom. A gyari fules szerintem nagyon jo, a tobbi gyartoi fuleshez kepest. Persze ha flacot hallgatsz erdemes jobbat venni de erezni ennel is az mp3 / flac kulonbseget. Biztonsagi szolgaltatasok, az aku meruleset figyelo nagyfogyasztasu alkalmazasok kezelese is tokeletes. Majd hasznalat soran rajosz a kis trukkokre amik szamodra a.sajat igenyeidnek megfeleloen megjobb lesz a telefon. Ezekrol pedig itt a forumon is talasz leirasokat vagy az osszefoglaloban. En nem bantam meg a vasarlasat. Szerintem te se fogod. Persze tok folia.kotelezo darab. :-)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés