Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#25045) honda130 válasza Morgal (#25044) üzenetére


honda130
tag

Egy munkahelyi barátom aki eléggé jártas a romolgatásban óva intett, hogy a pc-ről indított telepítők veszélyeket rejtenek magukban, mivel az egész telefont újraírják és előfordulhat hogy papírnehezéket készítek a telefonomból. Inkább ajánlotta hogy hagyjak fel a gyári visszaállításokkal, ha úgyis csak próbaképp szeretnék egy-egy romot feltenni. Elmondta, hogy a 4ext recovery segítségével elvégzett műveletek az exe fájlos telepítéssel szemben sokkal bolondbiztosabb, azzal én sem tudom olyan könnyen elrontani a telefonom, mert max visszateszek egy előző mentést és újra jó lehet a telefonom. Tudom hogy ti it javasoltátok már nekem hogy hagyjam a fenébe a gyári romokat, de most meg is értettem miért. Így aztán végre elvetettem végleg a gyári rom próbálgatásokat.

Most viszont új feladat keletkezett: Kéne keresnem főzőtt romot a telefonomra. Kis segítség kellene, mert lenne pár kérdésem. A tudástár írásai szerint van néhány feltétele a rom feltételnek:
megfelelő firmware---Ezt pontosan mi? Valahova fel kell telepíteni vagy mi? Ha keresek egy romot, akkor kell egy ilyen firmware-t is keresnem ami a készülékemhez is meg a romhoz is stimmel? Hogy lehet ezt megtalálni? Vagy ott van valahol a rom mellett az is?
A romhoz előírt 4EXT verzió: Hát egy 4ext-em van, ami érintős, de honnan tudjam hogy a romhoz van-e előírva? :W
Full wipe, amit "innen" beszerezhetjük és recovery alól futtatjuk le. : Az "innen" csak egy idézet részemről, mert a mondatot a tudástárból idéztem és ott ez a felirat egy link.
Na de a full wipe nem csak egy művelet neve, mikor minden letörlünk a telefonról? Mit kell azon letölteni? A 4ext nem tud letörölni mindent?

Szóval értem én hogy hülyeségeket kérdezek, de félig megtanítottatok már erre az egészre és minél többet tanul az ember, annál több kérdése lesz. Köszi ha mindezt valaki megválaszolja!

Sziasztok! :R

Úgy csinálj lehetőleg mindent, hogy ne kelljen senki előtt letagadni hogy a te munkád. Én minden nap megpróbálom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.