Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11551) HIJ válasza dropopi (#11549) üzenetére


HIJ
őstag

Nem rossz az az Arc S sem. Volt a kezembe nemrég. Nagyon vékony, nem rossz az anyag minőség (SE -hez képest...). Az új felület is használhatóbb mint a régebbi. Igaz hardveresen kevesebb, mint a SII és a Sensation, de kérdés, hogy ez a használat során mennyire érződik.

(#11552) mumk1 válasza Something_ (#11548) üzenetére


mumk1
addikt

Egyet még megnézhetsz. Szedd le ezt: libhtc_ril.so
Másold be a /system/lib mappába, úgy, hogy az ott lévőt felülírod. Magát a másolást ES File Explorer vagy a Root Explorer appokkal tudod elvégezni, a művelet előtt engedélyezni kell hogy írhassa a nandot, de erre úgy is figyelmeztet. Utána restart. (ne csak hot, ha nem full!!!) Nincs más ötletem, négyre tettem már fel, 3db T-sre és egy Telenoros-ra és minden működig a net. :U

http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/

(#11553) Zirowe válasza mumk1 (#11552) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Hajaj, emlékszem egyszer még régen a desiren egy tuti leírás alapján belenyúltam a rilbe, hogy pannon helyett telenort írjon ki a telefon, aztán eltűnt végleg a térerőm. :DDD

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#11554) tgb válasza Something_ (#11542) üzenetére


tgb
senior tag

él a net előfizud,én utánakérdeznék a szolgáltatónál,vagy másik telóban kipróbálnám!
ment pü!

az irányár nem félarat jelent!

(#11555) mumk1 válasza Zirowe (#11553) üzenetére


mumk1
addikt

Ez a sajátomból van copyzva, ugyanaz a rom és szintén T-s. Szerintem rosszabb nem lesz, max megjavul. :D

http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/

(#11556) rizso válasza Meekrob (#11546) üzenetére


rizso
addikt

Sensationöm volt, most SGSII van. Mindkettő jó, de ha már szavazni kell, akkor SII.

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#11557) IkszIpszilon


IkszIpszilon
aktív tag

Üdv!
e-Care kftnél a kijelzőporosodást készülékcserével,kijelzőcserével vagy tisztítással (ezt nem tartanám jó ötletnek)orvosolják?Mennyi ideig kell otthagyni a készüléket és adnak cserekészüléket erre az időszakra?

X.Y.

(#11558) randras válasza IkszIpszilon (#11557) üzenetére


randras
veterán

Kijelzőt cserélnek, ha magyar alaplapod van, 4-5 munkanap alatt megvan, cserekészülék nincs. Ha szolgáltatónál vetted, ott adnak cserekészüléket, de akkor tovább is tart, hiszen onnan el kell vinnie a szervizbe, meg vissza.

(#11559) zzola válasza Meekrob (#11546) üzenetére


zzola
félisten

Hardverben kicsit valóban gyengébb az ARC S, mint a másik 2 lehetséges készülék, de A Sensation a Sense-n kívül semmivel sem jobb-szerintem. Nálam az ARC S sokkal gördülékenyebben megy mint a HTC. Kamerájuk hasonló minőségű...
SGS-Sensationról rizso tudna többet írni, neki volt/van mindkettő.

(#11560) Meekrob


Meekrob
tag

Mégegyszer köszönöm szépen mindenkinek.

Ami nem látszik a fórumon, de privátban mind dropopi, mind rizso nagyon kimerítően elmondott mindent ami különösen érdekelt. :)

(#11561) boksz válasza Meekrob (#11560) üzenetére


boksz
senior tag

Szerintem felejtsd el a Sensationt !
Akkorát szívtam vele, hogy csak na. A Samsung lesz a jó választás, és nem a szoftver miatt, mert az tökéletes, hanem a silány minőség miatt mondom ezt.
Kétszer volt kijelző csere, egyszer kiesett a hangerőgomb, most épp a fenti hangszóró cserére vár, hívás közben sistereg, kattog magyarul beszart ! A telefon hangereje egyenlő a nullával, kihangosítva is gyenge stb.
Sajnálom mert nagyon megszerettem, de én többet nem veszek HTC márkát mert a minősége , összeszerelése egy nagy nulla. A szoftver tökéletes sőtt a legjobb, csak ha kifogsz egy ilyet mint az enyém ( és nem csak egy ilyen teló van !!! ) akkor havonta mehetsz a szervízbe vele. Gondold el már nekem kellemetlen a dolog állandóan a T-mobilnál vagyok.

Szóval Samsungot vegyél.

https://www.flickr.com/photos/boksz/

(#11562) hülyegyerek válasza boksz (#11561) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Szerintem meg a Samsungnak gagyi az anyaghasználata, összeszerelése, a touchwiz inkább viccnek, mint működő rendszernek nevezhető. Ha valaki el akarja kerülni pl. a porosodást , az vegyen XE-t , mert ebben már ki van javítva.

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#11563) IkszIpszilon válasza randras (#11558) üzenetére


IkszIpszilon
aktív tag

A kijelzők ott vannak raktáron és a 4-5 nap míg a készülék sorra kerül, vagy ennyi idő alatt rendelik meg?Csak mert én nem tudom(akarom) ott hagyni egy napra se!Nem azért költöttem el ennyi pénzt telefonra,hogy aztán ne tudjam használni. :B Ma eleve idegesen keltem;szal kitépem a pultból a tagot, ha 4-5napot mond :((

[ Szerkesztve ]

X.Y.

(#11564) rizso válasza hülyegyerek (#11562) üzenetére


rizso
addikt

Jelenleg S2-t használok, előtte Sensationt nyúztam vagy 4 hónapig, és nem értek egyet a véleményeddel. S2 jobban össze van rakva, mint a Sensation. Anyaghasználatra lehet minőségibb a fém, na de az S2-ben felhasznált műanyag se éppen gagyi - kinek mi jön be, egyéni ízlés kérdése (ez a rendszerre is igaz).

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#11565) Sasal1ty válasza IkszIpszilon (#11563) üzenetére


Sasal1ty
tag

Szia. Nekem 2het volt amig kicsereltek , igaz ecarebe csak 1 napot volt , t-mobilera kellett tobbet varni, erdemes egybol ecare be vinni ugy szerintem 1-2 nap. Udv.

GTA V : Pacikuki007

(#11566) szegto válasza boksz (#11561) üzenetére


szegto
senior tag

És mennyi idő után jelentkezett az első hiba?
Volt Desire -m is most meg Sensation, de egyiknél sem tapasztaltam semmilyen minőségbeli hibát.
Se porosodás, recsegés vagy hangerő gomb.......
Mind 2 gyárilag független, magyaro. -i modell.
Vszin akkor az is számít hogy hol veszed és hogy milyen régióba szánt modellről van szó.
Én még mindig ajánlom a Sensation-t.
Sebességre nem lehet panasz, nálam olyan mint a villám az új Insertcoin+1.5-ös kernellel.

Ami a legjobban tetszik még mindig a HTC-ben az az XDA-s támogatás...... nálam ez a fő érv a HTC mellett.... meg persze a Sense.
Samsungra sokkal sokkal kevesebb fejlesztés van.

ON.

(#11567) Iomega


Iomega
őstag

Milyen típusú autós töltőt használtok és mekkora az amper száma , illetve mennyi volt a kimenő?

Ha linkeltek példának valamit, előre is köszönöm!

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#11568) Sasal1ty válasza Meekrob (#11546) üzenetére


Sasal1ty
tag

En is ajanlani tudom a Sensationt. Igaz mar 2 szer csereltek kijelzot a porosidas miatt, engem ez addig nem izgat meg gariban kicserelik. Remelhetoleg mar kijavitottak a problemat, biztos kapott visszajelzest a szervizektol a gyar h nezzenek utana. Nekem semmi problemam vele. Gyari szoftverrel hasznalom es nem veszek eszre lagolast minden program tokeletesen fut, sense sem indult meg ujra ez mondjuk hasznalat fuggo en odafigyelek h feleslegesen ne menjen semmi a hatterben. Samsungot probaltam mar egy kedves ismerosomet es nalam a sense miatt is jobban tetszik a Sensation. Udv

[ Szerkesztve ]

GTA V : Pacikuki007

(#11569) boksz válasza szegto (#11566) üzenetére


boksz
senior tag

Kb. 1 hónap után kezdett porosodni, aztán megint 1 hónap, de azt már felküldték az e-care és most már nem porosodik !
A többiről nem nyilatkoznék, egyszerűen szar az minősége ennek az első szériának na.
2011.11. hóban vettem a T-mobilnál és készségesen cserélnek mindent benne, mert látják ők is hogy egy hulladék. Mondom úgy ezt, hogy tökéletesen meg vagyok elégedve a szoftverével a cuccnak !

https://www.flickr.com/photos/boksz/

(#11570) hülyegyerek válasza rizso (#11564) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Volt szerencsém egymás mellett próbálgatni a 2 telefont, valamint az előző készülékem egy Galaxy S volt. Ezerszer minőségibb hatása van számomra a Htc-nek, mint a Galaxyknak, valamint a Sense-t is sokkal jobbnak tartom, mint a TouchWiz-t.
Ami miatt még a Sensationt választottam, az a telefon formája, mérete volt. Az SGSII valami drabálisan nagy, és kényelmetlenül szögletesnek tűnt, míg a Sensation a nagyobb kijelző ellenére is szinte milliméterre ugyanakkora, mint a sima SGS.
De folytatom..a Sensation kijelzőjét sokkal szebbnek tartom, mint a samoledeket, főleg a felbontás miatt. Igaz, hogy a betekintési szöge közelében sincs a samukénak, viszont igaz amit a tesztekben is említettek, hogy az slcd-nek sokkal természetesebbek a színei, nem égetik ki az ember retináját.
Ne érts félre, nagyon jó telefon az SII is, de nem nekem.

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#11571) Something_ válasza hülyegyerek (#11570) üzenetére


Something_
őstag

Az SIII überelne mindent, hogyha nagy felbontású samoled lenne, plusz szerződtetnének egy dizájrnert a telefon kidolgozására, nem csak a megmaradt műanyagot használnák fel:D

(#11572) Sasal1ty válasza Something_ (#11571) üzenetére


Sasal1ty
tag

Mondjuk Jonathan Ivy-t:D

GTA V : Pacikuki007

(#11573) rizso válasza hülyegyerek (#11570) üzenetére


rizso
addikt

Na ebben a hsz-edben már vannak olyan dolgok, amikkel egyetértek, de főleg az utolsó mondat mondanivalójával: kinek mi, egyéni ízlés kérdése a dolog:R

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#11574) hülyegyerek válasza Something_ (#11571) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Én inkább egy 1280x720-as IPS-re szavazok, a HTC tálalásában...

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#11575) T0rnad0 válasza Something_ (#11523) üzenetére


T0rnad0
addikt

Hello!

Sikerült valahol megtalálnod a bravia engine-t? :F

Z Fold 4

(#11576) boksz válasza hülyegyerek (#11570) üzenetére


boksz
senior tag

Ezzel én is teljesen egyetértek.

https://www.flickr.com/photos/boksz/

(#11577) Something_ válasza T0rnad0 (#11575) üzenetére


Something_
őstag

Igen, igen. aromából telepítettem. De nem veszek észre változást. Hol kéne látnom, hogy szebb a kép?:D

(#11578) WiZARD


WiZARD
addikt

tegnap fotóztam Alleeban a Samsung márkaboltban.
Galaxy Nexus.
tetszik maga a telefon, de ez a gagyi, papírvastagságű műanyag hátlap kritikán aluli imho...
és sgs2 hátlap is ugyanez ha jól rémlik.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#11579) pap válasza Something_ (#11577) üzenetére


pap
senior tag

szemüveggel sem? :D

Asus RT-AC66U, HP Microserver G8

(#11580) boksz válasza rizso (#11573) üzenetére


boksz
senior tag

Csak az a baj, hogy a szar minőség nem ízlés kérdése !
Mert ha előre tudom, hogy a jobban tetsző HTC amit veszek állandóan a szervizbe lesz akkor inkább Samsungot veszek.

https://www.flickr.com/photos/boksz/

(#11581) T0rnad0 válasza Something_ (#11577) üzenetére


T0rnad0
addikt

Nekem még új ez az IC és aroma :B Hogy tudom aromával utólag feltelepíteni?

Z Fold 4

(#11582) Something_ válasza T0rnad0 (#11581) üzenetére


Something_
őstag

Passz, hogy aromát utólag fel lehet e tenni, a SBE-t fel lehet, de a megauploados link ugye nem jó.. Szerezd meg az SBE.zip-et és beflasheled azt hello szia.
De sztem rakj fel egy új ic rom-ot, amibe be van építve az aroma, így telepítésnél bejön ez a telepítő.

(#11583) T0rnad0 válasza Something_ (#11582) üzenetére


T0rnad0
addikt

Köszi a választ, ha 4.5.3-ra rakok 4.5.4-et, akkor elég wipe cache és dalvik cache és mindenem megmarad?

Z Fold 4

(#11584) Something_ válasza T0rnad0 (#11583) üzenetére


Something_
őstag

Igen, de backup!

[ Szerkesztve ]

(#11585) Something_ válasza mumk1 (#11552) üzenetére


Something_
őstag

A system mappát hol találom? Engedélyeztem a ES File Explorer-ben a root explorert és a mount system-et, de nem tudok az sd-ről feljebb lépni.

(#11586) Iomega


Iomega
őstag

Hogy lehet megnézni a telefon pontos gyártási dátumát?

Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"

(#11587) mukisrác válasza Iomega (#11586) üzenetére


mukisrác
aktív tag

Nekem az e-care mondta meg IMEI szám alapján e-mail-ben.

[ Szerkesztve ]

Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3

(#11588) Something_


Something_
őstag

Nem lehet már szerkeszteni :(((
Root explorerrel megcsináltam, várom a restartot.

Nem működik:S Az az érdekes, hogy mms-nél átvált egyből 3G-re meg ugye bejönnek a nyilacskák. De itt semmi. Meg se moccan.

Valaki írta, hogy nézzem meg, be van e kapcsolva a mobilnet. Like díjcsomagba vagyok,a miben 50 mb korlátozás nélküli van, azt ki sem tudom kapcsolni.

Itt is stimmel minden, nem?

[ Szerkesztve ]

(#11589) Zirowe válasza IkszIpszilon (#11563) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Mókás hozzáállás.

Egyébként pedig törekedniük kell a 15 napra, de nincs kőbe vésve.

Persze gyors szerelést is vállalnak felár ellenében.

De nyugodtan üsd meg őket, majd viszünk neked narancsot. ;]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#11590) kokler válasza Something_ (#11585) üzenetére


kokler
aktív tag

Az ES File Explorer-ben írd át a Home mappát csak / -re és akkor tudsz már mászkálni a rendszerben.
A mobilnetet meg szerintem is próbáljad ki egy másik készülékben :K

''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...

(#11591) Something_ válasza kokler (#11590) üzenetére


Something_
őstag

Du jön haza asszony, átrakom a kártyát és kipróbálom, de 100%, hogy jó lesz, mivel egyik pillanatról a másikra tűnt el a mobilnetem IC 4.4.4-ről való frissítés után asszem 4.5.0-ára.
Aztán gondoltam, hogy túl nagy lépés volt az update óta, ezért full wipe-al felraktam egy újabb IC romot, de semmi változás..

(#11592) mumk1 válasza Something_ (#11591) üzenetére


mumk1
addikt

Azt könnyen kiszűrheted, hogy az IC a ludas, vagy sem. Tedd fel az ARHD-t, vagy az RCMix-et és egyből kiderül.

http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/

(#11593) hülyegyerek válasza Something_ (#11591) üzenetére


hülyegyerek
addikt

Nekem is 4.5.4 van, és gond nélkül megy a mobilnet....Ugyanúgy ahogy senseay-al, meg arhd-vel is ment. :K

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

(#11594) szegto válasza mumk1 (#11592) üzenetére


szegto
senior tag

Ahogy látom van új firmware. (ARHD-nál)
Valaki próbálta már? (3.30.401.1)

(#11595) mumk1 válasza szegto (#11594) üzenetére


mumk1
addikt

Fel sem tűnt, pedig most jártam ott nem rég. :DDD Viszont én inkább megvárom vele az IC változatot.

http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/

(#11596) szegto válasza mumk1 (#11595) üzenetére


szegto
senior tag

énis, bár gondolom full wipe kell majd, így ismét megvan az esti program. :D

szerk: baadnewz azt írja hogy ebből egyelőre nem lesz rom nála.

[ Szerkesztve ]

(#11597) mumk1 válasza szegto (#11596) üzenetére


mumk1
addikt

Ez igen valószínű, mert másik HBOOT-ot is kap, ha jól látom.

http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/

(#11598) HIJ válasza mumk1 (#11597) üzenetére


HIJ
őstag

Akkor valami készülődik középföldén... :U

(#11599) bbalika81 válasza Zirowe (#11589) üzenetére


bbalika81
aktív tag

Gariban romot töltöttek csak a hívás fogadási problémára...... És azóta auton volt a hálózat nem is volt baj, de tegnap véletlenül gsm-en hagytam és máris nem tudtam fogadni a hívást....Érdekes azért. Most RcMIx GB rom van fent.
Neked GSM-en jelentkezett az újboli szervíz után?

(#11600) tgb válasza Something_ (#11577) üzenetére


tgb
senior tag

Akkor látod a változást ha mellé teszel egy màsik sensationt,azonos képernyőbeállitással,"fényesebb" a sbe változat.egyébként a senseay romban benne van.

az irányár nem félarat jelent!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.