- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
afterwhite09 #63 üzenetére
figyu én nem az életem megváltását várom egy telefontól, mint sokan ebben a fórumban
a fekete változattal tényleg vannak gondok, én a szürkét használom, az nem kopik
a sleep gomb nekem is nyekerget kb. 4-5 napig, azután megszűnt
néha érdemesebb várnién összeségében azt mondom, hogy a oneS a legösszerakottabb telefon idén
azok a hibák amiket felsoroltál eltörpülnek az ebben a fórumban taglalt két másik "csúcs" modell hibái hoz képestegyébként az ára már rég 140 alatt van
-
Cyberpunk
félisten
válasz
afterwhite09 #63 üzenetére
A Samsungomat már fél év alatt kétszer kellett szervizeltettem, az elsőt kapásból cseréltettem 72 órában, amiből lett 2,5 hét mindegy azt írhatom az ünnepek meg a szolgáltató számlájára.
A mostani második Note-omat meg érintkezőhibával (microUSB) kellett javíttatnom. Igaz az megvolt 3 nap alatt. Persze a zavaró kijelző problémák ugyan ügy jelen vannak, most ami fent van ROM-al legalább nem sávosodik annyira látványosan egész jó, csak helyette van black clipping a videóknál, meg átmeneti szín gondok. Ja és igen decemberben vettem, mind ez egy 180k-s készüléknél. szóval a problémád nem egyedi, és sajnos nem csak 1-2 gyártóra / típusra igazak. Erre mondják hogy pech.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Itt az idő, hogy egymásnak eresszük a csúcsragadozókat és megnézzük, felül tud-e valamelyikük kerekedni?
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest