- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soldika30
tag
Sziasztok egy SG boldog tulaja lettem.
Hogy működik ez a tekintet felismerés? ha tudto ksegitsetek. köszönöm szépen. -
Osz24
tag
Sziasztok.
107k ert megerne egy galaxy s3? pár honapos telenoros?
-
Jaby
csendes tag
-
hero01
csendes tag
válasz
hallerlaller #140 üzenetére
nincs magyar link?
-
Eli577
senior tag
válasz
hallerlaller #136 üzenetére
Nem hallottam szamottevo kulonbseget. Ha egy 50 ezres fejhallgatot rakok ra akkor lehet hogy van kulonbseg de en nem tapasztaltam minosegbeli elterest.
-
Paul119
addikt
válasz
hallerlaller #136 üzenetére
melyik oldalnak ki perkál többet
-
hallerlaller
addikt
biztos, hogy nem hallottál a zenében különbséget? itt eléggé lehúzzák a beats-t meg a tegra3-at is: [link]
-
hero01
csendes tag
jó írás[link]itt van s3
-
Barnee88
tag
nagyon jó, cikk, én is csak megerősíteni tudom a leírtakat, egyetlen apró hibát találtam csak az írásban, még pedig azt, hogy az s3 gorilla glass 2 nevű bevonata jobban ellenáll a karcoknak stb.
Az első és második generációs gorilla glass között mindeössze annyi a különbség, hogy maga az üveg nagyjából 20 %-al vékonyabb, de ugyanazt a védelmet biztosítja.
hivatalos közlemény: [link]
-
Matthu
aktív tag
Köszi a részletes összehasonlítást. Nagyon hasznosnak és érdekesnek bizonyult, viszont megtartom az SGS 2-őt
A HTC kamerája egyáltalán nem bejövős, viszont a dizájn az jobban sikerült. Eléggé egyensúlyban vannak az előnyök és a hátrányok mind a két telefonnál. Valamelyik nap volt a kezemben egy S3 és eléggé jónak tűnt. Az anyagminőség első blikkre rendben volt, a kijelzőt is kukkeroltam és nem szembetűnő a pentile hátránya. A mérete számomra zavaróan nagy.
-
joey04
titán
lehet, de hiába húzod maxra, akkor sem éri el a rendszer többi részén maxnak beállított fényerőt. régebbi gyári romokon biztos nem. azóta lehet tekertek rajta valamit, vagy főzött romban nem így van, azt passzolom. és amikor érdeklődtem ez miért van, akkor is az volt a magyarázat, hogy az üzemidő miatt, mert a sok fehér a böngészőben betenne neki.
-
joey04
titán
így van. fogyasztásban meg gyengébb a samoled, csak akkor van előnye, ha feketét mutat, fehérnél ez az előny ugrik is, és azért hétköznapi használat során inkább világosabb dolgokat látunk rajta. példéul nem véletlen, hogy zavaró módon lehúzzák a fényerőt a samuk, ha böngészőt indítasz.
121: elég sokat volt nálam, és de. igaz, a legújabb szoftverekkel nem néztem. sgs 2 szintén csinálja, és a note is. s3 még nem volt a kezemben, de a videók alapján az is.
-
tvamos
nagyúr
válasz
FragMaster #118 üzenetére
Jol esett ez igy estere!
-
tvamos
nagyúr
Egyiken sincs ujlenyomat szenzor! Pedig az nagyon szmart! Miert nincs? En direkt keresem mar!
-
A 3-as kernel-ben semmi új nincs. Ugyanaz, mit a 2.6. Nézz utána, gugli a barátod. Csak azért kapott új számot, mert 20 éves lett a Linux. Egyszerűen az egyik 2.6-os kernel átnevezték 3.0-ra, és utána azt folytatták. Tök jó mindkét kernelverzió, nem kell neki jelentőséget tulajdonítani.
-
tvamos
nagyúr
Ahaa...
De az ICS nem a 3.xxxx kernelt jelenti?
Akkor ez a HTC Android csak egy feljavitott Honeycomb? Amin valami ICS felulet van?
Ez nem tul szep dolog!...(#109) Cyberpunk: Kijelzot az LG gyart meg. A Samsung valoban gyart processzort is, meg mindent is. (De vesz is processzort pl. a Texastol, meg az nVidiatol. Es sajnos kijelzot is vesz a kinaiaktol... Persze, nem a SAMOLED-et. Vagy nem tudom,)
-
Eli577
senior tag
válasz
Cyberpunk #109 üzenetére
Hát, hogy csak ő lenne képes azt nem tudom, de az tuti, hogy jelenleg majdnem mindent gyárt, ami elektronikához köthető. Az LG talán csak a saját processzornál marad el.
Prolad: sajnálom, pedig remek telefon mindegyik (mind a három)
Cyberpunk: LOL, mekkora zsebed van? Nálam inkább csak tököm-bököm volt belőle, amikor Note-tal rohangáltam.
-
prolad
addikt
Jó kis teszt lett,a nagyobb akku miatt inkább a sgs3-t választanám,de ahelyett meg inkább a padfone,a négymagosok közül meg az lg 4x hd.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ForRedGlory #98 üzenetére
Az hülyeség. A kijelző technológia miatt eszik kevesebbet mint a TFT. És ez vonatkozik az RGB-s SGS2 meg a 7.7-es tablet-re is. Azért tették bele, mert RGB elrendezéssel nem tudnak még ekkora felbontású panelt gyártani.
-
Eli577
senior tag
válasz
ForRedGlory #98 üzenetére
Én úgy tudtam azzal indokolták, hogy növeli az élettartamát a kijelzőnek a pentile mátrix.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ForRedGlory #88 üzenetére
Nem a pentile miatt, ha nem mert SAMOLED a HTC-ben meg TFT kijelző van. A pentile matrix csak a pixel elrendezésre utal. Mondjuk amit nyer a feketeténél a SAMOLED, azt el is bukja a fehérnél.
-
joergie
őstag
Hiányolom a cikkből az LG üdvöskéjét
Engem egyvalami izgat, amire csak az kaphat választ, akinek a kezében van a cucc. Ha nincs microHDMI csatlakozó(HTC), feltudod csatlakoztatni(kábelosan) mondjuk LCD vagy plazmatvre a cuccost(valami konverterrel)? ilyet olvastam, de jó lenne tudni konkrétan mi a szitu etéren. -
Eli577
senior tag
válasz
ForRedGlory #88 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy csak a pentile-nak, meg úgy általánosságban a kijelzőjének köszönheti a jobb fogyasztását, de az biztos, hogy kevesebbet eszik (nem is kicsivel ugye, ahogy azt tesztebne is írtam)
-
tvamos
nagyúr
Koszi a cikket, nagyon kafa, es a ket telefon is az.
Mivel a sajat telefonommal is pont az uzemido a bajom, igy ezek kiutottek magukat. Lehet, hogy az AMOLED miatt jobb az SGS3 fogyasztasa? (Meg persze tul nagyok is... nekem...)
Azert erdekelne, melyiken hanyas a kernel! Valahogy ez furja az oldalamat. -
-
Eli577
senior tag
válasz
ForRedGlory #35 üzenetére
Igyekeztem mindkettőről egy "objektív" összképet adni (nyilván azért egy-két személyes dolog is benne van, teljesen objetív összahsonlítást szerintem nem lehet írni). És valóban 1-2 dolog az egyiknél jobban zacart a használat során, mint a másiknál. Valóban próbáltam minél több dolgot becsempészni a cikkbe, és olyanokra igyekeztem fókuszálni, ami a mindennapi használatot befolyásolhatja. A böngészők kérdésénél azért írtam, amit írtam, mert a HTC tördelése nagyon jó, az S3 meg folyamatosabb. Ennyi.
Amúgy két dolog még hozzátartozik az igazsághoz. Mind a két telefon mellett 1-1 negatívum még.
One X: élő háttérképeket a Sense a jelenlegi formájában nem tudja normálisan kezelni, ami elég gáz szerintem. (ezt sajnos kifelejtettem a cikkből)
S3: tegnap ment szervízbe, mert a hátlapja az egyik saroknál nem illeszkedik normálisan, ez is gáz (mondjuk ez valszeg egyedi hiba, mert a szervízben is csak lestek, hogy ez meg mitől lehet?....aztán gyorsan fel is küldték Bp-re.)
-
Hmm, ez lényegében arról szólt, hogy neked van két ilyen telód.
-
DIEGO15
őstag
Jó cikk, kár hogy ilyen részrehajló.
-
Stunts666
őstag
"A pentile mátrix hátrányait az alábbi képeken figyelhetitek meg, melyeken a színtónusbeli különbségek is jól kijönnek. Sokan mondják, hogy nem is lehet észrevenni, véleményem szerint akik ezt mondják, azoknak vagy rossz a szemük, vagy egyszerűen nem akarják észrevenni (az igazsághoz hozzátartozik, hogy 40-50 centiről és távolabbról már valóban nem észrevehető, azonban az ember a mobilt a szemétől számított 10-30 centis tartományban használja leginkább)"
Ez egy vicc akart lenni ugye???
Aki 10-30 centiről használja a telefont, annak rossz a szeme...
-
Cathulhu
addikt
Mi??? Egy Apex vagy Go Launcher rettenetes? Lattal mar valaha olyat egyaltalan, vagy csak mondod a hulyeseget? Segitek, az Apex (vagy nova) az alap ICS kinezetet adja, a GO-hoz meg millio tema van. A gyari launchereknel mind szebb es konfiguralhatobb, es biztos vagyok benne, hogy fel semi ismerned, melyik launcheres melyik nem. Na mindegy.
-
Cathulhu
addikt
Erre mar az en fantaziam is beindulna, ha ez jon hamarosan, a Samsungnak nagyon gyorsan elo kell huznia az uj Exynost a zsebebol. Ez ellen az A9-es, Mali400-as S3 a futottak meg kategoriaban jatszana
-
WinnerB0Y
senior tag
Jó írás lett, bár mivel nem olvastam végig a sok kommentet ezért nem tudhatom hogy írva lett e már, de én úgy tudom, hogy a HTC az IPS panellel van szerelve.
-
joey04
titán
Végül csere lett iPad 3-ra
Az LG-ben meg nem bízom, hiába hallom, hogy jó lett a 4X, valahogy a 2X-el engem teljesen eltántorítottak maguktól
Ezzel teljesen egyetértek, de lehet bepróbálnám, És mivel én ugyan próbálkozó szellemű vagyok, hozzád képest kimondottan óvatosnak számítok, szóval szerintem egy próbát te is tehetnél. az úgyis alacsonyabb áron nyit mint a többi állítólag. -
keIdor
titán
Én már lassan 1 hónapja vettem a One X-et kemény 125k-ért. 2 hetes volt, T-Mobile-os, a tulaj azért adta el, mert ráflashelt az SGS3-ra. Nekem tetszett a One X, főleg a hozzájutott áron, de sajnos azért be kell látni, hogy több sebből vérzett, de ezt a cikk említi is.
Mondom magamban, végül is, nekem tetszett az SGS1 meg az SGS2 is, volt is mindkettő, próbáljuk ki az SGS3-at, de aztán annak is olvastam, hogy megvannak a bajai, meg azt nem is tudnék 125k környékén, 160k-t meg nem adnék érte.Végül csere lett iPad 3-ra.
Nem bántam meg, mert ágyból kurva jó vele a netezés, meg asszony is szereti. De mivel két számom van kell az iPhone mellé még egy telefon, mert per pillanat csak a céges számom él... a One S-t én is kipróbálnám, kérdés kapok-e S4-es verziót... nekem az S3-as nem kell, nincs szükségem egy Sensation v2-re. Az LG-ben meg nem bízom, hiába hallom, hogy jó lett a 4X, valahogy a 2X-el engem teljesen eltántorítottak maguktól, számomra az a gyártó a kínai vacakkal egyenlő, a bizalmamat meg másokét nehezen fogják már visszaszerezni. Ráadásul az formára sem tetszik, nem jönnek be a téglalap telefonok. Nem mondom az SGS3 se egy szépség, de szebb az LG-nél.
Új iPhone meg még messze, meg nem kell 3db iOS-t kezelő gép, arra majd a 4S-t cserélem ha a munkahelyem meg a főnök is belemegy a cserébe. WP8 meg még nem tudom tetszik-e, mármint a UI, az újdonságok azok tetszenek.Lehet visszaveszem a One X-et ha jó lesz a 4.0.4-es update, az dönti el az egészet. Vagy valaki adjon el egy SGS3-at 130k környékén.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
afterwhite09 #63 üzenetére
figyu én nem az életem megváltását várom egy telefontól, mint sokan ebben a fórumban
a fekete változattal tényleg vannak gondok, én a szürkét használom, az nem kopik
a sleep gomb nekem is nyekerget kb. 4-5 napig, azután megszűnt
néha érdemesebb várnién összeségében azt mondom, hogy a oneS a legösszerakottabb telefon idén
azok a hibák amiket felsoroltál eltörpülnek az ebben a fórumban taglalt két másik "csúcs" modell hibái hoz képestegyébként az ára már rég 140 alatt van
-
Cyberpunk
félisten
válasz
afterwhite09 #63 üzenetére
A Samsungomat már fél év alatt kétszer kellett szervizeltettem, az elsőt kapásból cseréltettem 72 órában, amiből lett 2,5 hét mindegy azt írhatom az ünnepek meg a szolgáltató számlájára.
A mostani második Note-omat meg érintkezőhibával (microUSB) kellett javíttatnom. Igaz az megvolt 3 nap alatt. Persze a zavaró kijelző problémák ugyan ügy jelen vannak, most ami fent van ROM-al legalább nem sávosodik annyira látványosan egész jó, csak helyette van black clipping a videóknál, meg átmeneti szín gondok. Ja és igen decemberben vettem, mind ez egy 180k-s készüléknél. szóval a problémád nem egyedi, és sajnos nem csak 1-2 gyártóra / típusra igazak. Erre mondják hogy pech.
-
afterwhite09
tag
válasz
Dr.Anonymus #31 üzenetére
HTC ONE S
ja, megkaptam a telefont a tetején lévő meglehetősen idiótán kitalált éles résznél lepattant egy darab... Jó vissza boltnak, küldtek egy másikat........ Amin nyekereg a sleep gomb ha hozzáérek és ha beakarom nyomni mégjobban, marhára idegesítő módon és hangosan.
GRAT HTC CSUCSMOBILOK..... Most megint vitethetném vissza, hogy csináljanak vele valamit. Kicsit nevetséges 150ezres telefont illetően.....
-
Smani
senior tag
válasz
FragMaster #54 üzenetére
Dehogy komoly. Flame keltő hsz amire várta, hogy páran jól ráharapnak.
-
Paul119
addikt
jó teszt lett
de maradok az lg variánsnál
-
nggabi
félisten
az almás telefonok se robbantak fel azóta se
ott is csak 1 dbról volt szó. lehet tölteni bármilyen microusb töltővel. gondolom volt neki valami kínai autóstöltője, jól megkapta a teló a túláramot és szétégett a francba
most meg próbálja ráhúzni a samsungra.
cyberpunk: én meg várnék amíg az s3 olcsóbb lesz. már így is feljebb vittem a lélektani határomat 100k-ra 70ről
és +1 nót powa
-
Cyberpunk
félisten
Ha a kettő között kéne döntenem, hát a 1X-et venném. Amúgy meg egyiket sem Note powa.
-
joey04
titán
nevetséges. 200k helyett ugyanilyen kínai telót, ami lehet még talán jobb is ezeknél szállítással együtt 70-80k-ból megkapsz
erre a gondolatra utaltam. ég és föld azért a 2 kategória.200k-t ebben az anyagi helyzetemben ki nem adnék egy telefonért.
ezzel a nézettel már nincs semmi gond, természetesen.ezek már nem is telefonok lassan...
ez is igaz, én kb telefonálásra már nem is nagyon használom a készülékeimet több éve. -
Dominó85
addikt
Igényesen megírt cikk, de mindkét telefon óriási bukta ennyiért. A HTC képei borzasztóan túl szaturáltak és a kék szín is csak úgy túlteng rajtuk. Képélességről meg nem is hallott a HTC szerintem. Némelyik képnél még a Blade-m is jobbat csinál (igaz kisebb felbontásban jóval). A Samsung meg ilyen melegedős dög, vacak üzemidővel és Tegra 3 helyett Mali 400-zal. Nevetséges. 200k helyett ugyanilyen kínai telót, ami lehet még talán jobb is ezeknél szállítással együtt 70-80k-ból megkapsz, igaz a szervizelésével lesznek gondok idehaza, de akkor sem 200k.
-
Weeman1
veterán
Jó cikk.
Gratula hozzá. -
Bastee
tag
Szerintem nagyon jó írás lett. Az érdekelt volna, hogy fénykép/video részen napfény híján, esetleg igazán sötét szobában (buli fotók) mi az eredmény. Nyílván nem eget rengető, legfőképpen nem erre találták ki, de nekem az a kicsi is sokat számít. Nekem csak nyilvánvalóbb lett melyik telefonra vágyom. Az android nálam a szabadságról szól, a korlátozott bővíthetőség, és a fix akkumulátor óriási baklövés. Ahogy én használom a telefont 1,5-2év és az akku kuka. Eddig beértem 8GB belső tárhellyel, de nekem szerintem a duplája már nem elég a következő két évre. Az SGS hátlapja sem akármi azért. Piszkosul ellenálló. A kijelzőt védő Gorilla glass mindegy, hogy 1 v. 2 szerintem mocsok jó, csak könnyen törik. Főleg SGS3-on sajátosságaiból eredően. Az ára meg nagyon esik szvsz már Július végére beáll 160k-ra jobb helyeken. Szoftveresen meg fog javulni. 1év és elégedett lesz az SGS3 tulaj
Addig is én majd tesztelem a nem hivatalos ROM-okat. Köszönet az írónak!
-
Locutus
veterán
Én ma végre megtapiztam az LG 4x HD-t bécsben.
Azt kell mondjam, hogy sokkal jobban tetszik az S3-nál, és a OneX-nél is. Egyszerűen jobban sikerült most szerintem az LG-nek, pedig eddig én se nagyon szimpatizáltam a márkával.Ami meg a legnagyobb csalódás volt: Xperia S. Undorítóan szar minőségű a műanyag tokozása.
-
ForRedGlory
félisten
Tul elnezo voltal bizonyos dolgokban, es tulsagosan szigoru masokban. Nekem az jott le, hogy sok mindent szerettel volna beleirni, de igazi melysegeben epp emiatt nemigazan sikerult. Par helyen szerintem mast lattal a valosagnal (pl bongeszo... nem tudom hogy tudtad egy szinten emliteni a kettot, eg es fold), de nem megyek bele melyebben, majd masok belemennek szerintem.
-
Matada2.3
veterán
Nagyon jó és átlag júzernek mélyreható teszt!
Látom szegedi vagy
Személy szerint,ha sok pénzem lennea samut választanám a szenzorok a kamera és az üzemidő miatt. -
sdd2
veterán
válasz
Dr.Anonymus #31 üzenetére
Egyetértek. S4-es procivala legjobb Androidos gép a One S.
-
Dr.Anonymus
addikt
vegyél one S-t (de az S4es verziót)
nagyon jó telefon
már a veletechen is feltűnt, hogy nem akad mint a one x,
amióta megvan, egyszer se volt launcher restart kilépésre,
az akku ideje, sokkal jobb mint a one Xnek, vagy a korábbi Sensationömnek
árban is sokkal megfizethetőbb
egyáltalán nem melegszik az S4es proci (és gyorsaságban se marad alul)
és ráadásul tiszta fémszerintem az idei év legjobb vétele
-
Dr.Anonymus
addikt
ez egy nagyon jó, elfogulatlan összehasonlító cikk, köszönjük
mondjuk az ár szerintem ma még nagyon durván a htc one x mellett szól, meglátjuk ez változik-e -
kiszi07
senior tag
Jó írás lett !!
-
nggabi
félisten
jó cikk
viszont az akku résznél elég finoman fogalmaztál, normál használat esetén sztem lényegesen nagyobb az eltérés a samsung javára... illetve én a napfényben láthatóságot se mondanám jobbnak a htc-n, de ez persze az én véleményem
mégegyszer grat a cikkhez.
-
Psytech
őstag
Köszönjük a tesztet, kíváncsi voltam, hogy az én véleményem a két készülékkel kapcsolatban mennyire lehet helytálló látatlanban (S3 nem volt még kezeim közt).
De nagyjából ugyanaz lett a cikk eredménye is mint amit gondoltam.
S3 akkuidőben simán veri 1X-t, kamera egy fokkal jobb, S3-nak nyitott a bootloadere, azaz ha kézbe vetted, már rootolhatod és romolhatod is(#25) TripleM alapvető dolog, hogy a készülékek árát nem szolgáltatói árukkal hasonlítjuk össze, pláne nem üzleti ügyfél szinten, ahol lehet még több kedvezményed van...
-
Xaels
félisten
Edigital, Speedshop, Expansys nem éppen a sz@r GSM bolt kategória. A HTC-t 1 hónapig 20%-al olcsóbban adta a T-Mobil, sokan nagyon jó árban jutottak hozzá. Vodafone Madonna lemezzel és Beats fülhallgatóval adta ez idő alatt. A Samsungot meg egyedül a Telenor árazta be olyan árra mint a HTC-t, de ott a 1X is késett 1 hónapot és a legdrágább a 3 szolgáltató közül. Nekem majdnem független árban akarták adni hűséghosszabbítással
...
-
joey04
titán
na ez jó cikk. Amikor csak mindkét készülékről "sejtésem" volt, akkor a One X fogott meg jobban. Aztán amikor jöttek mindkét oldalról a tapasztalatok, akkor már inkább Samu felé hajlottam. Úgy voltam vele, hogy a gyengébb anyagminőség és gyengébb kijelző vállalhatóbb, mint az akadós sense. Aztán kicsivel utána elkezdtek jönni a tapasztalatok, hogy az s3 is beröcög, és még kopik is, és a hátlap is kényes, hamar karcolódik. Így már megint inkább a htc felé billen a dolog a nálam. persze ez már szubjektív. Viszont az tuti, hogy indokolatlan az árkülönbség, hiszen nagyon hasonló a 2 készülék teljesítménye.
-
kelzsoca
félisten
a Galaxy S3 is plasztikból épül fel, ám annak egy gyengébb fajtájából.
Az is polikarbonát
Kissé meglepő, de a dél-koreai gyárt a Samsung Galaxy S III bejelentésekor nem tartotta fontosnak megemlíteni, hogy az új csúcsmobil nem egyszerű műanyag burkolattal érkezik a piacra. A hírt több mobilteszteléssel foglalkozó oldal kérésére a Samsung erősítette meg, az SGS3 ugyanazzal a – normál műanyaghoz képest háromszázszor erősebb – polikarbonát külsővel és akkumulátor-fedővel kerül piacra mint például a HTC One X. A külső részhez három réteg anyagot használtak fel, amely még így is rendkívül könnyű és ellenálló, valamint karcálló és nem árnyékolja le a rádiójeleket mint a fém burkolatok.
-
-
Dr. X
aktív tag
Június 8-a óta van meg az SIII és egyáltalán nem kopik nem tudom mi ez a hülyeség. Intenzív használat mellett kicsit melegszik, de attól még nem robban fel. Ha jól tudom a One X még jobban melegszik.
Nem egy kifejezetten drága webshophoz árait kellene összehasonlítani még ha szponzor is. A One X-et 150 ezerért is meglehet venni más oldalakon. Az SIII-at bármelyik szolgáltatónál meglehet venni 160-170 ezer forintért.akkor meg minek venné valaki jóval drágábban? A kártya cserélhető. -
Xaels
félisten
válasz
janes1976 #14 üzenetére
Őszintén nekem 3 készülékből 1-szer sem kellett az E-Caret meglátogatnom. Az első egy használt Desire volt, azután Sensation és most a One X. Vannak akik pozitív véleménnyel vannak az E-Care-ről és vannak akik negatív és ugyanez igaz a Samsungra is szervízfutár ide vagy oda. Emberek vagyunk, más mindenki értékrendje és elvárásai.
(#16) Dr. X: az a festett krómozott keret érzékeny. Van aki izzadékonyabb vagy savasabb az izzadsága és az kikezdheti. Ez nem mindenkinél fog jelentkezni, de véletlenül odaütöd a zsebedben és úgy is megsérülhet. A másik meg jó, hogy írod az árakat de akkor már függetlent függetlennel szolgáltatóit szolgáltatói árral vess össze.
-
-
edward2
addikt
A HTC elkövetett egy hibát a memóriakezelés kapcsán, ugyanis túl agresszívvé tette azt.
Ennyi. Többet nem szeretnék hozzáfűzni. A Desirem szeretném cserélni, de az hogy multitasking 2 évvel később nem működik az egyszerűen értékelhetetlen.
A samu 3al meg a touchwiz pl. őrületbe kerget és a telefon se az a prémium amit várnék... főleg ennyi pénzért.
(u.i.: kérem senki ne jöjjön a launcherekkel/ custom romokkal. Tisztában vagyok velük, de nekem Stock kell és nem kókány)
-
Xaels
félisten
válasz
janes1976 #10 üzenetére
Ez a tömegtermeléssel jön. Nincs olyan gyártó akinek nem csúszik be valami az elején, legyen az Apple, Nokia, Samsung, HTC, Sony és a többiek. A Note 2 sem lesz hibamentes az elején ez biztos. Egyszerűen nem tudnak ennyi példányt letesztelni és egy egy gyártósoron elég akár egy rossz helyre kerülő porszem. Ezért van a garancia.
-
janes1976
őstag
Na ennyi off volt összesen, az előző hozzászólásomat is le akartam offolni, de lejárt a szerk. idő.
Bocsi.
Xaels: részben igazad van, de itt van pl. a kopás. Ugye nem gondolod komolyan hogy ezt ők nem tudják?
Persze, mindenhol van olyan hogy gyártási hulladék, azaz selejt. De sztem egy 200 rugós telefonnál nem kéne annyinak lenni, nem? De lehet én élek Álomvilágba.
Amúgy hol tart ez a kopás ügy: most cserélik vagy nem? Mert valaki azt írta az s3 topicba hogy aszondták neki hogy nem fizikai probléma, ergó nem cserélik.
-
janes1976
őstag
Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy kiadnak 1-1 200 rugós telefont és ilyen hibákkal kell találkozni. Nem szégyellik magukat? Félreértés ne essék: ezek elvileg prémium kategóriás, csúcstelefonok, nem 5 ezres tescomobilok.
Kicsit off: na majd jön a Note 2, meglátjuk az milyen lesz.
Cyberpunkkal váltottam egy kis eszmecserét a "sima" Noteról és nem olyan rossz az, mint amilyennek elsőre gondoltam.
-
sdd2
veterán
Jó cikk, köszönjük. Van benne még egy elírás "csak" 512 MB RAM-mal rendelkez
iknek
Számomra az is hiány, hogy nincs ott a képek kiemelt részeinél, hogy melyik melyiket készítette. Én látom melyik mivel készült így ránézésre de nem biztos, hogy mindenki kiszúrja. -
Lenry
félisten
az összehasonlító képek alá odaírhattad volna, hogy melyik kép melyik telefonhoz tartozik, mert így nekem nem egyértelmű se a fotós, se a pentile-os összehasonlítás...
egyébként viszont jó cikk, szívesen lennék én is ilyen szerencsés helyzetben, hogy csúcstelókat hasonlíthassak
-
Xaels
félisten
Ha független árakat nézzük a HTC már relatív "messze" van a 200.000-től. Ennél olcsóbb kategóriában sem jobb a helyzet, lehet akkor nem is fogsz többet telefont venni?
Ezek a gondok nem érintik az összes készüléket, de:
- A WiFi probléma sajnos valószínűleg a régebbi sorozatokat általánosan sűrűbben érinti, de a HTC felvállalta a hibát és az új szériákban kijavítják. Garanciálisan 10perc alatt megcsinálják.
- Kijelzőproblémák általában 15-20perc próbálgatás után előjönnek, illetve vannak tesztprogik is Play!-en. 3 napon belül kérhetsz cserét akárhányszor. A többit majd a boltok lerendezik a HTC-vel.- SGS3 felrobbanhat: ne vicceljünk már, egyetlen egy ilyen eset volt egyelőre ezt nagyon nem lehet általánosan kijelenteni, akár lehetett utángyártott alkatrész hibája is.
- A kopás jogos. Hiába polikarbonát elméletben az anyaga, de csak rá van fújva ami közel sem olyan minőségű mint az anyagában festett konkurencia.- - -
Az írás jó lett. Kicsit nyers helyenként és előfordul pár elírás, meg bizonyos dolgok nem derülnek ki mint például fotózás esetén milyen beállításokat használtál. Például a HTC automatán nem valami erős éjszaka, hiába van vaku, de a "Low Light" profillal egész jó az eredmény. Csinálhattál volna panoráma képeket is mondjuk.
-
callmeakos
veterán
Jó írás gratula. Azért jár a piros pont hogy nem kezdtél el lovagolni az anyaghasználati ódákba. Viszont úgy látom ez a nagyított kijelző összehasonlítás kihagyhatatlan része ennek a témának, aminek az értelmét nem látom, de biztos majd jönnek az okosok akik elmagyarázzák hogy mért jobb a HTC kijelzője.
Én pont az a kategória vagyok aki a "minél nagyobb, annál jobb" filozófiát követem és bevallom ha választani kéne hozzám a Samu jönne. Nem érdekel hogy plasztikból van, mert különösebben nem izgulok rá a HTC "exravagáns" anyaghasználatára és a külső szempontjából is pariban vannak. A kijelző mizéria meg pont hidegen hagy. És bár lehet hogy drágább az SIII, később biztos esik az ára.
Szóval nálam az SIII nyert.
De a One X sem vesztes. -
FragMaster
addikt
Jó írás lett.
Úgy tudom az S3 is polikarbonát [link]. Más kérdés a "finish", ami vagy tetszik valakinek vagy nem
Előfizetéssel meg nincs ekkora különbség a két készülék közt. -
janes1976
őstag
Nagyon jó a cikk, de egyik se kell a hibáik miatt.
200 eres telefonokról beszélünk:
HTC One X:
- kijelzőproblémák
- wifiproblémaSGS 3:
- felrobban(hat)
- kopik mint állatAzért egy 200 ezres telefontól nem ezt várná az ember, úgyhogy nagyon elszégyellheti magát mindkét gyártó.
Na.
-
Xaels
félisten
Na olvassuk is. Erre vártam egész nap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Itt az idő, hogy egymásnak eresszük a csúcsragadozókat és megnézzük, felül tud-e valamelyikük kerekedni?
- Micro Four Thirds
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest