Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenmeister
tag
Itt van rá a 4.1.1 is. Ha valami, akkor jelenleg ő kategóriája legjobb ár/érték arányú telefonja.
-
V.T.CS.
senior tag
még valami:
vanilliás karika párti vagyok, tehát nem azért, de még a tesztekben megemlíthetnéd, hogy melyik telefon mennyire rezeg, mert nekem általában le van halkítva a telóm, és bkv-n zenét hallgatok (másik eszközön), és utálok hívásról lemaradni.
meg a hangminőség / hangerő telefonálás közben is fontos szempont számomra, mivel abból a generációból vagyok akit megsüketített a hpm-70.
-
sdd2
veterán
Köszönöm, ez sokat jelent hogy már adnak a szavamra és van jogosultsága a cikkeknek
Fotókat próbálom minél jobbra csinálni. A Samsung most nem valami közlékeny de most már elkapom őket mert kiszúrták a szemem egy ace 2-vel de se S3, se semmi érdekesebb cucc nem járt nálam.ngg

-
V.T.CS.
senior tag
-
nggabi
félisten
végre elértem h körbevágja a képeket, itt most az alapanyag nem sikerült annyira jóra. nem baj, majd belejön

am nagyon sokat számít a gép amivel csinálod a képet, meg a fényviszonyok. de már ssd be van tanítva

olyan s3 minit kerestem ma az europarkban, de hát itt kint a prérin csak fényévek múlva lesz... bár amiket olvastam róla eléggé elszomorít...
-
V.T.CS.
senior tag
-
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Élőben se túl szép a telefon, csak a HTC tudja mindig úgy lefotózni, hogy gusztusos legyen.
-
Apika
addikt
Jó részletes tesztet raktál össze!

-
V.T.CS.
senior tag
válasz
kicsizoz
üzenetére
figyelj.
a delikvens azért kattint, mert kíváncsi az író véleményére.
engem is érdekel más véleménye, egy bizonyos pontig, de amikor 56-szor leírja ugyanazt, azért ott bajok vannak. előbb egy kicsit sarkosan fogalmaztam, de a két hsz-emből már remélem érted mi baxa a csőröm. -
leslie_smith
aktív tag
Jó teszt mint mindig.

-
brarid
csendes tag
Amikor nálam volt teszten egy olyan szoftveres baki is előfordult eléggé gyakran, hogy amikor zenelejátszás közben lezártam a kijelzőt majd visszakapcsoltam akkor elkezdett akadozni az zene. Ezt eleinte csak FLAC számok váltották ki majd a teszidőszak végére már az MP3 is. Remélem ezt is sikerült kijavítani frissítésekkel. Egyébként nem rossz készülék
-
V.T.CS.
senior tag
nekem tetszett a teszt.
a fikázóknak: én anno leírtam a problémáimat a one touch s-ről, és akkor lázadás tört ki, hogy hihetetlen.
hogy az ő telefonja nem fagy, nem lassul, ezt nem, meg azt nem...
kérdeztem?
nem.
ha nem tapasztalod a hibákat örülj neki. -
kicsizoz
csendes tag
pár hónapja használom a telót:
- Melegedést 1x tapasztalata, restart megoldotta, szerintem betekeredett valami process, és maxra hajtotta,
- aksiidő nekem megfelel, 1 napot az én használatom mellett simán bírja, több nem kell, de valóban elférhetett volna kicsivel nagyobb aksi is
- hullámzás a képernyőn nekem nem volt eddig
- kamerával elégedett vagyok, bár én telefon kamerájaként tekintek rá, nem pedig a tükörreflexes cserélhető objektíves gépet keresem benne.2 dolgot tartok hibának:
- kamera lencséje könnyen karcolódik (ahogy a tesztben is szerepel), erre az elején nem vigyáztam,
most már tudom, figyelek rá
- a hangerő szabályzó gomb pont az usb-vel ellentételes oldalon van, így gyakran
hangerőt állítok, amikor a kábelt csatlakoztatom..A többi nálam nem jelentkezett, ezért a címet erősen túlzásnak tartom!
A kijelző karcállósága nálam pozitívum, mert még karcmentes, ami nagyon tetszik, hogy nagyon könnyen takarítható, kis dörzsölés az ingemen és minden folt eltűnt a kijelzőről, olyan, mint amikor a gyári takaró fóliát lehúztam róla!

-
Dicker
őstag
Nézőpont kérdése. Lehet az enyém a hibás, és azért nem melegszik.

Egyébként másnál is volt melegedés, láttam is, sőt valamilyen szinten normális. De, hogy nem lehet kézben fogni, én ezt nem tudtam kitapasztalni pedig egy ideje nálam van. (áprilisi darab)
De most kipróbálom, hogy valóban mennyire melegszik. Elindítok egy játékot, és merülés közeli állapotig hagyom futni.A készenléti időben való merülést is olvastam másnál, de azt valóban csak egy-két ember írta. Szerintem egy kezemen meg lehetne őket számolni. Azt szoftveresen kell megoldani, vagy a frissítésnél lépett fel valamilyen hiba. Miután ráfrissítettél csináltál hard resetet, mert lehet érdemes? Néha elkalibrálja az aksit egy-egy update.
-
sdd2
veterán
Nekem valamiért merült és nem volt battery saver meg társai mert nem érnek semmit. Háttérben nem futott semmi az tuti mert kilőttem, lehet a tesztkészülék hibája volt. Melegedés pedig nálam elég komoly volt. 30 perc dead trigger után olyan forró volt hogy nem tudtam ott megfogni, az aksi 45 fok felett volt a cpu-t nem néztem, lényeg a lényeg hogy ez iszonyatosan melegedett. Ezek szerint hibás darab volt.
-
törölt tag
Beragadt a gombom.Bocs

-
törölt tag
Köszi a tesztet,végre nem egy elfogult írás.Grat hozzá.
-
törölt tag
Köszi a tesztet,végre nem egy elfogult írás.Grat hozzá.
-
Dicker
őstag
"Készenlétben is gyorsan merül, viszont szinkronizált folyamatosan. Tehát maximum 1 napot bír ki a készülék, ez nagyon nem tetszett benne."
Ez szerintem nem állja meg a helyét, mivel 0, vagy legrosszabb esetben 1%-ot merül egy éjszaka.
Vagy valami akksi zabálót futtattál a háttérben. (ilyen a legtöbb battery saver, és társai)A kamerára megoldás a fólia. Egy hibával kevesebb.
A hullámzást pedig cserélik/javítják.Illetve szerintem a forró tepsi cím túlzás, ahogy tapasztaltam van ennél rosszabb is. Akkor azt, hogy hívnánk már? Szupernovafon?
Egyébként lehet ebben csak nálam van kivétel, de én még sosem értem el túlmelegedést vele, pedig aztán próbáltam, amivel csak tudtam. (GTAIII, Dead Space, Thorn, Mass Effect, Batman)A cikket pedig köszönjük, jól sikerült!
-
olbaidhun
őstag
köszi a cikket!

-
sdd2
veterán
Köszönöm

-
rep3at
őstag
Javaslom hogy legközelebb ne vakuval fotózz, sokkal szebb lesz az eredmény.
Amúgy jó volt olvasni megint

-
Psytech
őstag
Jó kis cikk lett, kicsit a szoftveres rész lehetett volna részletesebb is, a sense azért megér egy hosszabb misét
Annak ellenére is, hogy számomra felejtős a használata. Viszont a plecsnit nem értem. Egy szép/jó kijelző és minőségi anyaghasználat szerintem nem elegendő egy ajánlott plecsnihez amikor az ismert hibák között van olyan is ami sokat ront az összképen.Szerk: plusz amit még akartam kérdezni, hogy készenlétben merül jelentősen?? Volt 1X-m és bekapcsolt 3G és szinkron mellett is olyab stabilan alvó állapotban maradt akár 12 órát is, hogy még egy ilyet nem láttam, csak másik Tegra3-s készüléknél.
Persze azt értem, hogy te azt írod ami a te tapasztalatod, de pont a készenléti fogyasztása az egyik legjobb a droidos telók közül tapasztalatom szerint. -
tildy
nagyúr
Fel eve van meg, szeretem, nem cserelnem le. Na jo egy X+-ra esetleg.
LAtom te meg nem birtal elmenni mellette. El tudtad olvasni? El. Angol billrol irok, nem fogok valtogatni csak a te kedvedert....
-
sdd2
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
A gond az hogy a kameraszoftvert nem nagyon lehet kivédeni másik szóval.
De köszi az észrevételt. 
-
hallerlaller
addikt
A szóismétlésekre figyelj majd, kameraszoftver kamera kameraszoftver.
-
sdd2
veterán
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Leszoktam, csak ezt a hangnemet kerüljük a személyeskedésel, nem szeretném ha ellepnék a topikot a moddik
De köszönöm 
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én mielőtt megveszek egy telefont, nem csak 1 tesztet olvasok el róla, hogy legyen viszonyítási alapom. Szerintem tök rendben van a teszt, akit nem érdekel az Ne olvassa el

-
sdd2
veterán
válasz
Dreadloord
üzenetére
Akit nem érdekel nem olvassa el, de az olvasottság nem azt mutatja, hogy hülyeség volt megírni... Nem saját készülékem, már nincs is nálam mert a gyártó visszakérte, illetve nincs saját telefonom így nem vagyok elfogult.
-
spawn21
veterán
válasz
Dreadloord
üzenetére
Nem tudtál volna tivább klikkelbi, ha már neked nem kell ez??
Abszolút nem elfogult az író, vagy csak csőlátású vagy és csak azt tudod elolvasni, ami épp szúeja a szemed. Ugye?

-
FET-MEN
veterán
válasz
Dreadloord
üzenetére
Neked az miért gond hogy leírta a hibáit amelyek hoszabb idő alatt vehetőek észre? Az ilyen tesztek nagyon is hasznosak. Lást rios is ujítot..

-
Dreadloord
senior tag
Ez a cikk most minek kellett? Hónapok óta fent van Mobilarenán a részletes cikk, ahhoz képest semmi újdonságot nem írtál, ráadásul elfogult is vagy negatív irányban.
Ha legalább megvártad volna JB-t, és arról írsz,akkor még lehetett volna értelme, ennek így a hozzáadott értéke nemhogy 0, hanem minuszban van.
-
FET-MEN
veterán
jó cikk, x@rHTC
. Nem ennyit várnék egy csúcskészüléktől. -
eastern77
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Néhány észrevétel az említett" hibákkal" kapcsolatban:
- melegedés tényleg nem számottevő az új szoftver óta
-kijelző hullámzás az én készülékemen egyáltalán nem tapasztaltam
-üzem időt átlagosnak és nem gyengének jellemezném,
-kotyogó kamera? hát azért elég rendesen kell rázni ahhoz észre vehető legyen
És ha már a negatív dolgokról beszélünk,akkor a kijelző karc állósága átlagos használat mellett. -
gzbotii
nagyúr
Amugy te honnan szerzed be a tesztkeszulekeket?
-
Ez tud lejátszani akadásmentesen, hardveres gyorsítással High@4.1 és ennél magasabb 720p és 1080p mkv fájlt?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jajj ez a Tedet de utálom, a cikk viszont jó lett

-
nggabi
félisten
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
aki htc-t vesz erre fel van készülve...
Saddy Bear:
grat, a kivágást még gyakorlod egy kicsit és über lesz. am sztem nem a képekkel van gond hanem a telefon ronda
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
#Morcosmedve
veterán
jó trágya képeket készít

-
sdd2
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Kössz, hogy szóltál, nekem is megütött már a szemem korábban más segítségével csak nem töröltem
Már javítva, de ez az esti írás átka... 
-
ForRedGlory
félisten
"A képernyő alatt 3 fizikai kapacitív gomb található"
Most fizikai vagy kapacitív? Amúgy kapacitív
A cikk rendben van, csak ha már főoldalra írsz kicsit szebb magyarsággal írj

Túl "egyszerű" a nyelvezet, de ne értsd félre. -
Tallér2222
csendes tag
Sziasztok!
SDD2 - Nekem tetszett a cikk!! Benne volt minden ami kellhet.
Szomorú vagyok a gyengén ajánlott plecsni miatt bár a hibák nyomán elfogadható az értékelés!!
Én borzasztóan HTC párti vagyok Most egy HD2-vel tolom (hihetetlenül bejött) Gyenge aku idő ennél is azért játszik rendesen. De mióta 4.0.4 van rajta azóta az is rendben van kb 1,5 nap.
Szoftver frissítés után biztos ezeknél is jobb lesz az akku idő!
Mondjuk, aki OKOS -telefonnal rohangál az általában nem építkezésen dolgozik - Töltő mindig lehet valahol!!
Az én tanácsom mint régi HTC-s vegyél egy pótakksit - Tuti kihúz a csávából és akkor a készülékekkel semmi gond nincs!!
Szerintem az akku idő egyébként mindegyik ilyen új generációs telefonra rányomja a bélyegét és remélem - Mindannyiunk nagy örömére- hamarosan lesz egy új akku generáció!!Nekem ez lesz a következő telóm az tuti -csak nem most még

Köszi a cikkeket szeretem őket érdekesek és tényleg célra törőek!!
Üdv!
-
istnag
addikt
Mondtam,hogy nem akarom leszólni semmi gondom vele(d),
de egy alapos cikk,kitér pl:
-a ház azon belül,hogy műanyag pl milyen műanyag-lássuk be nem mindegy-
-MHL technológia
-Dropbox 25giga tárhely (nem elhanyagolható)
-SNS integráció van/nincs
-kamerázás közbeni fényképezés,hogy nem szakad meg a felvétel(ez nem mellékes,nagyon jó dolog)
-Hívások minősége (ha már telefon)
stb
bocsánatot kérek tényleg nem akartam senkit megbántani.
-
spawn21
veterán
Király teszt lett!
Nagyon korrekt értékelés!

-
ilyen_85
senior tag
válasz
greenmeister
üzenetére
Ha vicces szeretnék lenni akkor azt mondanám, úgy hogy alszok

De viccet félretéve sehogy, nem szoktam repülő módba tenni, bár ez lenne a legjobb módszer rá (a kikapcsolás után persze), vagy például kikapcsolhatod éjszakára a szinkronizálást, az is sokat dobhat.
Nap közbeni spórolásra pedig javaslom, hogy ne használd az automatikus fényerő szabályzást, állítsd be egy neked megfelelő szintre és úgy használd, nyáron is vígan látható a kijelző olyan 60-80%-os fényerőn, ebben az időben pedig a 40%is tökéletes.
A kijelző eszik benne a legtöbbet
Ajánlom a widgetsoid nevű widgetet, ezzel egyszerű ki be kapcsolgatni a dolgokat s tud százalékos aksit megjeleníteni, illetve amit nagyon hasznosnak találok az a kijelző fényerejének százalékos állítási lehetőségét. S mindezt ingyen

De én még mindig azt tudom mondani, hogy nem igazán merül ha nem piszkálod.
Ettől én úgy gondolom, hogy nem érdemes szórakozni vele, hogy vajon kibír-e két napot, ha használod naponta tölteni kell, ez ilyen

De gyere a One X topicba, ne itt offoljunk

-
ricshard444
veterán
23fps 1080ban?
Még,jó,hogy anno nem vettem 
-
fatal1ty1984
őstag
ha jolemlékszem ki,de leis lehet venni 200mhz-re.amugy ahogy a tesztben is irva van a 4db 1.5-es mag csak akkor megy ha szükség is van rá,szoval azzal az 1db 500-as maggal lehet behalna a telo multitasking vagy sense felületnél
amugy mindek akarod te kikapcsolni az a 4-magot?soha nemfognak ezek a telok 3-4 napot kibirni,és gondolom otthon csakfelteszed töltöre a telot minden nap -
HXY
addikt
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
És ki lehet kapcsolni a CPU 4 magját, és csak az 1 energiatkarékos magot használni ?
-
futo001
senior tag
Én egy One S és One X között filózok.
A One X mellett szól a hardver, amivel alig drágább mint a One S, ellene a méret.
Viszont a One S kisebb, jobban kézre áll és állítólag nem sokkal gyengébb a One X-nél. -
fatal1ty1984
őstag
hát ha a pénz nem számit akkor hox+,ha igen akkor böven elég a sima hox mivel azis megy 1.7ghz-en 4maggal és már alap orajelenis 7000pontot hoz quadrant teszten ami majdnem megegyezik a +-al.rootolva a telon ittis betudo állitani a magok orajelét,de szerintem teljesen felesleges.én elég sokat nyuzom mnden nap és még igyis kibir másfél napot,este meg amugyis a töltön pihen szinte mindenki teloja
-
HXY
addikt
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Az akkuidő miatt kérdezném:
Normál használat mellett ki lehet kapcsolni a CPU 4 magját, és csak az 1 energiatkarékos magot használni SMS/zene/telefonálás közben? Akár főzött ROM-on?
A MUIU-t nagyon megszerettem, és erre is van.Gondolkozom a Galaxy S2-öt lecserélni erre vagy az X+-ra.
Esetleg még a Note 2-re. Bár lehet hogy az már nagyon nagy lenne.. -
Dr.Anonymus
addikt
Tessék 2 év gyári garis, független full dobozos HTC One X 125ért
http://nextelshop.hu/spd/unas_453878/HTC_One_X_S720e_Black_2_ev_gyari_garancia -
fatal1ty1984
őstag
forma-forma,ha nyuzod game alatt egy orát azért már ezis éget néha.
én iphone 4s-t cseréltem le erre a telora és megmondom öszintén,hogy nembánom a dolgot,nagyon jo és gyors telo+mostmár azért a jo játékokat ugyanugy tolják androidra mint ios-re csak szerintem it az nvidia proci miatt még szebb és részletesebb a látvány pl a dead space-nél is -
HXY
addikt
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Galaxy S2-öd volt már nálad?
Ahhoz képest jobb, vagy rosszabb melegedés szempontjából?Anno 2.3 alatt az is égetett, de a 4.0.3 alatt a Samsung már megoldotta a dolgot.
Lehet, hogy ezt is majd megoldja a HTC.
-
South Velen
addikt
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Nekem élőben is annak tűnik (a szürke/fekete).
Egyébként talán nem IPS, hanem valami VA panel van benne tudomásom szerint.
-
fatal1ty1984
őstag
akinek nincs ilyen teloje elárulom,hogy már a fözött jelly bean rommal 2 napot bir az akku és nem melegszik annyira a cucc
-
HXY
addikt
Sok helyen már 100 alatt is kapni...
Szerintem ennyit bőven megér.
Bár az 1GB RAM-ot keveslem egy 2012-es csúcsmodellben..
-
bobooo
addikt
A kep korbevagas meg mindig nem az eroltseged, de a cikk remek.

-
ilyen_85
senior tag
Elnézést, ha úgy tűnt, én se akarom megmagyarázni senkinek, mindenki azt vesz amit akar.
Csak így, hogy már lassan fél éve használom úgy érzem van némi tapasztalatom a készülékkel, s egyáltalán nem értettem egyet a melegedéssel illetve a merüléssel.
Amikor a galaxy s volt még csodálkoztam, hogy este nem kell repülő módba tenni mert nem merül 2-3 százaléknál többet
A nexus s már merült 5-10 százalékot is néha
De ez... este mikor már evett, leveszem a töltőről s reggel ugyan úgy 100%az aksi, ha dolgozom és 2-3 óráig nem nyúlok hozzá ugyan annyin áll a százalékjelző ahol hagytam.
Ez a gyorsabban merül készenlétben mint más készülék kicsit megfeküdte a gyomrom, de ahogy a cikk írója is írta ez teszt készülék, itt nincs idő, hogy egy beragadt alkalmazást, vagy processt megtaláljon az ember.
De ahogy te is írtad, aki akarja használja (személyes tapasztalatom alapján megelégedéssel) aki nem akarja az meg vesz mást

béke
-
Termi92
tag
Már olvastam pár cikkedet sdd2, és mindegyik kellemesre sikerült, de egy apró megjegyzésem lenne (építő jelleggel). Nagyon nem tetszik az a logó az utolsó oldalakon. Mintha paint-el csinálta volna egy 10 éves. Nem illik az írások minőségéhez. Szerintem cseréld le.

-
twine
veterán
Nem rád és a tesztre gondoltam,,,hanem az általános forumos beszélgetésekre/"fikázásokra" értettem a mondandómat...
Elnézést, a cikk úgy gondolom korrekt lett, attól eltekintve amit többen felsoroltak...(készenlétben gyakorlatilag szinte nem is merül a készülék, etc..etc...)
De ahogy mondtam, nem volt célom megmagyarázni senkinek az ellenkezőjét,,bármit is állít...
Jelen esetben a végeredmény ajánlott plecsni,,,ami azt gondolom jelent valamit...
-
-
sdd2
veterán
Köszönöm

sing1ep1ayer
Fotókat próbáltam a lehető legjobbra csinálni.
hito
Lehet rossz a szemem, de így látom.
ilyen_85
Ezt tesztkészülék volt, nem ajánlott fel frissítést, semmilyen widget nem volt kinn a gyárin kívül. Készenlétben gyorsabban merül mint más készülékek és melegszik, gyorsan merül. Igaz naponta kb 5 órát megy a kijelző.
Gilberto
Én ezt tapasztaltam.
twine
A hiba az hiba, fel kell tüntetni, számba venni az összegzésben, de szerintem nem húztam le nagyon ezek miatt és korrektül jártam el, de ha szerinted nem nyugodtan indokold meg.

Weeman1
Köszi
Medvét ne szód le 
-
Weeman1
veterán
Jó cikk.
De az a sok medve.
-
twine
veterán
Már jó ideje nem akarom megmagyarázni senkinek, miért használom megelégedéssel a telefont,,,
Vannak hibái,de ezek mind olyanok amik szvsz. már inkább szőrszálhasogatások...
Elérkeztünk egy olyan fejlettségi szinthez, ahol olyan apró kis hülye hibákat nagyítunk fel abnormális szintre a fórumokon, amire én személy szerint már nem pazarlom az energiám, hogy megmagyarázzam, hogy "márpedig k*rva jó" a telefon...
Használom(valóban kihasználom),a saját örömömre és elégedettségemre...
Ha másnak tetszik, úgyis megveszi,,,ha nem,,akkor eladja, és mást vesz,,,vagy meg sem veszi...
Az egyik legjobb készülék jelenleg a piacon...
Ami pedig szubjektiv, de szvsz. az egyik legszebb is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gilberto
aktív tag
Keszenlet alatt merült rendesen? Ez erdekes, mert nalam keszenletben kb. 2 es fel napot bir, folyamatos wifi kapcsolat mellett, es folyamatos szinkronizalassal. Szoval ott valami gubanc lehet. Melegedest en tapasztaltam, es hullamzast sem, elkepzelhetö, hogy masoknal igy van, nem tudom, szerencsere en nem eltem at ilyesmit.
-
hito
nagyúr
Akkor el voltam tévedve eddig...
-
ilyen_85
senior tag
Szia!
Biztos, hogy a legújabb szoftver van a készüléken?
Jelenleg a 4.0.4 2.17.401.2 a legfrissebb (még pár napig
jön a JB! 
Az alap szoftverrel melegedett rendesen, de két frissítés is érkezett rá azóta, nálam még shadowgun, dead trigger vagy bármilyen más erőforrás igényes játék alatt sem melegszik.
Az első szoftverrel 4.0.3 melegedett mint az állat.
Esik a töltöttség készenlétben?
Nos itt is lehet valami gubanc, talán egy widget, vagy egy process beakadhatott, mert ha nem piszkálom a készüléket egyáltalán nem esik a töltöttség. Nem akarok hülyeséget írni, de talán ha óránként esik egy százalékot.
Ezzel a két dologgal nem értettem egyet, a kamerás tapasztalatok abszolút helytállóak, elég ramaty képeket készít ahhoz képest amit az ember elvárna a készüléktől.
A kijelző hullámzás is előfordul jó pár embernél. Ettől eltekintve remek készülék szerintem.
Az aksi pedig igen kicsi, ezt jobb lett volna valami izmosabbal kiadni, én az adatkábelt szoktam magamnál hordani s mivel gyakran vagyok valami usb-s dolog közelében rá-rá dugom a telefont, így nincs vele probléma, tény, hogy 1.5 óra dead triggerrel, vagy shadowgunnal meglehet fektetni az aksit, de ha normál használatot feltételezünk, telefonálás, szinkronizáció (nálam 2 gmail, fb, tweeter, skype) 3 óra kijelző idő bőven elérhető vele. Általában egy napot bőven kibír még akkor is, ha nem tudom napközben tölteni.
A 2 frissítésnek hála az üzemidő is rengeteget javult az induló állapothoz képest.
#3 Hito
Sajnos én csak makró fotózásra használom, általában jegyzetelésre, ami megy rögtön valamelyik drive-ba, főleg monitorról fotózok s nekem annyira nem szokott fényes eredményeket produkálni. :S
-
hito
nagyúr
Érdekes vélemény a kamera képességeiről. Mindenki, userek és tesztelők is az élvonalba sorolják a kamera részét.

-
sing1ep1ayer
őstag
Ezeken a házi fotókon iszonyatosan rondának tűnik. Mindenesetre köszönjük a tesztet!
-
pockhome
senior tag
jó teszt lett, alapos részletes!
nem gondoltam volna hogy ennyi hibája lesz pedig úgy beharangozták...
pedig elég szép videót csinál fHD-ban
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fotókat próbálom minél jobbra csinálni. A Samsung most nem valami közlékeny de most már elkapom őket mert kiszúrták a szemem egy ace 2-vel de se S3, se semmi érdekesebb cucc nem járt nálam.

OG Loc

De köszi az észrevételt.
PÜ-ben vagy off topicban

Már javítva, de ez az esti írás átka...