- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
Nézőpont kérdése. Lehet az enyém a hibás, és azért nem melegszik.

Egyébként másnál is volt melegedés, láttam is, sőt valamilyen szinten normális. De, hogy nem lehet kézben fogni, én ezt nem tudtam kitapasztalni pedig egy ideje nálam van. (áprilisi darab)
De most kipróbálom, hogy valóban mennyire melegszik. Elindítok egy játékot, és merülés közeli állapotig hagyom futni.A készenléti időben való merülést is olvastam másnál, de azt valóban csak egy-két ember írta. Szerintem egy kezemen meg lehetne őket számolni. Azt szoftveresen kell megoldani, vagy a frissítésnél lépett fel valamilyen hiba. Miután ráfrissítettél csináltál hard resetet, mert lehet érdemes? Néha elkalibrálja az aksit egy-egy update.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest