- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz
kirkri #37264 üzenetére
Közben rájöttem, utánajártam, meg kiderült a telefon sem tökéletes. Az volt az effekt, hogy nem lehet feloldani a billentyűzetet, mert rögtön android.com.systemui leáll.
Kapott egy teljesen szűz Cyanogenmod 11-et fél órája, full wipe-pal előtte és ugyanazt csinálja.
Egy lépést hagytam ki, nem flasheltem boot.img-t fastbootban, mert nincs a gépemen hozzá driver, meg hülye is vagyok őszintén.Ennek a lépésnek a kihagyása okozhatja ezt a problémát?
Bocs a noobságért és köszi a választ[ Szerkesztve ]
-
Csari93
aktív tag
Sziasztok, gyors kérdésem lenne
Egyik haverom One X-ére egy-két éve raktam Cyanogenmod nightly-t, most eladáshoz szeretne gyári szoftvert.
Nem akarom bonyolítani a dolgot, a HTC gyári PC-s programja képes rárakni a legfrissebb gyári droidot?Köszi szépen előre is!
-
Csari93
aktív tag
Haló, újra én.
Amit tettem:
Wipe data - wipe cache partition - wipe dalvik cache
Install CM11
Install gapps
Fastboot flash boot.img (cmd-ben c:\...\ flash boot boot.img)
com.android.system hibaMit tudok tenni? Rosszul flashelem a boot.img-t? Ha JB-t teszek fel, az felmegy?
Segítséget megköszönök -
Csari93
aktív tag
Sziasztok!
One X-em van, CM11 Nightlyval, a mai frissítés után a telefonom használhatatlan, folyamatosan com.android.phone crashel, ha leokézom, félmásodpercre rá újra kidobja.
Teljes wipeoltam, ráraktam újra a CM11-et, és szintén.
Volt egy backupom, visszaállítottam, most épp el sem indul a telefon.
Segítsetek légyszi: mit tegyek vele, mi baja van? xda-n cm 11-ről cm11-re való telepítésnél boot.img flashelést ír, ez fontos? nem szeretem a fastbootot, és elindul nélküle csak kidobja a com.android.phone-t..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával