Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rendben, amint visszakapom a szervizből ( nem reménykedek benne, hogy sok mindent csinálnának vele ) kipróbálom ezt az 1 percnél tovább nyomós dolgot. Igazából tegnap, amikor még nálam volt, nem is tudom már milyen billentyűkombinációt használtam, de elindult a töltés egy kis időre, így a telefon szerintem nem halott.
-
törölt tag
Tehát ha a zip-ben a boot.img-t külön flash-elem, akkor elméletileg minden rendben lesz. Köszönöm a segítséget!
Egy kérdésem még lenne, ha nem probléma: ez a probléma, hogy nem vesz fel töltést, eddig nem jelentkezett, csupán tegnap. Köthető ez szerinted a rosszul elvégzett flash-eléshez?
-
törölt tag
válasz
SeatLeon08 #36390 üzenetére
Sajnos ez a lehetőség kizárt, ugyanis tegnap este órákon keresztül ment a telefon az " Android " animációnál, és csak úgy merült le ( mivel ugye kikapcsolni nem tudtam ). Egyelőre beadtuk szervizbe, remélem életet tudnak bele lehelni. Egy kérdés: ugye mivel a HTC, és az android felirat megvan, hardveres probléma szerintem kizárható: miért nem veszi fel a töltést? Valaki találkozott már ilyennel?
-
törölt tag
Sziasztok.
Előre is elnézést kérek, ha kérdésem warezba nyúl át, ez esetben kérem törölni!
Tegnap kezeim közé került egy HTC One, melyet használtan vettek, egy Custom ROM-al rajta. Az új tulajdonos egy eredeti rendszert szeretett volna rá, mindenféle root, és piszka nélkülit (Sony, Samsung készülékeket sokszor hoztam már vissza a halálból, így a témában nem vagyok kezdő ). Egy eredeti rendszerről készített zip fájlt le is szedtem, az xda-ról. A telefonra rámásolva recovery módból elindítottam a telepítést, mely rendesen végbe is ment. Újraindítva azonban a HTC animáción át, az Android világító feliratnál ( ez lesz a ROM bootanimation ) megáll,és csak tölt, és tölt. A probléma ott kezdődött igazán, hogy a számítógép nem ismeri fel a készüléket ( az usb eszközt nem lehet felismerni szöveg jelenik meg ), valamint töltést sem vesz fel. Hardveres hiba szerintem ki van zárva, ugyanis maga a készülék tölt, és még a ROM bootanimation-ig is eljut, tehát maga a rendszer ott van, azonban recovery módba képtelen vagyok eljutni, akárhogy is próbáltam a billentyűkombinációkat. Tegnap este le is merült a készülék 0-ra. Vissza lehet hozni valahogy ebből az állapotból?
Válaszotokat, véleményeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- Elfelejtettem a film címét
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest