- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
#41180928 #34152 üzenetére
igen és mivel az aksi sem erős benne,és ráadásul a frissítésre angol lett a telója,már nem kell neki mivel nem tud angulul.így eladná.
vett helyette egy HTC Desire 816G-t a tegnapi napon,oda van érte,abban a hitben volt,hogy 4 magos,de mondtam és mutattam a doboz hátulját neki,hogy az OCTA-core procis,bár azt nem tettem hozzá,hogy az MTK magos. azt kell,hogy mondjam az is magyarosítva van,kíváncsi leszek,hogy frissítés után milyen lesz neki,bár tegnap valami 170MB csomit leszedtem rá,szerencsére főbb vonalakban magyar maradt-abból derült ki,hogy angol eredetileg,hogy a kikapcsolásnál a menü angol. mintha olvastam a 816G topikjában,hogy az első SIM berakásnál automatikusan magyar lesz a teló,vagy ez nem igaz és mindenképpen a morelocale 2 progi kell hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Tőzsde és gazdaság
- Megújult a PROHARDVER!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest