Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
andrassygyul #37168 üzenetére
Ezek a leírások azért születtek, hogy mindenki meg tudja csinálni magának, de ha a leírással se és közben a segítségemmel se megy, akkor célszerű inkább megkérni valakit, aki tudja, hogy mit csinál, mert a leírás első sorában ott van, hogy root hozzáférés nélkül is működik, így egyáltalán nem kell hozzá nyitott bootloader.
Ha akarod, akkor írj rám privátban és megoldom a problémát, ha elhozod vagy elküldöd a készüléket.
-
ferob
őstag
válasz
andrassygyul #37166 üzenetére
Működő rendszer alatt a készülék legyen feloldott állapotban és legyen engedélyezve az USB hibakeresés.
-
ferob
őstag
válasz
andrassygyul #37163 üzenetére
Tessék, te innen tudod letölteni az alkalmazást.
-
k.arnold
tag
válasz
andrassygyul #37163 üzenetére
Ezer bocsi tőletek...mindjárt lejön a drive linken, itt jól megy.
-
ferob
őstag
válasz
andrassygyul #37159 üzenetére
Tehát német, angol, francia, olasz, török nyelv érhető el a CID alapbeállításaival, próbáld meg SIM kártyával indítani a készüléket, de ha úgy sem ajánlja fel, akkor kövesd az ebben a hozzászólásomban található leírást.
-
ferob
őstag
válasz
andrassygyul #37156 üzenetére
Először nem használod a keresőt, majd nem olvasod végig, amit leírok, hogy hogyan csináld, majd elmondásod szerint utána már lépésről-lépésre sikerült minden azokkal a fájlokkal, amit én linkeltem, ezek ellenére mégis a 7.19.401.22 verzió van a készüléken, tehát nem azt csináltad és nem azokkal a fájlokkal, amit én írtam.
Továbbra is azt tudom mondani, hogy vagy követed, amit leírok vagy nem tudok segíteni és semmi értelme több hozzászólást erőltetni, hogy nem úgy megy, ahogy kéne, ha nem azt csinálod, amit kérnek tőled.
-
ferob
őstag
válasz
andrassygyul #37135 üzenetére
Ha lefuttattad a RUU-t, akkor az érhető el, ami abban van, ez nem múlik máson, de mutasd az alábbi parancs eredményét és egyből kiderül.
fastboot getvar all
-
ferob
őstag
válasz
andrassygyul #37133 üzenetére
Dehogynem tudsz, a legtöbb embernek ez fut a készülékén, menj a beállításokba és válasszad ki a magyar nyelvet.
-
ferob
őstag
válasz
andrassygyul #37128 üzenetére
Egyrészt nem kell végigolvasni 30000 hozzászólást, mivel van kereső, másrészt ha a htc_fastboot volt használva, ahogy írtam is, akkor nem tudom milyen hibába ütközhettél, de az végképp nem okoz olyat, hogy utána nem látszik a készülék.
-
ferob
őstag
válasz
andrassygyul #37126 üzenetére
Ez időről-időre visszatérő gond azoknál, akik olyanba akarnak kezdeni, amihez nem értenek és egyáltalán nem olvasnak utána.
Az az archívum egy a HTC által titkosított RUU fájl, nem is lehet megnyitni, mivel így kell fastboot alól felrakni a megfelelő módon.De a további kérdéseket elkerülendő, szükséges hozzá a visszazárt bootloader, a számítógépre felrakott HTC driver, az android eszközök, a RUU fájl és az alábbi parancsok kiadása működő rendszer alól.
Valamint érdemes megemlíteni, hogy ez csak az európai régiós készülékekhez való, amik nem valamely külföldi szolgáltatói CID-del rendelkeznek.
Az egyszerűség kedvéért a kitömörített android eszközök mappájába helyezd át a letöltött RUU-t és nevezd át RUU.zip-re, majd abban a könyvtárban nyiss egy parancssort.adb devices
adb reboot-bootloader
htc_fastboot oem rebootRUU
htc_fastboot flash zip RUU.zip (A megfelelő fájlnév megadása szükséges.)Ha végzett, akkor a zöld csík nem feltétlen tölti ki a sávot a készüléken, de a parancssorban látszani fog, ha minden rendben zajlott, ezért akkor tovább lehet lépni.
htc_fastboot reboot-bootloader
htc_fastboot rebootHa mégis problémába ütköznél, akkor a hibajelenség mellett az alábbi parancs eredményét is osszad meg.
fastboot getvar all
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest