- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xdmilan
csendes tag
Gondoltam megosztom a gyári szervizes tapasztalatom ha már pont szóba került.
Már több mint egy jó hónapja vettem a One-t T-től, örültem is neki meg minden erre egyszer csak észrevettem egy dead pixelt ami pont a 3 pöttyös "menü gomb" sávban volt így a dead pixel test progival eredetileg nem szúrtam ki. Mivel ekkora sajna kifutottam a 8 napból, és volt némi illesztési hibája is (nem volt vészes) gondoltam megpróbálkozom a szervizzel. Így is lett, T-ben leadtam, nem kekeckedtek, azt mondták 8-10 napHát ehhez képest ma kaptam vissza a telómat amely röpke 33 nap volt végül is. A csehek javára szóljon, hogy kicserélték a kijelzőt sőt ahogy elnéztem a házat is, mert a sorjázási hibát nem találom az USB port körül és az illesztések is kifogástalanok, továbbá a kicsit elszíneződött fehér csík is ragyogó fehér ismét. Makulátlan szép állapotban át is vettem a T-s szervizestől, kicsit várnom kellett, mert csutkára le volt merülve és hát kicsit rátöltött a kolléga, hogy ki tudjam mégis próbálni. Ott helyben minden fasza is volt, de hát lámpa meg természetes fényben nem lehet jól pixeleket keresni. Most este néztem a böngésző fehér hátterén, hogy valóban kicserélték a panelt, mert bal alul tényleg nem volt rossz pixel, azonban éles látásommal kiszúrtam egy dead pixelt a képernyő jobb alján
Úgyhogy ennyit erről, kaptam cserébe egy másik rossz panelt, de legalább foglalkoztak vele...
Mindazonáltal ez a pixel kisebbnek tűnik valamiért úgyhogy lehet a múltkor kettő volt rossz egymás mellett.Amit ebből megtanultam, hogy soha többet nem veszek első szériás telót, sőt szerintem mást se...
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged