- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
hasonloan vélem en is. mivel nalam van, fenykepezek....
a fo baj, hogy a telefon jo, es meg is vennem, de a kamera gyengebb, altalanos, napi hasznalatban (erre van kitalalva a mobilban a fenykepezo) mint az sIII.
nem hiszem, hogy szoftveresen ez javithato lenne, ami viszont nagyon elcsuggeszt. -
adodaniel
őstag
Turista képekre nekem megfelel.
Voltak tesztek, mindenki látta mire képes ez a kamera, meg az ultrapixel technológia. Ilyenkor soha nem értem a vásárlás után fanyalgókat, hiszen ha valamiben, akkor a kamerában lehet tudni előre mire számíthatsz. Ha meg nem tetszik, akkor nem veszed meg. Szerintem. De egy későbbi frissítés javíthat is a helyzeten persze és akkor a korai tesztekkel sem megy semmire az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged