- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Elég sokat filóztam én is, hogy melyik legyen, de nekem a fekete túl snassz, nem tűnik annyira különlegesnek, bár szépnek szép az is.
Az meg ha ideküldenek nekem egy visszaforgatottat, és netalántán még több baja is lesz, mint az előzőnek az 1 pixelhibájával, hát én telefonon úgy el küldöm őket a fenébe, hogy csak na. Mert eddig tényleg ott tartunk, hogy 3 megrendelésből 2 már visszament, hétfőn megy a padfone 2 is. Nem hiszem, hogy egy műszaki cikket ennyi mizériával, utánatelefonálgatással, boltba rohangálással lehet csak magaménak tudni. Idáig akármikor vettem bármilyen elektronikai kütyüt az életem folyamán, őszesen nem volt ennyi gond a vásárlással, mint most ennél a két telefonnál. Párommal pont azt beszéltük, hogy lassan ott tartunk, hogy nem is kell már új mobil.
Ha most is szart kapok, erősen elgondolkodok, hogy szolgáltatót váltok. Kezd olyan lenni, mintha direkt szopatnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest