Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Minden Androidon Power + Home a képernyőmentés, Iphoneom nem volt még de gondolom ott is valami ilyesmi, vagy kombinálva. Én nem tartom magam nagy telefon mágusnak, de ha kijön egy fullHD kijelzős gép, nekem evidens hogy sok program nem támogatja és valószínű kisebbek lesznek az objektumok. Sőtt még el is gondolkozok vajon miért nem lesznek kisebbek a betűk nagyobb felbontáson, gondolom azért hogy lássa a Kovács Pista is!
De bocsánatot kérek ha ezzel megsértettelek, én eddig egy kék színű rangra mindig azt hittem ők azok akik mindent tudnak.
De hát senki sem lehet tökéletes. Tényleg bocsánat! 
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Úgy tudom a szenzor hiba azt jelenti h ha az arcodhoz emeled akkor nem kapcsolja le a kijelzőt. Megpróbálhatod resetelni a telefont hátha megoldja. Vagy indítsd újra a telefont, előtte a gyors boot-ot kapcsold ki. (Beállítások > Ki/Be > és ott legalul van a menüpont)
A beszólásokkal ne törődj majd ő is ilyen választ kap ha kérdez.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De bocsánatot kérek ha ezzel megsértettelek, én eddig egy kék színű rangra mindig azt hittem ők azok akik mindent tudnak.
De hát senki sem lehet tökéletes. Tényleg bocsánat!