- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Az a par nap lesz par het, mig visszaallitjak az elofizetesed. Tudom, mert velem is ezt jatszottak el tegnap.
Igaz, csereltek volna, ha szerintuk lett volna olyan ok, amiert lehetseges. Az 1 pixelhiba, amit elvileg csak a "kedves ugyfel lat" nem indok a cserere. Azt hozza kell tenni, hogy a faszinak haromszor szoltam, hogy tegye mar kozelebb a szemehez a kijelzot es ne mozgassa osszevissza, mert fel meterrol meg vilagosban persze, hogy nem olyan feltuno. De o csak forgatta, ertetlenkedett, komolyan, mint aki direkt nem is akarja eszrevenni. Bekaphatjak komolyan. Ment vissza 8 naposban. -
volt már ilyen másnál is, hogy így lepasszolták, leírtuk neki a lehetőségeket, utána telefonon felvette a kapcsolatot a szolgáltatói ügyfélszolgálattal (1430), ahol vázolta a problémát, és már intézték is a dolgot, sűrűn elnézést kérve!
az s3 témában találod az esetet, neked sem kell ennyiben hagynod, üzletben is kötelesek cserélni, te egy szolgáltatóval állsz szerződésben, az az ő problémájuk, hogy milyen folyamatok futnak náluk külön! -
markyy18
aktív tag
Érdekes. Nekem anno cserélték a HOX-ot pedig én is neten rendeltem és a boltban cserélték.
Abban az volt a fura h javítani vittem be, a szervizes meg szólt h nem 3 hanem 8 napom van cseréltetni én meg pont a 8. napon vittem vissza. Határozottabbnak kellett volna lenned.robit74: sajna SLCD2 is az volt a pixelhibákra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest