Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
- Azért töltődik lassan, mert nem lehet akkut cserélni és így - lassú töltéssel - óvják, illetve kímélik az akkut.
Ki kell neki neki bírni 3 - 4 évet.
- A kijelző fehérje illetve napsütésben viszont verhetetlen !!!
- Mint minden 4 magos telefon ez is melegszik.
- A Zoe roppant egyszerű, a telefon végigvezet hogy kell csinálni. Két próba és rájössz.
-
Exelsior
őstag
Nekem ugyanezek a tapasztalataim Super Amoled után kicsit fura a fekete de attól függetlenül korrekt.
-Nekem is szeret kicsit melegedni nem semmi kép sem forrósodni mint mondjuk a Tegra.
-ZOE Tutoriált már Youtube-on találsz érdemes rá keresni.
-Blinkfeed csak akkor frissít ha lehúzáskor elengeded a érintő kijelzőt addig ő nem frissít. Így végül is manuális.

-Számomra is Gyönyörű és gyors a telefon de a munkatársaim akkor is azt a hülye műanyag hátlapú S3-at meg a S4-et istenítik.
éjszakai képet már csináltam és nagyon jó. A vaku erős de gyenge fényviszonyokban is kiváló nagyon.
Enyém német T-mobilos de független, "SH"-val kezdődő, Shanghai, China de semmi baja az illesztésnek tökéletes iparos munka.

Új hozzászólás Aktív témák
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest