Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
köszi szépen, jó lett, bár mintha egy árnyalattal lassabb lenne a rendszer, mint volt, de lehet, hogy csak beképzelem (csak sima wipe-ot csináltam, nem fullt). blinkfeedben végre európai, sőt, magyar híroldalak jelennek meg, fahrenheit helyett celsius van - ezeket nem lehetett átállítani korábban - illetve eltűnt a sok t-mobile-os hülyeség.
ez a blinkfeed alapból mennyi adatforgalmat generál, ha nem nézek rá?
most az jutott eszembe, hogy nem lehet-e olyan hátulütője a dolognak, hogy amerikában gondban leszek a telefonnal? frekvenciák, radio ilyesmik? (lehet, hogy nagy butaság)
-
benfolds
őstag
köszi szépen! jön le, mindjárt kipróbálom. eddig sony telefonom volt, ott picit másképp mentek a dolgok. volt one click root (az elején még nem), illetve nem kellett boatloadert nyitni roothoz, csak akkor, ha custom romot akartam feltenni custom kernellel. de alapból gyári kernelt simán lehetett rajta cserélni bootloader nyitás nélkül is. ha jól értem, a szabad bootloader nyitással a htc eggyel hátrébb helyezi biztonságot, viszont ezzel az s-onnal onnét jobban védi a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue 2db eladó!
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest