Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
Cingáriusz #321 üzenetére
Semmi lényegesben. Az egyik valamiben elhúz a másik pótol mással, egál. De akinek nem csakis az Úristen által leküldött, megfeszíttetett és három nap után feltámadt One tetszik kizárólag azért ne legyen már hülyének nézve. Főleg amíg Te sem fogtad meg egyiket sem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Én a supportért is fizetek és ebben a htc max egy bullshit generátorral egyenértékű, mert az igérgetés az megy nekik.
-
Burt1793
veterán
válasz
Nem az S4-ről beszéltem, a hátlapja szerintem is csúnya, de mivel csak 7,9 mm vastag, elbír egy tokot még... ráadásul biztos lesz rá fém hátlap a hozzád hasonlóknak. A htc-re is raksz tokot és az s4-re is, úgy már ninc különbség!
A kijelzője meg szebb az S4-nek
Én sem szeretem ezt az ocsmány lakkozott hátlapot, hányingerem lesz tőle, de nem is rendeltem meg... Csak annyit mondtam, hogy nálam nem ez dönt, főleg, mivel hogy mint már megírtam, tokkal használja indenki!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónspos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest