Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
enginev3.0 #31838 üzenetére
Ha eddig betölt, több mint valoszinü be lehet lepni bootloaderbe is, onnan meg mar lehet unlockolni/s-offolni, hboot verziotol függöen lehet, hogy meg htcdev nelkül is megy, utana meg mehet a ruu.
De erdemes lenne megnezni vagy kerni egy kepet a bootloaderröl, lehet mar reg nyitott es valami mokolt rendszer volt rajt, amivel valami olyant tettek, amit nem kellett volna.
Siman lehet, hogy valami custom rom volt rajta, aztan ranyomtak egy factory resetet.. Nem mindegyik szereti...Szerk.: Ha csak addig jut el, lehet csak egy sima bootloop, valami beragadt. Azert az poen lenne, ha egy cache törles helyrerakna.
Persze az is lehet, hogy jobban ert hozza, mint irja, es tisztaban van vele, hogy valami el lett b.szva...
Minden esetre ennyiböl egy csupasz kijelzö nincs meg szerintem, szoval ha valakinek pont kell, meg meg is erheti, bar hazilag ezt szerelni azert eleg necces.. -
blade4
aktív tag
válasz
enginev3.0 #31838 üzenetére
Értem!
Irtam neki, meglátom mit ir vissza.
Kicsit megpróbálok jobban utána olvasgatni.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest