- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Dreamie #2211 üzenetére
Ennyit tesz a pénz és a hazai szolgáltatók le vannak teljesen feküdve egy gyártónak. Engem nem zavar ameddig elérhetőek maradnak a többiek is. Kell, hogy legyen/maradjon választási lehetőség.
(#2212) Kori77: vasárnap Veletech-en meg lehet majd nyomkodni az újdonságokat, köztük a One és az S4 is kint lesz. Ki kell próbálni, én sem vettem meg az Xperia X1 óta semmi olyat amit nem próbáltam előtte. Most még nagyon a gyártás elején vagyunk. Lehetnek első szériában kevésbé jól sikerült példányok, de ez igaz a konkurensekre is. Szerintem amiből már nekünk is hivatalosan jut már relatív stabil minőségűek lesznek.
(#2214) Kori77: bár vannak általában egész jó ROM-ok HTC-re is, de jelenlegi álláspont szerint itt nem biztos, hogy ők lesznek a legjobb választás a Custom ROM-ok tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Bestbuy játékok
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest