- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Kiskopika #20724 üzenetére
Itt már nem akkora a különbség, mint régen, max a google cuccokból 1-2, ami eszi az akkut, a többi nem. De engem az is zavar, ha csak egy fölös ikont látok bárhol is, akár fogyaszt, akár nem (és itt nem elég csak az ikon elrejtés
).
Max fényerőm le van véve kb a negyedéhez és a google accountból kiszedegetve a sok szinkron (csak névjegyzék, gmail, naptár, task, alkalmazásadatok, személyi adatok szinkronizál (bár lehet utóbbi is fölös, de elfér)). Most pl 70%-on vagyok 1,5 óra kijelzővel reggeltől nézve.Ezen kívül nem tudom mi az, amit reflexszerűen kapcsolok ki. Itt még nem is szórakoztam annyira ezzel, örülök neki így, ahogy van.
Más: Az új Greenify működik nem rootolt telón is manualban, ahogy láttam!
(#20723) mumk1: az enyémben alapból van hangszóró
pont addig bírja a zenelejátszást, ameddig a teló is
(#20738) enginev3.0: Én majd egy ilyen fülest akarok beszerezni. Xiaomi jó cuccokat csinál, szerintem ez is minőségi és csak 16$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vírusirtó topic
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest