- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Kiskopika #20724 üzenetére
Itt már nem akkora a különbség, mint régen, max a google cuccokból 1-2, ami eszi az akkut, a többi nem. De engem az is zavar, ha csak egy fölös ikont látok bárhol is, akár fogyaszt, akár nem (és itt nem elég csak az ikon elrejtés
).
Max fényerőm le van véve kb a negyedéhez és a google accountból kiszedegetve a sok szinkron (csak névjegyzék, gmail, naptár, task, alkalmazásadatok, személyi adatok szinkronizál (bár lehet utóbbi is fölös, de elfér)). Most pl 70%-on vagyok 1,5 óra kijelzővel reggeltől nézve.Ezen kívül nem tudom mi az, amit reflexszerűen kapcsolok ki. Itt még nem is szórakoztam annyira ezzel, örülök neki így, ahogy van.
Más: Az új Greenify működik nem rootolt telón is manualban, ahogy láttam!
(#20723) mumk1: az enyémben alapból van hangszóró
pont addig bírja a zenelejátszást, ameddig a teló is
(#20738) enginev3.0: Én majd egy ilyen fülest akarok beszerezni. Xiaomi jó cuccokat csinál, szerintem ez is minőségi és csak 16$
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest