Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Magyarországon garancia nélkül nem lehet forgalomba hozni terméket. (újat!)
Plusz ha ez európai modell, akkor arra itt a htc vállal garanciát, hiszen ezt hivatalosan hozták forgalomba, ami ebből a szempontból tök mindegy, hogy Németországban, Lengyelországban, vagy itthon történt. És ez alól a szolgáltatós készülékek sem kivételek!
Ráadásul itt is lehet az internetes rendelés lehetőségével élni, és azt is jogszabály írja elő, hogy ha valami nem stimmel a készülékkel, akkor vissza lehet küldeni. (igaz 30 nap van az ellenérték visszafizetésére)Szóval ha én keresnék most ilyen telefont, akkor valószínűleg egy hívást elengednék, hogy pontosan mit is takar az ajánlat, mert azt sem látom sehol, hogy ez nem teljes tartozékos, német nyelvű, stb, stb...Bocs, most látom, hogy ez OEM készülék. Elnézést!
Ne vitatkozzunk szerintem ezen, mert én csak segíteni szerettem volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest