Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
migabi24
üzenetére
Én tudod mit szoktam mondani ,ha szolgálatós telot veszek ,és letiltják ,mig az árát le nem lakom oda költözök hozzá.
Azért érdekelt volna mert volt nekem is aki ajánlott Onét anno és alpból felejtös voolt.Mondhatnák pár embert aki teli van pozitiv értékeléssel , ha meg üzletre kerülne vele a sor nem biztos ,hogy megérné.Pozitiv értékelést lehet szerezni ezt Te is nagyon jól tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- World of Warships
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért érdekelt volna mert volt nekem is aki ajánlott Onét anno és alpból felejtös voolt.Mondhatnák pár embert aki teli van pozitiv értékeléssel , ha meg üzletre kerülne vele a sor nem biztos ,hogy megérné.Pozitiv értékelést lehet szerezni ezt Te is nagyon jól tudod.