Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nem feltétlenül
Én sem azért akarok most egy Flip tokot, hogy 0-24ig benne legyen hanem amikor filmet nézek majd unalmas tartalékos óráimban akkor nem a fejhallgató tokját és a laptop táskát kelljen arra használjam, hogy pozicionáljam a telefont a kívánt szögben. Én csupaszon, zsebben hordom általában a telefonjaimat és a legtöbbet makulátlanul adtam tovább. A One X-et is úgy fogom. Attól, hogy nem bújtatom tokba még vigyázok rá.(#1703) hurrikan: azt olvastam, hogy az áprilisban forgalomba kerülő készülékek már így viselkednek viszont az ISO bugra jönnie kell majd frissítésnek attól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én sem azért akarok most egy Flip tokot, hogy 0-24ig benne legyen hanem amikor filmet nézek majd unalmas tartalékos óráimban akkor nem a fejhallgató tokját és a laptop táskát kelljen arra használjam, hogy pozicionáljam a telefont a kívánt szögben. Én csupaszon, zsebben hordom általában a telefonjaimat és a legtöbbet makulátlanul adtam tovább. A One X-et is úgy fogom. Attól, hogy nem bújtatom tokba még vigyázok rá.