- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #1646 üzenetére
Ok, beke
Elso rossz pont. Blink feedben nem allithato be a Google+
Egy jo pont. Az uj Sense billentyuzet baromi jo, oltari konnyu vele jol es pontosan irni, nehez felre utni. Kivalo a "nyomaspontja". Utoljara ilyen jot csak iphone eseteben tapasztaltam. Meg a Samsungnal is jobb. Legalabbis S3-nal es N2-nel tuti. S4 meg majd elvalik.
Jo dolog ez az utomata kepernyo kikapcsolas, nem kell beallitani hogy mikor kapcsoljon ki ha nem erunk hozza. Mondjuk nem tudom hogy mukodik, de szerintem giroszkoppal, ha erzekeli hogy mozog a telefon, nem kapcsol ki a kijelzo. Legalabbis amig mozgattam, nem kapcsolt ki, majd amikor letettem, par masodperc alatt kikapcsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest