Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
Task managert soha nem használtam ezen a telón, 2GB memóriánál már felesleges
File manager: Es Explorer (free), Solid explorer (14 napos próbaverzió, bár megéri az árát) - mindkettő tud hálózati megosztásokat kezelni (smb, ftp, cloud)
A gyári videólejátszóban van dlna protokol (Galéria - Beállítások - Média szerver), de a dlna nem kezel túl sok formátumot, és felirat támogatásban sem vagyok biztos. Jobban jársz szerintem ha megosztod a pc-n, laptopon az adott könyvtárat és a fent már említett fájlkezelőkkel létrehozol hozzá egy smb kapcsolatot. Mindezt persze a (wifi) router belső hálózatán.
Total Commander alatt MTP eszközök használata
(#15142) Xaels
Valóban szebb a One-nak a széle de jóval sérülékenyebb is, egy ekkora telefonnál ez már nem mindegy. Illetve lehet szerettek volna a sima One-nak is hagyni valami exkluzivitást.
-
Xaels
félisten
TC-hez állítsd be a szülő mappák megjelenítését és akkor vissza tudsz lépni úgy, hogy mutassa a One-t.
(#15140) zaibatsu: hogy őszinte legyek nekem még mindig a sima One a legszebb a 3-ból. Ezzel a pcb kerettel nem tetszik annyira, szerintem a csapott fém szél jobban mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest