Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
Task managert soha nem használtam ezen a telón, 2GB memóriánál már felesleges
File manager: Es Explorer (free), Solid explorer (14 napos próbaverzió, bár megéri az árát) - mindkettő tud hálózati megosztásokat kezelni (smb, ftp, cloud)
A gyári videólejátszóban van dlna protokol (Galéria - Beállítások - Média szerver), de a dlna nem kezel túl sok formátumot, és felirat támogatásban sem vagyok biztos. Jobban jársz szerintem ha megosztod a pc-n, laptopon az adott könyvtárat és a fent már említett fájlkezelőkkel létrehozol hozzá egy smb kapcsolatot. Mindezt persze a (wifi) router belső hálózatán.
Total Commander alatt MTP eszközök használata
(#15142) Xaels
Valóban szebb a One-nak a széle de jóval sérülékenyebb is, egy ekkora telefonnál ez már nem mindegy. Illetve lehet szerettek volna a sima One-nak is hagyni valami exkluzivitást.
-
Xaels
félisten
TC-hez állítsd be a szülő mappák megjelenítését és akkor vissza tudsz lépni úgy, hogy mutassa a One-t.
(#15140) zaibatsu: hogy őszinte legyek nekem még mindig a sima One a legszebb a 3-ból. Ezzel a pcb kerettel nem tetszik annyira, szerintem a csapott fém szél jobban mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen routert?
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest