Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Ne hallgass rá. Lehet sms-t is írni, plusz nem 25-szörös árért tudsz telefonálni vele.

Nem volt még a kezemben One, de megpróbálok segíteni. Szóval tekintve, hogy most mit használsz, nem hiszem, hogy zavarna az ios. Ha megvagy a mostani rendszerrel elégedve, akkor nem fognak zavarni az ios korlátjai sem. Ha pedig a mostaninál nagyobb szabadságra vágysz, akkor egyértelmű droid. Plusz mókolni sem feltétlen kell, sőt... Építési minőségre a két telefon szerintem nagyjából egálban van. Hw szinten a kijelző, kamera páros sokat segíthet a döntésben. Kell e a nagyobb kijelző, illetve melyik kamera csinál jobb képeket szerinted... Még annyi, hogy az i5 2 évig biztos támogatott lesz, szóval megkapja az ios 9-et. One nem tudom meddig, azt majd más írja. -
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Röviden tömören HTC kijelzöje jobb mint az i5, akksi idöbe a a szifon veri de ez betudható a nagyobb kijelzönek, szerintem a droid még gyári alaprendszeren is könnyebb kezelhetöséget biztosit mint egy zárt i5.Fényképezö rész soha nem érdekelt se a zene hallgatás.Egy ami fájó pont nekem a doroidban ez nem csak a HTC -re vonatkozik, ha alvó állapotba megy a wifi és kapsz valami értesitést ,mondjuk nincs bekapcsolva a mobilneted addig nem kapod meg az értesitést még fel nem ébreszted a telefont.Ez szerintem az aksi idöre is nagyban kihatással van.
Gyorsaságban talán 1 fokkal a szifon jobb de a szifonban nincsenek ezek a gesztusok mint a HTC-be ez betudható annak.Ha most kéne választanom a HTC-t választanám a 3 db i5 után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Napelem
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Robotporszívók
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest