Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz TheProb #14158 üzenetére

Egy kis off konklúzió a Note szériáról...

Igazából ma elgondolkodtam mi lenne ha Note 3-ra cserélnék. Note 2 volt, szerettem, biztos a 3-mat is szeretném. De a One-hoz képest túl sok a kérdőjel...
    Ugye hiába nem nőtt a fizikális mérete, vagy csak minimálisan, ez akkor is nagy. Felidéztem a Note2-es időket, és arra a megállapításra jutottam, hogy azért jött be annyira, mert a méretéből adódó extrákat kihasználtam. Melóban filmeket néztem, neteztem, és játszottam is, bár a Mali400 nem volt a helyzet magaslatán. Jegyzeteltem is, bár közel sem annyit, hogy azt mondhassam cerka nélkül nem élet az élet. Tehát az előnyök felé billent a mérleg nyelve a hátrányokkal szemben, mint utcán cipelés ruházatban, telefonálás, és egyéb méretéből adódó hátrányok.
    De most, hogy nincs ilyen melóhelyem, az előnyöket nem tapasztalnám, csak a hátrányokat. Tehát nagyon munkakör, és használat specifikus a kütyü, és a cerka is. Az elején újdonság erejével hat a cerka, de ha nincs használva adott feladatokhoz konkrétan, "kikopik" a napi használatból. Tapasztalat.
    Persze el lehet menteni vele számokat, és egyéb infókat, de az esetek többségében ezek mindig akkor jöttek, amikor az 1 kezes használat volt a kézenfekvő, mert tevékenység közben, vagy utcán többet ér a kompaktabb méret. Ez is közrejátszott hogy nem adtam el a One-t, és nem lett Optimus G Pro. Egyelőre nem is tervezek tepsit venni, max akkor, ha a méretéből adódóan ismét billenni fog a mérleg nyelve felhasználhatóságban. Az hogy nyers erőben jobb a Note 3, természetes, bár várom azokat a programokat a júzerektől, ahol ez ki is használható, és megmutatkozik a benchmarkokon kívül. S600+Adreno 320 jelenleg semmiben sem szenved hátrányt az S800 + Adreno 330-hoz képest, hogy megérje a csere és a 80-100k felár One-hoz képest. Akinek van lé, és nem érdekli hogy mennyit bukik 1-2 hónap leforgása alatt, az úgyis megveszi. Jelen gazdasági helyzetben örülök, hogy megtehetem hogy One-t használjak, nem hogy egy közel negyed millás Note 3-ba fejest ugorva beinvesztáljak. Nem tudni még az esetleges hibákat, és a buktatókat, így mint mindig az "úttörőség" ingoványos talaj. Félreértés ne essék. Nem a keserűség vagy az irigység beszél belőlem, hanem inkább a józan ész és a kissé szkeptikus hozzáállás az újdonságokhoz, az elmúlt évek történéseiből tanulva.

• BenHans

addikt

válasz TheProb #14158 üzenetére

Nem tudok ForRedGlory nevében nyilatkozni, de lehet belefűzi majd a tesztjébe. Én most biztos nem vennék One-t akármilyen minőségi és gyönyörű, és akármennyire szeretem a HTC-t. Nekem egyszerűen kevés ez a kamera, bárhogy szépítjük.
    A Note3 egy hibrid ami nekem nagyon bejön és már az anyghasználat sem tűnik vészesnek. Valahol napokon belül meg is fogom tapicskolni, de sajna a holnapi PDAfanclub Note3 talira nem tudok menni.
    A mérete miatt nem aggódom, meg lehet szokni. Persze az is lehet hogy miután sikerült szereznem egy Note3-at, lecserélem majd az új HTC-re de vonz hozzá valami.
    Nagyon off, szóval nem folytatom. :)

Új hozzászólás Aktív témák