Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
Valkűr
üzenetére
A felrobbanó aksi nem gyári aksikkal fordult elő
. Szerintem csak a kamera a döntő a két telefon között a felsorolt hibák mind garanciába cserélhetők a beégés is és a többi szóval egyik se vészes. A kamerájuk között viszont lényeges különbség van. Ha valakinek nem számít vegyen one-t mert sosincs mikro lag ha számít s4 mert amennyire s4 "lagol" nem lehet (szerintem) ok arra hogy valaki ne vegye meg, nagyon ritkán fordul elő és ha valaki nem keresi észre se veszi, már most jóval jobb a note 2 felhasználói élményénél (végre). Ami még a one mellett érv szerintem hogy szebb de ez szubjektív 
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drón topik
- Nyaralás topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kedvenc zene a mai napra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Szerintem csak a kamera a döntő a két telefon között a felsorolt hibák mind garanciába cserélhetők a beégés is és a többi szóval egyik se vészes. A kamerájuk között viszont lényeges különbség van. Ha valakinek nem számít vegyen one-t mert sosincs mikro lag ha számít s4 mert amennyire s4 "lagol" nem lehet (szerintem) ok arra hogy valaki ne vegye meg, nagyon ritkán fordul elő és ha valaki nem keresi észre se veszi, már most jóval jobb a note 2 felhasználói élményénél (végre). Ami még a one mellett érv szerintem hogy szebb de ez szubjektív