Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Ez erősen felhasználótól függő dolog is. Én például ma is két órán át beszéltem telefonon, jellemzően működő kijelzővel, elég sokat kihangosítva. Nemrég esett 11% körülire a töltöttség, de ezt az intenzív használatot elég kevés telefon bírja estig.
(#12231) Redplee
Bosszantó lehet...
Nekem két mappa van kitéve a főképernyőre, bennük a gyakran hívott számok és azok, amelyeknek gyakran sms-ezem. Megnyitom a mappát és akinek az arcára bökök, azt már hívom is.
Gyors és célravezető módszer. 
-
Giovanny
őstag
válasz
Ed Parker
üzenetére
Persze értem,mindenkinek más a felhasználási szokások,én nem játszok telefonon,inkább net és telefonálás napi szinten.Lehet hogy kukackodásnak tűnnek a kérdéseim,de nem azok,csak eddig almás voltam,aztán samsung,htc még nem volt,és most szimpla cseréről van szó részemről Note2->ONE és szeretnék többet megtudni a készülékről. Akit esetleg megbántottam a kérdéseimmel,elnézést kérek,nem volt szándékos

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem két mappa van kitéve a főképernyőre, bennük a gyakran hívott számok és azok, amelyeknek gyakran sms-ezem. Megnyitom a mappát és akinek az arcára bökök, azt már hívom is.
Gyors és célravezető módszer.