- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiPet2
tag
válasz
Kistoo #10391 üzenetére
Ami a tokot meg fóliát illeti mindkettő erősen ajánlott.
Fóliából a Brando ultra clear 3k huf-ért, kissé drága, de ha felkerült nem veszed észre hogy rajta van, viszont adott esetben megmenthet egy komplett kijelző üveg cserétől, úgyhogy nem kicsit megéri.
A tok már problémásabb szerintem, a készülék elég sérülékeny tud lenni, viszont személy szerint rohadtul nem akartam elcsúfítani egy bumfordi tokkal. Úgyhogy végül erre esett a választásom, abszolút meg vagyok vele elégedve. Továbbra is szép a készülék de viszonylag jól védett. Vásárlási linket most nem tudok, de ebay-ről 1k huf-ért el is hozták Magyarországra. -
TheProb
veterán
válasz
Kistoo #10391 üzenetére
Sajnos a melegedés az vele jár, van hogy játszok és már megkell mozgatni az újjaimat mert annyira meleg a telefon... Ha még csak most ismerkedsz a droiddal meg úgy átlag, akkor szerintem felesleges a root/custom rom, stb. én pl csak azért rootoltam a telefont, hogy tudjam használni a titanium backup-ot (bizt mentő app), egyébként tökéletes unrooted is. Fólia és tok az mindenki ahogy érzi, ha zsebben tartod és nincs mellette kemény cucc, mint pl kulcs akkor nemgáz, bár sose árt az elővigyázatosság, főleg h ebay-en pár ezer forntért vannak tokok fóliával együtt. Én azt mondom, hogy jó ha van antivírus, mindenhol azt hallani, hogy egyre több a vírus már droidra is, én eddig a Dr.Web-et használtm, többször jelzett is. hogy nem oké 1-2 app és ingyenes verziója is jó. én most a trustgo-t próbálgatom, mert van benne "lopásgátló" is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged