- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Sziasztok!
Bocs, hogy ide is írok de itt hátha többen vagytok már mint a Oe X topikban és nagyon kéne a segítség.
Nemrég váltottam win8ra és szeretném a képeimet lementeni a gépre, de nem megy.
Letöltöttem a Sync-et, a sync managert de előbbi egyáltalán nem ismeri fel, utóbbi pedig írja hogy kéne vmi driver de hiába nyomok rá amikor felajánlja hogy leszed utána egyből írja, hogy unavailable device.Ma vinném a vodához, szervízbe megy ezért mindenképp fontos lenne megoldanom. A családban lévő mindkét HTC One X ezt csinálja, gyári legújabb rom.
Előre is nagyon köszönöm!
szerk. a sync manager felismeri elvileg mert a háttérben megjelenik hogy one x és adatok, de mégis dob rá egy olyat hogy kell driver és utána az unavailable device please reconnect.
-
BenHans
addikt
válasz
csacsi67 #19008 üzenetére
Engem nem érdekel a Samsung. Volt szerencsém kipróbálni a legújabb gyári szoftverrel egy S4-et és rájöttem (újra) hogy igazából nem az a bajom, hogy microlag van néhol hanem hogy olyan számomra mint egy [leporello]. Színes, "trendi", meg minden benne van akár hasznos akár nem, de valahogy nincs meg a harmónia.
És hiába használnak fémet, ha egyszerűen az az érzésem velük kapcsolatban hogy túlnőtték magukat, azt hiszik hogy a helyzetük miatt mindent megetethetnek az emberrel.Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy ha bármilyen oknál fogva nem HTC-m lesz, akkor iPhone-t veszek, mert ugyan két külön rendszer, de abban találom meg azt az igényességet, eleganciát és minőséget, mind szoftveresen mind anyaghasználat terén, amikor kézbe fogom, amit anno a HTC Desire-nél tapasztaltam utána Desire X-nél, meg a One S-nél most pedig a One-nál. Csak valljuk be kell egy bizonyos helyzet és pozíció ahhoz hogy valamiben többet tudjanak nyújtani, ami jelenleg az Apple-nél megvan és sajnos a HTC-nek egyre kevesebb lapja van ahhoz hogy valami nagyot tudjanak teríteni és hangsúlyozom, hogy nem a telefonjaik minőségéről beszélek.
De mivel szeretem az androidot, én szeretném a legjobban hogy történjen valami. Persze lehet én vagyok túl finnyás, de jelenleg egyik gyártó sem tud olyat felmutatni ami 100%-ban lefedné az elképzelésemet.
Remélem változik a helyzet, nyárig garis a HOX -
BenHans
addikt
válasz
Nuada herceg #19003 üzenetére
és enginev3.0: Plus One!
És ha tényleg adott neki a Nokia egy új telót ajándékba akkor ők tényleg igazi köcsögök de csakis jó értelemben és az ilyet birom.
Ehhez képest kispálya hogy a samsung aprópénzzel fizette ki a büntetést.
-
BenHans
addikt
Ja, hát bolti garis cuccért nem adnék ki 50 ezret sem
Én azt akartam mondani, hogy ha rá is kérdez és 48 hó gyári garit nyomnak rá a garijegyre akkor jó ár az a 145k. Persze ettől függetlenül még mindig ellenőrizném a fent leírtakat.
jó8 mindenkinek, a félreértés elkerülése végett is inkább megyek aludni
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
(#15956) Laca1212: Volt 1x, alaplapcsere. Minden rendben volt, egy árva szót nem szóltak vagy kérdeztek és azóta is jó, csak az éjjeliszekrényben pihen.
(#15957) light0416 : Nincs mit. Menj be, vagy hívd fel őket és kérdezd meg. A helyszínen próbáld ki, ellenőrizd, nézd meg hogy mi a cid, nyitott-e, és persze az 1.hsz-ben leírtakat.
Ha ez segít, én egy bordó színű kartonpapírt kaptam (pontosan akkora mint a szolgáltatós garijegy) elején xxlgsm felirattal és logóval, belül hogy adásvételi szerzősés és szavatosságjegy felirat a fejlécben, alatta a nevem és a cég név mivel arra vásároltam + lakcímem.
Ezalatt, hogy HTC Desire, + 15 jegyű IMEI
Ezalatt számmal és betűvel az összeg, majd az 5. pontban a gari részletezésénél, hogy "2 év gyári HTC", a hátulján a dátum, mindkét fél részéről aláírás és az ő pecsétjük, utána meg a hely a szerviz bejegyzéseknek.
Ezen kívül bele van tűzve egy vastag kis kb 8x8 centis füzetke aminek a címe "htc smart mobility Warranty card" (szerintem ez fontos hogy legyen), ebben az információk vannak leírva hogy mia teendő ha meghibásodik a cucc, és hogy ha összetörted arra nem vonatkozik a gari stb....Megvan mindenről(szervizlap+xxlgsm számla) a papír, ha gondolod, és írsz egy privit akkor holnap belapolvasom neked, és átküldöm.
(#15959) Xaels: Nem kell mindenben egyetértenünk. Persze trükköznek akivel lehet. Velem nem, így már van 2 példám (1 saját és 1 családtag) a normális fajtáról. Persze lehet hogy csak azért van ez így mert "túlságosan" körültekintő vagyok. A speedet meg inkább eg sem említem azok után hogy + 500ft-ért rakták volna fel az amúgy náluk akkor vásárolt fóliát, ami alapból 3500huf. Persze nem az aluljárós meg a pléhbódés boltokról beszélek, mert ott tényleg semmit... az xxl viszont egy ideje létezik és nem hinném hogy mostanában becsuknak...
enginev3.0 írására válaszolva pedig: anno a vásárláskor megkérdeztem hogy hova vigyem ha baj van vele és megmondta a srác, hogy e-care, és semmiféle másik boltról meg leadóhelyről nem volt szó.
-
BenHans
addikt
Rendesen letorkoltad szegényt... Nem minden gsm bolt ilyen. Én [ugyanilyen] feltételekkel, és ezzel a 48 hónap (lent apró betűvel magyarázott) garival vettem anno a Desire-t az XXL-től.
Természetesen a helyszínen kipróbálhattam, és mert egyből tokot és fóliát is vettem rá, mindkettőt a rápecsételt árnál egy ezressel olcsóbban adta oda a srác. 6500 helyett 4500at fizettem, ja és Brando ultra clear volt a fólia és egyből hibátlanul fel is rakta.
A frissítéseket egyszerre kaptam a Desire topikos fórumtársak 90%-ával.Azt mondom, előítéletekkel kell bemenni, de ha elég körültekintő az ember, akkor nem lesz baj.
(#15933) light0416: A fent leírtak neked is szólnak!
-
BenHans
addikt
válasz
TheProb #14262 üzenetére
Én nem tudtam One-t venni, mert nem tehettem meg, épp ezért írtam, hogy a One X-emet, fogom cserélni jövő év elején, inkább tavasszal. Emiatt nem értem hogy ezt miért nekem címezted, persze értem hogy ez nem ingem, és lehet inkább zack fórumtársnak szólt, csak akkor ahonnan neki szól beidézhetted volna az Ő nevét.
Amikor megjelent a One, akkor én az anyghasználatáért voltam oda, a kamerával kapcsolatban csak hitegettem magam az 1-2 teszt alapján amiben nem húzták le annyira.
Utána kipróbáltam (már többször is nekiugrottam) és "sajnos" nekem a HOX kamerája is jobb, mivel tök sötétben nem fényképezek, viszont szűrt fényben, és napsütésben a városban épületeket szoktam, és mivel nagyon kutyás vagyok, így őt is illetve a közös kirándulásokat is ilyen módon vagyis a telefonnal szoktam megörökíteni. De sokszor jön velem a városba is, amikor dolog van akkor is, és csak utána megyünk sétálni, ilyenkor meg igazából nem is szeretnék, de esélyem se lenne sok rendes fotómasinát vinni.Az meg a másik fele, hogy nem csorgatom a nyálam, mivel ugyan türelmes épp nem vagyok, de a türelmetlenségemen felülkerekedik az, hogy 600x meggondolom hogy mire és mikor adok ki pénzt, mintha egy mini költségvetést csinálnék az előttem levő 2-3 hónapra. Így valószínűleg már a kezdeti hibákba sem fogok belefutni (remélem), mert mint írtam , nem biztos a Note3 bár nagyon ki szeretném próbálni, de minden tavasszal dől el, akkor választok, miután mindegyiket kipróbáltam, saját kézből stb. /Itt megjegyezném, hogy anno is nézegettem az SGSI-et de vágül Desire lett...
a HTC nálam mindig egy jeggyel jobbról indul
/
(#14253) zack: "Butterfly-ból jön 5,2" S800-as vízálló" erről tudsz linkelni valamit?
Előbb utóbb el kell indulnia a szekérnek.
Bocs a többiektől a hosszú posztért!
-
BenHans
addikt
A note3 árával kapcsolatban annyit még hozzátennék, hogy nem véletlenül várok még pár hónapot vele. Kb az új HTC és SGS megjelenésekor fogom eldönteni amúgy is és addigra a Note sem lesz ennyi.
Ja és One X-et használok, örülök neki mert jó telefon, de nem akarom 2évnél tovább megtartani. Persze mindig csábító évente az újabb kütyü(idén nekem a One), de ezt viszonylag kevesen engedhetik meg, hogy ilyen sűrűn cserélgessék. Amire lecserélem a OneX-et az is meglesz 2évig, persze az előfordulha hogy mikor még pár hónapos 1-1ben cserélek valami másra. -
BenHans
addikt
válasz
TheProb #14158 üzenetére
Nem tudok ForRedGlory nevében nyilatkozni, de lehet belefűzi majd a tesztjébe. Én most biztos nem vennék One-t akármilyen minőségi és gyönyörű, és akármennyire szeretem a HTC-t. Nekem egyszerűen kevés ez a kamera, bárhogy szépítjük.
A Note3 egy hibrid ami nekem nagyon bejön és már az anyghasználat sem tűnik vészesnek. Valahol napokon belül meg is fogom tapicskolni, de sajna a holnapi PDAfanclub Note3 talira nem tudok menni.
A mérete miatt nem aggódom, meg lehet szokni. Persze az is lehet hogy miután sikerült szereznem egy Note3-at, lecserélem majd az új HTC-re de vonz hozzá valami.
Nagyon off, szóval nem folytatom. -
BenHans
addikt
válasz
ForRedGlory #14120 üzenetére
Tudd, hogy most rohadtul irigy vagyok.
Majd írj róla tesztet!
-
BenHans
addikt
[Ezt] láttátok már? Egész dizájnos kis cucc, és ott a képeken a One is.
-
BenHans
addikt
válasz
akoska07 #12854 üzenetére
Oké, nem fogok megsértődni ha nem küldesz privit és nem küldöd egyből a szervizlapot...
De ha van valami és eszedbe jut akkor többeknek is új infóval tudnál szolgálni.Én már próbáltam intézni olyat, hogy hálózati hiba bejelentés. A voda már elküldte mailben a formanyomit.
Kitöltöm és majd ha ráérek bemegyek egy új micro sim kariért hátha azzal van bibi, azt úgyis megoldják ingyen. Szervizbe már saját magam miatt nem fogom adni ilyen "apróságért", majd csak kibírom jövő év elejéig akkor meg eladom és veszek újat mert amúgy is 2 éves lesz. Az eladás előtt elküldöm azért majd szervizbe hogy a lehető legjobb állapotban tudjam átadni a vevőnek és megelégedéssel tudja használni, így próbálom meg elhárítani azt hogy a kövi tulajnak szervizes baja legyen vele. (és még így is marad gari majd' 1 év mert volt főpanel cseréje már és újraindult a gari a papirok szerint) -
BenHans
addikt
HTC One "EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2013-2014" [link] Nem csak Samsung van ott.
-
BenHans
addikt
Megoldás a lassú töltődésre: [link]
szerk. Bár, ha jól értem csak kivehető akkuval használható.
-
BenHans
addikt
Ma írta az appgratis, h ingyen van most a Llama, ha érdekel valakit. (Ha jól rémlik amúgy sem volt túl drága talán 200-300Ft.
-
BenHans
addikt
Erre az Amoled--->SLCD váltásra emlékszem. Kb Bp összes boltját körbetelefonáltam, hogy amoledes van-e még(ebből még csak amoledeset akartam, nem véletlen), és össz 2 volt mikor ősszel én vettem és mindkettő az xxl-nél, egyet gyorsan le is foglaltam, hogy megyek érte még aznap, és mire odaértem a másik nem volt ott, csak a nekem félretett.
-
BenHans
addikt
Már nem tudom melyik oldalon, de néztem anno egy csomó videót, és ott frankón azon röhögtem hogy valami irtó idétlen kiejtéssel mondja vagy 5x amit leírtál...
-
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
Bár nekem nincs vele hosszú távú tapasztalatom, de nagyon király a teló, max a kamera az, ami hagy némi kívánnivalót maga után, de van rosszabb is, tehát ez azon múlik hogy milyen fontos szerepet tölt be a funkció.
Minden másra ott a lap tetején az összefoglaló.
szerk. Megelőztek...
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans #9917 üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztésem.
Ha nem gsam de kell az a funkció akkor [greenpower] (ebből tutira van ingyenes mielőtt még fizetni kéne). Én most fogom feltenni, wakelock detectorral együtt,, mert most nekem is optimalizálni kell a HOX fogyasztását, mert éjszaka sync off, és adtakapcsolat off mellett merült 9óra alatt 5%-ot és utána ahogy bekapcsolt a kijelző és megnéztem a mailjeimet hirtelen még 4%-ot.
Ez a green power kompatibilis elvileg a cerberussal, csak még nem tudom hogy ez miben merül ki.
-
BenHans
addikt
Mindenkinek mások az igényei. A gsam nálam nem működött valami jól, volt hogy nem frissítette magát pl.
Nekem ingyen volt, [appgratis] ajánlatában.
Azért mert neked nem felel meg, és kidobtál rá így 675Ft-ot, az ne legyen már az én hibám.Mielőtt bármit megveszek, én is elolvasom a leírását, nézek 2-3 videót és ha ott is bejön akkor jöhet.
(One X topikban pl volt akinek tetszett.)
-
BenHans
addikt
Ide is beírom hátha tetszik valakinek(nekem bejött). [Du Battery]
-
BenHans
addikt
Nem a levegőbe beszélek, családtag telefonja. A saját szememmel láttam a leadott telefont is, a hibát is, és azt is hogy a visszakapott telefon (rá is volt írva a papírra hogy cseretelefon) olyan helyen volt karcos ahol a leadott makulátlan, és mily' meglepő 2 hét múlva nem a karcolások miatt(mert az ugye nem akkora hatalmas gond csak végre működjön rendesen), hanem más hibával újra szervizbe került.
Én nem szeretnék tovább offolni, így ha válaszolsz, sztem a legjobb lenne ha privátban beszélnénk.
"Konkrétan ha nem szólnak, akkor fel sem tűnne." Ezt nem tudom mire írtad.
-
BenHans
addikt
+1 Ugyan nekem még mindig One X-em van, de olvasom a One topikot is, és már az előző nagyobb terjedelmű hsz-ed is megérdemelte volna. Még csak annyit offban, hogy ami rossz azt szervizbe kell adni, ha nem találunk rá magunk megoldást, csak sajnos a hibás felfogásra nincs megoldás. Ismerős, ha jól számolom 5. javíttatására adta le a 4s-t, és sz@rrá karcoltat kapott vissza más hibával... Mások az igények.
-
BenHans
addikt
válasz
ForRedGlory #7888 üzenetére
A legjobb. Nekem volt anno Desire-n, ott picit több mint 1 évig bírta és még akkor sem azért cseréltem le mert felhólyagosodott, hanem mert túl sok pici karc lett rajta 1 év alatt, és lecseréltem. (nem volt tokban hordva, csak amikor hátizsákba került, amúgy csak zseb)
Ajánlottam ismerősnek is, miután kipróbált mindenféle mást, neki 1,5 éve van a telefonján...
Szerk. Tükröződésről, és egyéb kellemetlenségekről nem tudok.
-
BenHans
addikt
Passz. Én csak arról hallottam eddig, hogy a HTC Double Dip [Flip] karcol.
Én egyébként a bőrtokra esküszöm ilyen telefonnál, ahol a kézhezvétel valami különleges kontaktot nyújt készülék és a felhasználó között, viszont mellette szól hogy nem kell kivenni belőle és ejtésnél jobban véd(het). De a bőr nem karcol, sőt nem áll 3 színből ami szvsz nem túl elegáns. (Persze mindenkinek más az ízlése.) -
BenHans
addikt
válasz
MegaQxY #7779 üzenetére
[Speedshop], és ha így rákeresel google-ben "HTC ONE M7 vagy One DOUBLE DIP" akkor dob rá sztem amazon és ebay találatot is de lehet megbújva ott más bolt is.
-
BenHans
addikt
válasz
capulet75 #7733 üzenetére
A kimosottat rakd rizs közé, hátha... Olyan nincs, hogy hibás széria. Minden szériában lehet rossz. Azon felül illesztési problémákat kell ellenőrizni. Pixelre DeadPixel test a playről, és megnézed minden színnel hogyan világít-e ki pixel. Ha utólag veszed észre a szolgáltató 3napon belül cseréli.
És végül de nem utolsó sorban első hsz.
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #7345 üzenetére
Akkor oké.
Bocsi ha valamit félreértettem a hozzászólásodban.
Remélem most már kapsz egy hibátlan darabot!
szerk. Amit a zenei részéről írtál, arra jár a +1 mindenképp. Én pont egy ilyen értékelésre lettem volna kíváncsi már eddig is. Nekem is jó a fülem, (bár most 1 hétig mégsem mert begyulladt az autóban a lehúzott ablak mellett, ki is voltam tőle...) és nagyon jó hogy összehasonlítottad egy számodra etalonnak számító audio kütyüvel, mert igazán ez a mérvadó sztem. Köszi!
-
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #7333 üzenetére
Ez szerintem 1) vagy nem így van 2) vagy tavaly szeptember óta változott, mert én már kaptam jegyzőkönyvet máshol is, nem csak ott ahol vettem, és mint említettem a vodafone-nál van ismerős és ő is ezt mondta.
Tehát ez szerintem max. csak az alvállalatoknak kiadott csak vodafone cégér alatt működő boltoknál lehet így, mert ott van más korlátozás is. Pl. GSM Takács Kft., vagy Fusion Phone Kft. ezek az üzletek ugyanúgy néznek ki kívül belül, de mégsem ugyanaz.
De persze lehet, hogy velem kivételeztek. -
BenHans
addikt
válasz
F_Gergely #7157 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy téged igen erősen szivatnak. 72órán belüli cserénél, megkapod a papírt, hogy bent voltál és jelezted a hibát (és ugye mivel nem volt készlet, nem kaptál másikat, ezért nálad maradt a teló, csak megkaptad a pépört hogy ott jártál és rögzítették az igényed nehogy kifuss a 3napból).
Ismerős is van Vodánál, ő is ezt mondta. Meg gondolj csak bele, hogy megveszed a készülékedet vasárnap, de úgy adódik hogy neked hétfő reggel már el kell utaznod 3 napra, és csak hétfő este, vagy kedden veszel észre valami hibát, akkor nem rohansz haza a vodafonba, hanem ott ahol vagy megpróbálod elintézni és ott ha nincs másik, akkor is rögzíteniük kell a "bejelentést" amiről kapod az igazoló papírt.
Én 3x cseréltettem 3 napon belül a One X-et anno. Az első a DunaPlázából volt, aztán két nappal később, (mivel a Dunában nem volt készlet, és csak a papírt kaptam meg róla) a második a SmartStore-ból, amit még aznap vissza kellett vinnem mert otthon feltöltés után nekiállt elöregedett neoncsöveset játszani, akkor kaptam még 1-et a Store-ból, amit 2 nappal később megint vihettem vissza, de nekik sem volt már készlet, de megkaptam tőlük a papírt amivel átmehetek máshova, vagy ha lesz készlet azzal ugyanúgy cserélik, csak az a lényeg hogy jelentsem be és legyen nálam, így megkaptam 5 napra rá a papír, és a rossz telefon leadása ellenében a jót.
Bocsi a hosszú postért, de hát sajna ez még csak a kálváriám egy része mert még volt szerviz is, de az nem tartozik ide.
-
BenHans
addikt
Ha One-om lenne, már [ilyenben] lenne. Remélem lesz ilyen a jövő évi csúcsmodellre is.
-
BenHans
addikt
[Ezt] olvastátok?
-
BenHans
addikt
Jaj Nokia.... Maradjanak inkább a seggükön, és ne a One kárára akarjanak a HTC hátán kijönni a gödörből.
A HTC még épp hogy nyereséges, és kezdene elindulni felfelé (pl 5milliónyi One eladás...) erre a sok ***** vérszemet kap, Há' nehogymá' csak mi legyünk a béka segge alatt felszólalással....
Samsung, Nokia.. hol a többi? A huawei nem akar pereskedni? Csodálom hogy a RIM még nem találta meg a HTC-t a formaterv "azonosság" miatt (az már részletkérdés hogy nem lehet a kettőt egy lapon említeni, pl a BBZ10 dupla olyan vastag, de azért mégis...).joey20: Ez szép és jó, csak az a probléma, hogy arra nagy ívben tesznek, hogy a HTC és az Apple között szabadalmi egyezség köttetett. Foglalkozzanak csak a Samsunggal.
-
BenHans
addikt
válasz
zsoleer #4888 üzenetére
Véleményem szerint ez nem jelent feltétlenül rosszat... Azok az emberek távoztak, (nem hiszem hogy egyéni döntés alapján, inkább közös megegyezés) akik nem tudtak megfelelő üzleti stratégiát kidolgozni, és picit eltúlozva de ide juttatták a céget.
Ne felejtsük el hogy érkezett a Motorolától Ben Ho, a marketingért felelős vezető, és szó volt a kisebb nagyobb átszervezésekről az ő érkezése mellett.Szerintem pont erre a "vérátömlesztésre" volt szükség. Messze még a csőd, ameddig nyereségről beszélhetünk(Erről pl a Nokia hosszan tudna mesélni
de van rajtuk kívül más is pl RIM).
Csak Xaels aláírása a lényeg. "We need HTC. Android needs HTC. If we lose them, we’re all doomed to a sea of Galaxies that are only differentiated by the size of their screens." - by Pocketnow's Joe Levi
A legértékesebb dolgok kicsik, és kevés van belőlük. Ez átvitt értelemben a HTC-re is igaz.
-
BenHans
addikt
Összehasonlítottam kb 1 hete a HOX-om fényerejét a vodában az s3 és az s4 fényerejével, természetesen mind fullon volt. Nálam nem a lehúzás a cél. De ettől függetlenül fényerőben ég és föld a különbség(bár a fényerő sem mindig jó dolog mert automatán ha éjszaka ránézek kiég a retinám
), olyannyira hogy az S4 esetében nem hittem el hogy ennyivel jobb fényerőben a HOX ezért biztos félrenyomtam a fényerő állításnál alapon ellenőriztem de tényleg maxon volt.
HOX vs One hasonlítás is megvolt Smartstore-ban de ott nem ekkora a különbség, észrevehető de korántsem annyira mint a Samunál.
Írom mindezt úgy, hogy tetszik az S4 megjelenítője.ForRedGlory: Várjuk!
-
BenHans
addikt
Bocs a félreértésért!
A 2330-as Nokiáról és a Telenorról írottakkal maximálisan egyetértek. A hitel meg a legtöbb esetben egy szükséges rossz, sajnos, és ezt nem a 0%THM/12hó törlesztőre értem. Az megint más kérdés hogy nem nagyon találsz boltot ahol 50ezret hiteleznek. Amúgy is jobb a békesség.
(((Azt meg soha ne sajnáld amit a családodra költhetsz, mert pl egy nőt nem elég szeretni, hanem ilyen "apróságokkal" napról napra "nővé kell tenni". És ezzel most természetesen nem azt akartam írni hogy sajnálod tőle, csak egy apró gondolat.
)))
(#4728) ForRedGlory: Most nagyon irigy vagyok.
Bár itt a 15. kerületben is hallom a hálószobából, még a közönséget is. Remélem jól érzed magad és jók lesznek a felvételek!
-
BenHans
addikt
Több boltnál is van hitel/részletfizetés csak az a probléma hogy ők nem akkora vállalatok mint pl a Voda, hogy megérje nekik saját részletfizetési lehetőséget biztosítani. Náluk ugye van mondjuk 3 bolt és ha ők adnának lehetőséget részletfizetésre (akár nem csak 0%THM-re), még így is nagyon hosszú idő míg befolyik hozzájuk a bevétel és nincs akkora alapjuk..... (nem beszélve arról hogy a vodánál esetenként még másért is fizetsz, pl hogy olcsóbb legyen, okos ráadás net, 2300FT/500MB növelése 2900FT/1GB)
Így ők csak bankon keresztül tudnak hitelt adni, ami nagyon nem kifizetődő, mert nem hinném hogy van olyan elvetemült itt köztünk aki fizetne 200k helyett THM-el együtt min.240-et.
Így marad a legjobb megoldás a szolgáltatói kamatmentes részlefizetés.
(#4722) predakon: A szolgáltatói 0%THM el mi a probléma? Amúgy [link].
-
BenHans
addikt
Visszatérve egy kicsit a 3 napon belüli cserére. Én a One X-et 2x cseréltettem 3 napon belül és egy szó nélkül adtak egy másikat, csak 2 papírt kellett aláírnom. Felvázoltam a hibajelenséget elméletben, ennyi.
A két csere közül, az egyik helyszíne a SmartStore volt. A vodánál még nem kötöttek bele semmibe. (Üzleti flotta)Persze ki lehet fogni 1-2 "jófej" üi-t....
-
BenHans
addikt
Ki kéne már nőni ezeket a "gyerekbetegségeket", mert ez nem az az árkategória.
Tavaly a One X, a számtalan szervizeléssel (az egyik), most legutóbb meg a másik a wifi hibával...
Párszor eljutottam addig a 2012-es évben, hogy falhoz csapom. Csak hát az ára...Továbbra is maradok a HTC-t erősítők táborában, de komoly minőség ellenőrzésre lenne szükség.
Ez igaz a HTC-re a Samsungra, Apple-re Sonyra, LG-re egyaránt, mert az ismeretségemben többször is előfordult hogy "belenyúltak" a hibásakba, és csak a jobb esetekben fordult elő, hogy a következő(csere) darab kiváló és hibátlan volt.Mielőtt esetleg kapnám a köveket, nem alaptalanul állítom a fent leírtakat. (a példa kedvéért) Most per pill 2 ismerősömnek is szervizben van az iPhone-ja, az egyiknek már ez a sokadik alkalom, tehát az alma is befoghatja "kicsi" száját a nagy prémium dumával. Főleg, hogy volt példa arra is hogy karcos, használt telefont adtak cseretelefonnak...
-
BenHans
addikt
Pont ez a bajom... Volt a kezemben nem is 1x a One, és nagyon nehéz megállni, hogy a mikrofon ellenére eladjam a One X-et és vegyek egyet, mert tényleg érezhető a különbség.
Aki hasonló cipőben van, hogy inkább megvárná a jövő év elejét, annak jó tanács hogy ne nézze meg! mert a hó végi fizetés fogja bánni... -
BenHans
addikt
Ezt a blog dolgot már én is javasoltam.
Arról is lehetne írni pl pár mondatot, hogy ott milyen csúcs kütyük vannak amiket itthon még hírből sem ismerünk.(#3742) TheProb: Persze, mindenkinek más jön be. Nem is azért írtam. Nekem a Vodával még nem volt nagy bajom, ellenben a másik kettővel, de nem törvényszerű hogy másnak is rossz legyen a tapasztalata.
sipy888:Van 1 tippem hogy a Voda lesz.
Am jogos!
-
BenHans
addikt
válasz
Dreadloord #3713 üzenetére
Nem járt le a szerkesztés. Szándékosan írom külön.
Nem vettem sértésnek, pláne hogy egyetértek a kijelentéseddel "a magyar pénzügyi kultúra epikusan f*s", csak nem ebben a részletfizetéses vonatkozásában.
Az autó a legtöbb embernek munkaeszköz, és KELL mert ebből él a család. Viszont csak azért mert nem milliomos az ember, még vezethet jó autót ami nem 500 ezer a használt piacon, mert mondjuk ennél többet nem tudna félretenni...
Nem Luxemburgban élünk "sajnos", ahol minden európai ország közül toronymagasan a legmagasabb az átlagkereset és a minimálbér is. De itthon is szeretnének az emberek jó autót jó műszaki cikkeket, és a részlet sokaknak segít, hogy ne csak 1év spórolás után vehessen egy mosógépet mert mondjuk az előző végelgyengülésben kimúlt. (Mi is így vettünk új mosógépet, Electroworld 0%THM 12hó)Sokan nem tudnak egyben kicsengetni 150-200k-t, és ha nincs kamat a törlesztőben akkor miért ne vegyék úgy? A másik meg, hogy nagy kiadás lenne egyben kifizetni még annak is aki kitudná egy fizetésből... Mert ha pl hó végén kapsz egy defektet miből oldod meg? Vagy a gyerek kajáján kéne spórolni? Vagy a kutya nem kap enni?
Nem értem miért pont ez a fajta törlesztgetést kell támadni, amikor emberek máshol cseszik el, de igen komolyan a pénzügyi dolgaikat. Én pl egy tábla csokin is spórolok 300Ft-ot hogy 550-ért veszem a 300grammos milkát az Ázsia centerben, és mindent onnan válogatok össze ahol olcsóbb, és még azzal sem csinálok plusz költséget hogy benzin, mert vagy bringával megyek vagy csak akkor szerzem be amikor úgyis arra van dolgom és útba ejtem. Egyszer kiszámoltam hogy minimum 4ezret spórolok így havonta.Inkább az a probléma, hogy az emberek többségének nincs esze, nem tudnak gondolkodni. Fontossági sorrendet kell felállítani és minden költekezés előtt (akár csoki 500Ft akár műszaki cikk 50'000Ft) egy mini költségvetést megejteni. És az alapszintű gondolkodni tudás hiányát sajnos a pénzügyi tanácsadó sem tudja megoldani.
-
BenHans
addikt
Igen, de S készülék kategória 490 Ft 4 500 Ft 790 Ft 6 000 Ft
M készülék kategória 1 090 Ft 10 000 Ft 1 690 Ft 15 000 Ft
L készülék kategória 1 990 Ft 20 000 Ft 2 590 Ft 25 000 Ft
"Két biztosítási csomag, az Alap és az Extra közül válaszhat. Mindkettő fedezetet nyújt a következő káreseményekre:
véletlenszerű károsodásra (pl. ha véletlenül leejti a telefonját és összetörik, vagy ha Önnel történik egy baleset és emiatt a telefonja is sérül),
elemi károkra (pl: tűz, vihar, árvíz
vagy arra, ha valaki más – aki nem a családtagja vagy közvetlen ismerőse – szándékosan megrongálja a telefonját.
Az Extra csomaggal mindezek mellett lopás vagy rablás esetén is jár a kártérítés."Én ha legközelebb (jövőre) telefont veszek, csak azért fogom a vodánál, 1, mert van kamatmentes részlet, 2, mert így megkötök egy alap biztosítást ami 490ért már ad egy megfelelő nyugalmat.
Gondolj bele, ha betörik a kijelződ mert meglöknek az utcán és a betonra esik....(ha elkapod az emberkét és finoman utalsz rá hogy ez ki kéne fizetni akkor persze még lehet másképp
) de fogod, bejelented, kicserélik vagy ha nincs épp készleten kapsz egy papírt amivel máshol odaadják, ha viszont nincs biztosítás akkor kérdezz utána hogy a kijelzőcsere mennyi munkadíjjal együtt hogy amúgy a gari ne vesszen el.
-
BenHans
addikt
válasz
TheProb #3706 üzenetére
ACE European Group-al vannak szerződésben a szolgáltatók. A T és a Voda biztosan. Telenornál nem tudom hogy egyáltalán van-e biztosításra lehetőség... (hál' Istennek nem náluk vagyok...)
[ACE] nem tudom náluk lehet-e nem szolgáltatón keresztül.
Ha jól tudom Generali-nál is lehet valami biztosítást kötni de annak a feltételeiről nem tudok semmit.
Illetve vannak bankok ahol van rá lehetőség.1-2hete úgy emlékszem írta valaki hogy melyik banknál lehet, csak ő külföldön él..... talán Akoska07 volt az. (bocsi tőle ha mégsem)
-
BenHans
addikt
Plusz a készülékbiztosítás is egy jó dolog.
Ha bármi macera van a szervizzel, kidobod a tizedikről és kapsz egy újat. Nem kitaláció, megtörtént, bár nem én voltam.
-
BenHans
addikt
válasz
Szellem. #3531 üzenetére
Nem itt tartanának ha lenne.
Illetve Speedshop ahol megtalálhatóak mindig, de most ott sincs még. Ezen felül még a nagy Vodákban (én csak erről a szolgáltatóról tudok nyilatkozni) szokott lenni kiállítva. (DunaPlaza, WestEnd, SmartStore-ban van elméletileg először minden de még ott sincs)
-
BenHans
addikt
"A HTC nem divat, megszállottság, stílus !!!!!" Pont emiatt nem szívesen vennék mást. Nagyon megtetszett az S4 is a sötétszürke eleganciájával, de valahogy nem érzem azt amit egy HTC esetében, nem tudnék átállni arra a felületre és nagyon hiányoznának az animációk is. Számomra a Sense-nél nincsen jobb.
Így arra jutottam hogy még 1 évig gyötröm a One X-em, és csak jövőre cserélek, úgy érzem jövő év elején nagyobb durranás lesz. -
BenHans
addikt
Nem tudom mennyire néztek mostanában tévét, de elég durván nyomja még az eddigiekhez képest is a Samsung a GS4-et... Konkrétan a GS4 reklámja után egy fektetett S4-en megy tovább a többi reklám(kb 3 reklámig).
Megvesznek ezek kilóra mindenkit.
Attól függetlenül hogy HTC fan-nak is lehetne engem titulálni, bejön a GS4 sötétszürkében, de ez a mértéktelenség nagyon komoly faktora már...Emellett a BL EL One reklám eltörpül, és így tök m1 milyen csúcskészüléket dob piacra a HTC...
-
BenHans
addikt
Az odáig oké. Meg az is hogy keresek egy régebbi S/N-t. Csak az nem m1 hogy minden országot előrébb sorolnak mint minket. Lásd One S amiből S4 procival szerelt volt Szlovákiában és Ausztriában is, de nálunk S3.
szerk. Remélem igazad van. Meglátjuk...
Bár a tesztoldalaknak nem szokásuk újratesztelni az adott készülékeket. (pl MA
)
-
-
BenHans
addikt
válasz
Red@Arc #2623 üzenetére
Azt hiszem erre szokás azt mondani, hogy zongorázni lehet a különbséget...
Nincs más hátra, mint előre, spórolás szeptemberig egy fekete 64GB-os verzióra, ha pedig lesz One+ akkor arra is ez vonatkozik.1dologtól viszont nagyon félek... Kell-e más mikrofont használniuk Európában? Ha kell az lesz-e ilyen minőségű? És fel lesz-e tüntetve az esetleges változás(hogy ki lehessen valahogy szűrni a kártyafüggetlenek közt a jobbat ha lesz...)?
Vagy csak észrevétlenül leszedik a bemutatóból a "Tisztán érthető hívás – még tömegben is.
A világon nincs hangerőszabályzó gomb. Így zajos, zsúfolt helyen telefonálni kihívást jelenthet. A HTC One megoldja a problémát a Sense hangzás segítségével. Kettős beépített mikrofont használ, amely felismeri a nagy környezeti zajt, és kompenzálásként dinamikusan felerősíti a bejövő hangot. Éljen a tiszta hang!" kiemelését.szerk. Fáj a szívem ahogy ott üti.
Ez nem must have, hanem mint ahogy már írtam Desire érzés!
-
BenHans
addikt
válasz
ForRedGlory #2562 üzenetére
"A másik nagy újdonság, hogy a fémet istenítők imája meghallgattattak, ha nem is lett az egész burkolat fém, legalább a körbefutó keret alumínium." ez volt a GS4 tesztben itt MA-n. Én elhittem ezért nem is nagyon vizsgálgattam hogy fém-e. De ha nem is fém akkor is sokkal igényesebb mint az S3.
-
BenHans
addikt
Megnéztem én is One-t. Ez gyönyörű
Viszont megfogdostam az S4-et is és fényévekkel jobban néz ki az s3nál, bár fehéret tuti nem vennék szvsz elég ratyi de a sötétszürke nagyon elegáns a fém kerettel. Ezek az új szenzoros meg egyéb újdonságok úgy ahogy vannak hanyagolhatóak. És szembetűnően jobb minőségű a műanyag is,(annyi hogy továbbra is gyűjti az ujjlenyomatokat) és a kialakítása sokkal inkább unisex, mint az s3-nak. Ezt most el tudnám képzelni a saját kezemben csak persze nem fehérben.
Szerintem most mindkettő lesz a családban, legalábbis egy ideig. Nem tudom mi volt velem de olyan érzésem volt ahogy a One-t kézbe vettem mint amikor anno a Desire-t fogtam ugyanígy először
szerk. A mikrofonról azt mondta a srác hogy nem fognak gyengébb minőségűt használni akkor sem ha nem használhatják tovább a mostanit, nem tehetik meg. Mert így nem országonkénti lenne az eltérés, hanem ki mit fog ki alapon... és ezzel el is vágták magukat, pláne hogy ettől várják a növekedést.
-
BenHans
addikt
A Farkastanya kerületen belül van, kaptunk is tőlük régebben szóróanyagot , de nem próbáltuk ki, pedig az alapján amit írtál hiba volt...
Most nálunk a [Donna] a befutó, pár utcányira van, ingyen hozzák ki és finom.ForRedGlory: Legközelebb tőlük rendelünk, túl sokan ajánlották.
-
BenHans
addikt
válasz
ForRedGlory #2478 üzenetére
Most beindult a nyáltermelésem.
Hol lehet ilyet?
-
BenHans
addikt
válasz
ForRedGlory #2374 üzenetére
Sz@r az angolom, ezért javítsatok ki pls ha rosszul értek valamit!
Szóval most volt a szerződésben egy pont, ami miatt nem kizárólagosan a Nokia használhatja fel az alkatrészt. Így a HTC nem hibás sem pedig az ST, ezért a HTC folytathatja a One terítését az Európai piacokra a Nokia szabadalmas alkatrésszel. (?)
Vagy csak azt szórhatja ki amit már ezzel gyártott le és utána más cucc lesz benne?
Köszi
-
BenHans
addikt
Ezt mondtam már én is sok helyen. A Nokiát még mindig nem kell temetni hiába [veszteséges]. A HTC esetében meg csak a nyereség (nagyobb mértékű) csökkenéséről beszélünk.
Aztán nézzük meg azt is mi lett RIM-ék háza [táján]...pg1966: Bolond ez az ember... Nem egy Samsungos ismerősöm van aki Sense-t használna ha nem lenne ciki SIII-on.
A Sense még mindig egy ütős felület a kisebb nagyobb gyengeségei ellenére is, ezt alátámasztja az is hogy minden nívósabb teszt oldal, köztük az MA-is dícséri és jobbnak tartja..... -
BenHans
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (115A)
- Eladó bontatlan, új iPhone 16 PRO MAX 256GB Fekete Titán
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest