- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri89
aktív tag
válasz
osztraksajt #37056 üzenetére
Ahogy látom, nem vagyok egyedül, így énis megosztom a sztorit.. Hiba: nincs kimenő hang (mikrofon probléma), bekapcsoló gomb "be van esve", nehéz benyomni. A bekapcsoló gomb már korábban 2x fel volt írva, nem foglalkoztak vele. Most november 19-én közvetlenül a telemax-nál adtam le a készüléket javításra. Hivatalos garjegy szerint dec 19-ig garis. Még aznap írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy a gombot ugyan nézzék már meg. Ígéretet kaptam, hogy felhívják rá a szerviz figyelmét.
Telefon VSP-hez beérkezett, ott már látom a rendszerben ,hogy nem garanciálisként kezelik.(gar idő lejárt, azt írta) HTC-t hívom, hogy mivan, azt mondják, hogy már felvették a központtal a kapcsolatot, mivel a telefon imei alapján már nem garis, így engedélyre várnak. Ez volt nov végén. A telefon közben visszajött úgy, hogy el lett utasítva a javítás a gar miatt. Ismét HTC-nek telefon, küldjem vissza. Ez megtörtént. Penteken be is érkezett a telefon a vsp-hez ismét. Most azt írja az oldal, hogy árajánlat küldve az ügyfél részére a javításról (nem kaptam semmit) HTC ügyfélszolgálatot hívtam is pénteken, hogy mi a helyzet. Továbbra is az engedélyre várnak, hogy javítás vagy csere lesz, ismét írtak nekik, több telefon is így járt, délutánra talán meglesz. Hát nem hívtak. Ma hívom őket, azt mondják, hogy továbbra is várnak, több telefon van, stb... A kérdésre, hogy az idén lesz-e még telefonom, semmi biztatót nem tudtak mondani.. egyszóval: KATASZTRÓFA!!! Egy hónapja nincs telefonom, és még most sem tudják, hogy mi van, mi lesz, és főleg azt, hogy mikor... A korábbi javítások mindig simán mentek, nem tudom, hogy mi van most a szervizzel..Ha valakinek van infója, akkor kérem ne tartsa magában!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Mobilinternet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest