- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiPet2
tag
válasz
Szpisti #19270 üzenetére
GSam fent van, de az sem segített (nem írt kiemelkedő processt), csak hogy az android rendszer zabál (azon belül elég kiegyensúlyozott volt egy halom process)... Viszont egy kis Google keresgélés után letiltottam pár dolgot, googlenow, pár sync amit nem használok, lte (megyek vidékre, ott úgysincs) és valami használt neki, mert most töltés alatt nem olyan meleg az aksi (29fok) mint egész éjjel amikor elvileg nem csinált semmit (akkor 43fokon ment). Meg egyértelműen gyorsabban is tölt mint tegnap napközben. Remélem megoldódott. Most majd ha feltöltött egyenként elkezdem visszaengedélyezni a letiltott cuccokat és kiderítem hogy hol a bűnös, így a karácsonyi időszakban lesz rá időm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Metal Gear Solid
- Jövedelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest