- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HTC Hero, Tattoo, Desire, Desire Z, Desire HD, ZTE Blade, Samsung Galaxy S WiFi 5.0
Ezeket hajtottam túl és mindegyik azonnal fagyott, amint túl magas órajelet kapott. Instabil állapot nem volt, csak működő és működésképtelen. Lehet kernele válogatja, de szerintem inkább ha hibás órajel-feszültség páros van beállítva, akkor fagy egy idő után.A Desire Z-t 800 Mhz-ről 1500Mhz-re lehet tuningolni és bármeddig elmegy hiba nélkül, de a HTC Hero, Tattoo és ZTE Blade 528Mhz helyett 720Mhz-en is tökéletesen stabil.
Edenyke:
CyanogenMOD 7.1-nél hozzászoktam, hogy nincs fagyás, se FC, de azelőtt sem maradt meg az a ROM ami bármilyen szemszögből problémás volt.
Ha nem volt használható ROM, akkor a gyárit reszelgettem addig, amíg meg nem felelt az elvárásoknak. Custom kernel, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elég sok ideje keresgéltem már egy használható, modern ROM-ot a HTC Desire telefonomra.
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest