Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-29 11:46:35

LOGOUT.hu

HTC 10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5601) Litván Zongora válasza Integrale (#5598) üzenetére


Litván Zongora
aktív tag

Mivel láthatóan oprendszertől függetlenül akadnak emberek ,akik panaszkodnak az üzemidőre, míg mások dicsérik azt, nézetem szerint logikus feltételezés, hogy olyasvalami áll a háttérben, ami nincs egységesen jelen a telefonokon. Pl. alkalmazások.
Az, hogy elrontották az Oreót, nem kérdés. De olyasmikkel, hogy pl. minden értesítési hang ugyanaz lett, és nem állítható át (ami engem már az őrületbe kerget), ez minden 10-esen így van, ez egyértelműen gyári hiba.

[ Szerkesztve ]

Shit happens. Size matters. Time flies.

(#5602) Tiger. válasza Litván Zongora (#5601) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Vagy pedig akkumlátor eltérés van, mert nekem is anno 100ra töltve mire beértem a munka helyre, és csak az óra volt rajta meg a fejegység, kb 50 perc alatt 97-en volt, mig az u11 100%-on de az i5s is.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5603) bl4ze válasza Litván Zongora (#5601) üzenetére


bl4ze
veterán

Egy 1 éves telefonnak nem 2 óra SOT-ot kéne bírnia, stock Oreo.

A wifi jelet is dobálja el, bármit csinálok, állítok a routeren - egyértelműen bugos ez a 8.0.0 verzió.

5x-en a 8.1.0-nak semmi baja, arra jött javító patch, meg security update havonta.

Érdekes, azt hittem jobb lesz a SOT a HTC 10-en, bikább akku, erősebb HW. Mégsem... :W

Az meg ne legyen már, hogy kapcsoljam ki a wifit, keveset legyen wifi-n. WTF, 2018-ban nem lehetek wifin, hogy ne 1 napot bírjon a telefon 90-120 perc SOT-okkal ? :F :Y

.:. bl4ze .:.

(#5604) Integrale válasza Litván Zongora (#5601) üzenetére


Integrale
veterán

Ugyan azokat az alkalmazasokat hasznalom Oreoval is mint elotte, sot parhuzamosan mellette van egy Motorola X Styleom (iden mar 3 eves) es egy Huawei P8 (ket eves) mindegyiken ugyan azok az alkalmazasok, gyakorlatilag mind a ketto ugyan azt tudja, mint korabban.
Frissites utan felezodott a 10 uzemideje, ha nem lakom be, akkor is merul, ha belakom akkor is, szoval az alkalmazasokat kilovom.
Ma ujra 4G-n es a nap felet repulouzemmodban toltotte, 6 oraval a toltes utan 2:15 ora SOT es 15% maradt benne...
Haverom Sony XZ- je Oreo utan ugyan ezt produkalta, kapott foltozast, rendbejott.

"Bad reklám is reklám too"

(#5605) Litván Zongora


Litván Zongora
aktív tag

Én megértem, hogy el vagytok keseredve, természetes dolog. Csak annyit mondok, hogy próbáljátok a legkézenfekvőbb magyarázatokat kiszűrni. Én pl. biztosan kipróbánám, hogy csinálok FR-t, nem telepítenék semmit sem 24 óráig, és megnézném, mit tud így az akksi. De ahogy gondoljátok.

Shit happens. Size matters. Time flies.

(#5606) Integrale válasza Litván Zongora (#5605) üzenetére


Integrale
veterán

"ha nem lakom be, akkor is merul, ha belakom akkor is"

"Bad reklám is reklám too"

(#5607) bl4ze válasza Litván Zongora (#5605) üzenetére


bl4ze
veterán

Volt FR, és mégis 90p SOT-tal most 17% után tölthetem, 1.5 napos sem bírt. Nonszensz

Ez az Oreo nagyon csúnyán el lett cseszve, erre kéne valami javítás. Én 5x-ről jöttem, jókat hallottam, de csalódás a HTC 10 eddig. A wifi-je is szar , ledobálja a netet, behal az "ip lekérés" résznél sokszor, stb.
Eléggé el van k+%a ez a frissítés, azt hittem jobb lesz, mint az 5x, de max a 4GB ram ami előnyére szól, a 3000mah akku előnyét nem látom, mert mint a titanic úgy merül a telefon. 100%-ra töltés után 10 perccel már 98% úgy, hogy hozzá sincsen nyúlva a telefonhoz, és wifi-n van nem is 4G lakásban.... :W :Y :W

.:. bl4ze .:.

(#5608) karldergroße válasza bl4ze (#5607) üzenetére


karldergroße
senior tag

Már a 7.0-ás androidon is szar az akkuidő. Nekem még az van.

Én úgy látom, hogy a HTC, mint márka hanyatlik és ez a telefonjai színvonalán is meglátszik.

Három HTC telefonom volt, egy M8, egy M9 és egy 10. Az M8 csúcskészülék volt, voltak ugyan benne rossz ötletek (pl. a 4 MP-es kamera) , de minden tekintetben minőségi darab volt, még abból az időből, amikor a HTC a nagy márkák közé tartozott. Máig megvan, tökéletes állapotban, zenelejátszóként használom első sorban kitűnő hangzása miatt. Valamiért azonban a marketingjét elszúrták és annak idején az M8 nem húzta ki a csávából a HTC-t. Jött az M9, kevés változtatással. Megvettem, de a kijelzője, ami mérföldekkel rosszabb volt, mint az M8-é, hatalmas csalódást okozott. Eladtam egy hónap után. Megvettem az 10-et, ami nem csak az üzemideje miatt csalódás. A hangzása már nem olyan, mint az M8 volt, sokkal többet akad, néha újraindul és valóban vannak Wi-Fi-gondjai is. Ilyen teljesítményt egy olcsó(bb) kínai is nyújt, ráadásul a HTC-nek nincsen normális szervizháttere sem az országban, ezért sem veszek többé ilyen telefont. A 11-es "jackdugólevétele" csak "hab volt a tortán", Jöhettek a bluetooth-os fülesekkel, de messze nem érik el a vezetékesek szintjét. Szóval a Nokiát leszámítva, melynek tönkretétele tényleg könyvbe illene, ilyen elcseszett marketinggel - és ezzel összefüggésben egy márkanév tönkretételével és a színvonal romlásával - kevés cég "büszkélkedhet".

(#5609) Integrale válasza karldergroße (#5608) üzenetére


Integrale
veterán

7-tel nekem tokeletes volt az uzemido. Ujra meg soha az eletben nem indult magatol, ahogy egyik HTC-m sem, a 8-at tartom messze a legertelmetlenebb es legkevesbe jol sikerult HTC-nek.

A szinvonalon mondjuk pont nem latszik semmi, hiszen a 11 es a 11+ is jol sikerult, remek uzemidovel. Remelhetoleg erkezik egy frissites erre is, es gatyaba razza az uzemidot, utana nem lesz gondja. Kamera remek, kepernyo szinten messze jobb mint korabban barmelyik, hangeroben eleg sovany, de sem a 8 sem a 7 nem volt nagy eresztes.

Szervizhatter jogos, legalabbis Magyarorszagon.

"Bad reklám is reklám too"

(#5610) bl4ze válasza karldergroße (#5608) üzenetére


bl4ze
veterán

Nekem ez az első HTC-m, és szerintem az utolsó.
Jókat hallottam róla, és mivel 1:1 u.a. a kamera, mint az 5x-ben, így gondoltam bepróbálom.
De eddig hatalmas csalódás :

- akku idő borzalmas , pedig az 5x-ben 2650mah telep van

- Oreo el van kúrva - notification valami agyrém, egy hang van mindenre alapból

- WIFI megbízhatatlan, soha SEMMI eszköznek nem volt baja az otthoni hálózattal, a ZTE routerrel : ez az első perctől kezdve szivat, ledobálja a wifit, nem tud csatlakozni, stb.

Maga a telefon szép, minőségi darab, noha sokkal vastagabb, és nehezebb, mint az 5x.

Azt hittem előrelépés lesz az 5x-hez képest, tévedtem, csak a dupla ram (4GB), meg talán a front (selfie) kamera ami jobb.
:Y :F :Y

.:. bl4ze .:.

(#5611) Tiger. válasza bl4ze (#5610) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Jönni fog javítás ez biztos valahol olvastam, az u11re is március körül várható, bár, hogy minek azt nem tudom, ott nincs gond. De amin meglepődtem a párom a5 2017-ese 2 nap 18 óra és 5 ora sot, ekkor volt 28 %-on. A kamerája egy kalap szar. Bár app cserével mintha jobb lenne.
Htc 10 wifije, tényleg szar, otthonival nem volt baja sosem, de a kondi termissel igen, amikor mindenki tudott csatlakozni, csak én nem. Volt amikor én is persze, de többnyire nem. U11 ebben is hibátlan. Ha kávákból csak 5-5mm-t faragtak volna tökély lenne.

[ Szerkesztve ]

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5612) Vikthor válasza bl4ze (#5610) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Power saving módban egy idő múlva kikapcsolja, de ha feloldod akkor 5-6 mp belül visszamászik a wifire és megy tovább. Ha nincs power saving mód bekapcsolva akkor meg mindig megy a wifi, de ne csodálkozz, hogy úgy jóval hamarabb merül.

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#5613) PTomi92 válasza bl4ze (#5610) üzenetére


PTomi92
aktív tag

Nekem az OREO óta egyáltalán nem változott az akkuidő, 4-5 óra SOT megvan, sosem volt kiemelkedő, de szerintem az nem rossz. Szerintem inkább az a gond, hogy nagyon hamar elhasználódik az akku, de úgy tudom, hogy ez más márkáknál is hasonló gond (gondolom a gyors töltés nagyban hozzájárul). Az én telóm még nincs 1 éves, elnézve a tapasztalatokat, másfél év környékén fog jelentkezni a merülés probléma.

Nálam a Wifivel sincs sehol semmi gondom. Külföldi fórumokon nem találtál valamit, hogy esetleg adott Wifi beállításokkal nem működik megfelelően? Máshol is van problémád, vagy csak otthon?

(#5614) bl4ze válasza PTomi92 (#5613) üzenetére


bl4ze
veterán

Ez 1 éves telefon, nagyon kevés használattal. 4-5 óra SOT-tal meg sem szólalnék, sőt 3-mal sem.
De a 2 óra SOT nagyon gyenge, egy 3000mah telepnél. :(

Nem, nem derült ki mi lehet a gond. Pár napja van meg a telefon, egyelőre csak otthon tűnt fel, hogy ennyi kínja van a wifivel, miközben sok más készülék (tablet, telefonok, okos eszközök) meg gond nélkül "csüngnek" a wifi-men. :W

Tiger.: ez jó lenne, ha tényleg jönne egy Oreo javítás "patch". Mert eléggé vannak gondok. Bízzunk benne kapunk OTA-n javítást.

Vikthor : Nincsen bekapcsolva a "Power Saving" nem ez a gond. Szar a wifi, a modem vagy a csatlakozások protokol.
Ami lássuk be, gáz.

.:. bl4ze .:.

(#5615) datya


datya
csendes tag

Üdv! A mai nap hozzám került egy HTC 10-ES készülék,az lenne a kérdésem, hogy érdemes oreóra frissíteni mert kiírja a teló, hogy rendszerfrissítés érhető el,de még nem töltöttem le? A másik kérdésem az lenne, hogy észrevettem bizonyos háttereknél fehér vagy szürkés háttereknél hogy a kijelző bal alsó részén sárgásabb a kijelző meg a két oldalán is észre vehető ha nagyon megfigyelem ez gyári hiba vagy ragasztási hiba? Válaszokat előre isköszönöm!

(#5616) h4h01 válasza datya (#5615) üzenetére


h4h01
senior tag

Ha visszaolvasol pár hsz-t akkor abból kiderül, hogy nem sikerült jól az oreo frissítés..Korábban leírtam valakinek, hogyan lehet teljesen kikapcsolni az értesítést is. Persze attól is függ jelenleg milyen rendszer fut rajta, de valszeg az összes közül az oreoban van a legtöbb zavaró jelenség..A sárgás kijelző az több embernél előfordult, kérdéses nálad mennyire van jelen..Ha nagyon észrevehető, akkor én javíttatnám..Új telefon, vagy használt vásárlás?

[ Szerkesztve ]

(#5617) Tiger. válasza datya (#5615) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Nekem is sárgás volt, de valahogy elmúlt.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5618) datya válasza Tiger. (#5617) üzenetére


datya
csendes tag

Most Android 7.0 van a telón, annyira nem észrevehető a sárga kijelzőn inkäbb,ha csak szürkés háttér van akkor látszik a bal sarka felé hogy sárgásabb egy olyan 2x1 cm és területen a két szélén még ennél is halványan szinte észrevehetetlen annyira nem zavar amúgy, az akkumulátor nem tudom, hogy milyen 97%-on vettem le tőltőről most 76%-on van 2 óra használat után amibe benne van 1 óra 10 perc sot, ezalatt intenzíven volt használva minden google cucc frissítés meg ilyenek mert csináltam egy gyári visszaállítást,ha jó lessz az akkuidőm nem nagyon szeretném 8.0-ra frissíteni, mert visszaolvasva a topikot sokan üzemidő csökkenése panaszkodnak! Annyi kérdés volna még, hogy tudnátok vmi teljes verzió zenelejátszőt ajánlani ami ingyenes is, mert írtak a power amp-ot, de az csak trial ingyenesen!

(#5619) Tiger. válasza datya (#5618) üzenetére


Tiger.
nagyúr

De hidd el annyit megér amit kell érte fizetni. ott van a toppon.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5620) -HTC- válasza PTomi92 (#5613) üzenetére


-HTC-
tag

+1

(#5621) Integrale válasza PTomi92 (#5613) üzenetére


Integrale
veterán

Fel eves a telefon, ha ennyi ido alatt elhasznalodik, akkor mar regen rossz. Ugy, hogy mellette az X Style kozel 3 eves, mindig a gyari gyorstoltovel lett toltve, koszoni szepen, jol van.

Az elhasznalodast azert is zarom ki, mert frissites elott jo volt, kozvetlenul utana mar pocsek.

"Bad reklám is reklám too"

(#5622) karldergroße


karldergroße
senior tag

Tegnap esti - ma reggeli tapasztalat: Este feltettem töltőre, felment 100%-ra és akkor, kb. éjfélkor levettem róla. Reggel 7-kor ébredtem, 94%. Semmit nem használtam közben a telót nyilván.
Wifi ment, szinkronizált, jött 1 e-mail, de azért ez mégiscsak túlzás...
Szerintem egyébként - tartok tőle - az akksi nem bírja, mert nekem csak 7.0 van, még nem akar frissíteni.
(Milyen lesz ez, ha megjön a 8.0 ? :) )

(#5623) datya


datya
csendes tag

Üdv mindenkinek! Én is a tegnapi napon frissitettem végül a telót oreóra és azt kell mondjam nem bäntam meg, este 9 felé 27 %-on tettem le a telőt végig ment helymeghatározás,wifi, és 24 % volt most délelőtt 9 kor, se wifi hiba, se értesítés hiba se, kamera hiba minden olyan mint 7.0-án volt sőt rendszersebesség még jobb lett!!

(#5624) bl4ze válasza datya (#5623) üzenetére


bl4ze
veterán

Nagy mákod van, nálam a helyzet Stock Oreo 8.0, 3.16 frissítő csomag :

1 napja és 1 órája lett töltve - éjjel repülő módban volt 48p SOT, 46%-on áll

:W :Y :W

[ Szerkesztve ]

.:. bl4ze .:.

(#5625) Tiger. válasza bl4ze (#5624) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Factory reset volt?

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5626) Janaboy válasza Tiger. (#5625) üzenetére


Janaboy
veterán

Folosleges ezt ismételni, 100x csináltak FRt nem segített.

Van akinek nagyon jo, van akinek uber rossz.

Szerintem cpu es/vagy kijelzo kezelés lesz a baj.

Esetleg lehet fwt kellene ujrahuzni, mar ha ilyet lehet es egyáltalán szamitana-e.

Janaboy

(#5627) datya válasza bl4ze (#5624) üzenetére


datya
csendes tag

Igen csinältam factory resetet, most vagyok 3 óra 40 perc sotnál és ebbe volt egymás után 7x antutu tesztelés délelőtt 100 ra huztam, kopp fényerőn 4g-wifi mikor mit használtam ebbőll az antutu volt kb 45 perc sot, google chrome 1 óra 10 perc, zenehalgtás, folyamatos helymeghatározás,fényképezés,videózás vagy 10 perc, úgy hogy sztem ha nincs antutu rtesztelés majd 50 percen át akkor simán hozza a 4 óra sotot a teló eddig nem csalódtam benne, csak annyi bajom van amit koábban írtam, hogy sárgäs a kijelző bal alsó részén és a két oldalánäl de valszeg ahogy fórumokon olvastam a ragasztó lehet a ludas fehér vagy szürkés háttérnél látszik halványan, gondolkoztam, hogy kicseréltetem találtam a neten a speedshop oldalán 11 ezer valamennyiért lcd kijelző ^rintő digitizerrel aminél a kijelző elvileg oem vafyis gyári a digitizer utángyártott érdemes az ilyet megvenni vagy vki tud ajánlani online oldalt ahol jó minőségű gyári szintet hozò kijelzőt?

(#5628) Tiger. válasza bl4ze (#5624) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Töröld le a htc boostot.

Datya ne bántsd a kijelzőt.

[ Szerkesztve ]

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5629) bl4ze válasza Tiger. (#5628) üzenetére


bl4ze
veterán

Nem találok HTC boost-ot fent.

1ó8p SOT, és 25%-on vagyok, kriminális. Nagy csalódás, tényleg.

FR volt, úgy lett belakva a telefon.
:Y :W

.:. bl4ze .:.

(#5630) karldergroße válasza bl4ze (#5629) üzenetére


karldergroße
senior tag

Nálam valamivel jobb... 1 óra 7 perc SOT és 38%. Siralmas.

(#5631) bl4ze válasza karldergroße (#5630) üzenetére


bl4ze
veterán

Tényleg az.

Nexus (Google) 5x-ről jövök, ott 2650mah akku van, azt hittem annál rosszabb SOT nem lehet.

Erre itt egy 4GB ram telefon, modernebb SOC-cal, és 3000mah akku, erre rosszabb SOT-ot dob, és még az Oreo is bugos. (notification, wifi stb.)
:W

Siralmas, és az új ára a telefonnak 100 E Ft amikor ilyen nulla amit produkál. Nálam csalódás, azt hittem 5x-ről fejlődés lesz a 4GB ram, 3000mah akku - erre rosszabb a SOT, wifi gondok, notification hangok gond van, egy elkúrt Oreo miatt :( Remélem tényleg lesz márciusban valami FIX vagy PATCH OTA-n ami rendbe rakja ezeket.... :U

.:. bl4ze .:.

(#5632) CptAdamica válasza bl4ze (#5631) üzenetére


CptAdamica
veterán

Szerintem biztos, csak nem hagyják így. Ferob te tudsz valami közelgő frissítésről?

Megyen!

(#5633) karldergroße válasza CptAdamica (#5632) üzenetére


karldergroße
senior tag

Naiv...

(#5634) bl4ze válasza karldergroße (#5633) üzenetére


bl4ze
veterán

Jó lenne tényleg ha nem maradna így: tegnap este 100%. Ment repülő módba éjjel a telefon : reggel 96%.
Beérek a munkahelyre : 92% - a telefonhoz hozzá sem lett nyúlva szinte, 1 percnyi Viber használat volt.
4G/WIFI/BT van bekapcsolva.

.:. bl4ze .:.

(#5635) Vikthor válasza bl4ze (#5634) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Próbáld ki battery saver módban, enyém is 2 éves és érzem, hogy nélküle hamarabb merül. Már nem olyan mint újkorában, de ez mindegyik telóra igaz.

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#5636) Tiger. válasza bl4ze (#5634) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Reggelre 96% lett az még nem rossz, kb az u11 is ilyen nálam.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5637) bl4ze válasza Vikthor (#5635) üzenetére


bl4ze
veterán

Battery saver módban azt olvastam lelövi a wifi-t, az nem jó Nekem.
Nem szeretnék lemaradni értesítésekről. (Viber, Whatsapp stb.)
Kipróbálom, figyelni fogom mit "művel".

Más : ebben az energia takarékos üzemmódban miért ilyen lassan, vontatottam működik? Full lagos a telefon, mintha elfogyna a RAM, egy 10 éves telefon is gyorsabb volt. Ez normális ?? ?

Ez egy 1 éves telefon, nagyon keveset használt, megkímélt. Ennél jobb akku időre számítottam....

[ Szerkesztve ]

.:. bl4ze .:.

(#5638) Vikthor válasza bl4ze (#5637) üzenetére


Vikthor
nagyúr

így van, de amint feloldod, azonnal visszakapcsol... Nem normális, én kb 2-3 hónapja tolom batterysave módban, de nincs semmi difi a normál módhoz képest teljesítményben. Ott nálad vmi más lehet. Volt már factory reset?

[ Szerkesztve ]

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#5639) karldergroße válasza bl4ze (#5637) üzenetére


karldergroße
senior tag

Ez már nem a régi, mindennél jobb HTC (mint az M7 és az M8 votl), ez már a csődben levő htc. Csak az ára maradt meg, az drága továbbra is.

A párol Huawei 9lite-ja minden tekintetben veri (kivéve zenelejátszás) ezt a telefont, pedig 55000 Ft-ért megkapható.

(#5640) marcarc válasza bl4ze (#5629) üzenetére


marcarc
senior tag

1 évig használtam, soha nem volt ilyen baja. 20 órás készenlét mellett 3-4 óra SOT-om volt mindig. Pedig én nem kíméltem, max a fényerő nem volt csutkán. Én azon is elgondolkoznék, hogy nem-e hibás a készülék.

Az S8 is laggos lesz ha be van kapcsolva akku kimélő üzemmód, mert ott leveszi a proci teljesítményt is. Samun 70% ra, HTC-n nem tudom, hogy pontosan hány százalékra.

[ Szerkesztve ]

(#5641) bl4ze válasza Vikthor (#5638) üzenetére


bl4ze
veterán

marcarc szerint is "akad" olyankor, a procit is leveszi ahogy írja
én ha a power saving módra váltok olyan szinten akad a telefon, hogy csak na....

most kipróbálom, megnézem mennyivel jobb a "merülés"

Ahogy írtam a telefont most vettem át, és FR-rel kezdődött, eleve úgy kaptam, tiszta lappal indult a telefon.

1 éves készülék, nagyon keveset volt használva, az állapota is szinte zsír új - mintha most lett volna a dobozból kivéve.

Hibás ? Mire hivatkozva lenne hibás? Hogy merül az akku mint a titanic, és a wifi-vel is szenved egy ZTE router esetén ? Több fórumon is említik, hogy nagyon gyenge (szar) a wifi, a modem a HTC 10-ben, és lehetnek wifi gondok.

Én úgy látom ezt az Oreo-t nagyon elkúrták, és talán ettől is van a wifi gond + az akku instant merülése.....

[ Szerkesztve ]

.:. bl4ze .:.

(#5642) Vikthor válasza bl4ze (#5641) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Érdekes, mivel én játszom is rajta, ergo igénybe van véve, de nem észleltem különbséget normal-battery saving mód között...

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#5643) bl4ze válasza Vikthor (#5642) üzenetére


bl4ze
veterán

Én a fenti sávból lehúzott "Takarékos Mód"-ot kapcsoltam be, erről tudok nyilatkozni.
Gondolom egyről beszélünk, az meg bekapcsolás után full lagossá teszi a telefont, akadozik-szaggat.

.:. bl4ze .:.

(#5644) Vikthor válasza bl4ze (#5643) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Én is azt használom, egyáltalán nem kéne, hogy laggoljon úgy, ahogy leírod. Esetleg akksi csere egy 0 km-esre?

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#5645) Tiger. válasza bl4ze (#5637) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Az nem lafg, hanem ki kapcsolja az összes animációt.
Ezért dobál mindent.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5646) kekkola válasza karldergroße (#5639) üzenetére


kekkola
senior tag

Az U11 lever elég sok készüléket a piacon, ha nem az összeset. Kitűnő darab lett. A feleségem 10ese pl. egyik dologgal sem küzd azok közül, amik itt a fórumon előfordulnak. Legalábbis eddig. (kopp-kopp-kopp)

Azt is el tudom képzelni, hogy egyszerű akku probléma a nagy merülés. Én első lépésben mindenképpen gariztatnám.

O+8T

(#5647) bl4ze válasza Tiger. (#5645) üzenetére


bl4ze
veterán

Akkor normális jelenség, ugye? Nyugtass meg :)

Igen az animációk lehet ki vannak kapcsolva, attól ilyen "darabos".

.:. bl4ze .:.

(#5648) Tiger. válasza bl4ze (#5647) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Nálam a 10-es volt olyan, hogy nem merült éjszaka, de utána behozta azt.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5649) bl4ze válasza Tiger. (#5648) üzenetére


bl4ze
veterán

ez most 4-7%-ot simán merül, repülő módban is - az elég meredek :(

87% - 8perc SOT - tegnap este lett feltöltve.... :Y :F

[ Szerkesztve ]

.:. bl4ze .:.

(#5650) Janaboy


Janaboy
veterán

Srácok megértem, hogy frusztráltak vagyok emiatt, de hogy ugyanazt ismétlitek semmi értelme :(

Nekem is 2:30 a SOT, bár előtte nem tudom mennyi volt bevallom őszintén.

Ha nem tudtok várni FIX-re, már pedig egyértelmű, hogy ez softwares hiba, akkor 2 lehetőség maradt:
- eladni
- beküldeni szervizbe és reménykedni, hogy vmi hasznosat csinálnak vele.
- esetleg 2.5 opcióként írni egy e-mailt a HTC-nek és riányálni neki.

Minden más nem segít.

Janaboy

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.