Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-29 11:46:35

LOGOUT.hu

HTC 10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5651) CptAdamica válasza Janaboy (#5650) üzenetére


CptAdamica
veterán

+1

Megyen!

(#5652) Integrale válasza Tiger. (#5645) üzenetére


Integrale
veterán

De az lagg, nekem az elso dolgom, hogy minden eszkozomon kikapcsolom az animaciokat, energiatakarekosban van doccenes, nelkule nincs, animacio pedig se igy se ugy nincs, szoval nem az az oka. ;)

"Bad reklám is reklám too"

(#5653) Tiger.


Tiger.
nagyúr

Én csak azt nem értem, hogy a Htcnel miért nincs felbontas változtatás lehetőség, sokat segítene.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5654) Integrale válasza Tiger. (#5653) üzenetére


Integrale
veterán

S8-on es a tesztek szerint S9-en sincs hatassal az uzemidore, igy teljesen feleslegesnek gondolnam.

"Bad reklám is reklám too"

(#5655) datya


datya
csendes tag

Üdv mindenkinek! Így pár nap használat után elmondanám a véleményem a telóról sok telefonom volt már, mertsokatis üzletelek velük így minden márkaminden tipus volt már nállam nagyjából és azt kell mondjam, pozitívumként saját meglátásom szerint, az üzem idő ätlagoss attól függ, hogy mire használom épp a készüléket játéknál 2-2 fél óra sot simán megvan, ha csak netezek,aktív gps mindig,folyamatos wifi,zenehallgatás egyebek akkor 3,5-4,5 óra sot simán van oreóval,wifi,gps mindig stabil,hálozatot nem dobja el soha,pedig határ mellett lakom romániänäl,a rendszesebesség szerintem tòkéletes nincs akadás ,megröccenés se, kamera nekem tetszik a képminőség,negatívumként a saját melätásom szerint a kijelző csak átlagos minőséget hoz Samoledet megse közeliti, de még lgg4,v10,v20 is köröket ver a kijelző minőségben, más szögből nézve eléggé torzul a kijelző ami nekem kifejezetten nem tetszik értem ezt hogy szivárvänyisodik a kijelző és elég pirosas beütése van és felül világos háttérnél némi fényszivárgást is észrevenni de csak bizonyos szögból, az enyémbe tianma kijelző van gondolom sok másik készülékbe is, meg ez a ragasztó téma is aggadzt hogy a széleken átüt, az M8-am kijelzője köröket ver a htc 10-re pedig nem mai darab és hibátlan mai napig soha nem lett csináltatva több év alatt és mitsem változott tökéletes betekibtés minden szögből,se ragasztó nyomát sehol felfedezni, a belső hangszórók is elmaradnak mind az m8 mind az m9 szintjétől inkább hätra került volba az ujlenyomat olvasó és alul felűl lettek volna a hangszórók mint a régebbi modellekben ha már ekkora kávákat hagytak alul felül! A külön dac az tényleg király egy skullcandy fejhalgatóval szoktam zenét hallgatni vmi űber jól szól vele! Összességében nekem egyedül a kijelző nem igazán nyerte el a szívem,de lehet beruházok egy új kijelzőbe hátha változik a véleményem egy uj darabbal és lehet sharp lessz belőle kipróbálva!

[ Szerkesztve ]

(#5656) bl4ze válasza datya (#5655) üzenetére


bl4ze
veterán

Képernyőt leszámítva szerencsés vagy ez a 3.5-4.5 óra SOT utópia.

A 2 óra is alig van meg, és nálam a wifi-je nagyon komolyan defektes... :W

.:. bl4ze .:.

(#5657) Integrale válasza datya (#5655) üzenetére


Integrale
veterán

Itt van mellettem baratnom G4-e, illetve az X Styleom, mind a harom IPS, es QHD, a Motorolae es a HTC-e szerintem jobb mint az LG-e, a HTC-nek a maximum fenyereje kevesebb mint a Motorolanak, illetve az LG-nek, viszont a szinek a HTC- n a legjobbak a 3 kozul.

Tobbivel egyetertek, szerintem viszont az M8 hangszoroi sem voltak kiemelkedoek.

"Bad reklám is reklám too"

(#5658) kekkola válasza bl4ze (#5656) üzenetére


kekkola
senior tag

szervíz.

O+8T

(#5659) Klaus Duran válasza datya (#5655) üzenetére


Klaus Duran
senior tag

Lumia 950 (amoled) után kicsit fura volt újra SLCD-t nézni, viszont az SLCD közelebb van a valósághoz.

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#5660) bl4ze válasza kekkola (#5658) üzenetére


bl4ze
veterán

És mi mondok a szervízben ? Úgy elhajtanának....

.:. bl4ze .:.

(#5661) Tiger.


Tiger.
nagyúr

Ismeri ezt valaki?
sdn nem jó anélkül jó, valamiért nem ír sdre.

[ Szerkesztve ]

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5662) kekkola válasza bl4ze (#5660) üzenetére


kekkola
senior tag

Az akkuidőd a felére csökkent és a wifi jel erőssége hirtelen megváltozott, nehezen csatlakozik, eldobálja a jelet. Ezek teljesen normális dolgok. Nézd, ami a készülékeddel történik az nem normális véleményem szerint. A feleségem előző készüléke és a mostani (mindkettő 10-es) nem produkálja ezeket oreo-n (kopp-kopp-kopp). Megvan neki a 3,5-4 óra SOT és nem bug-zik. Használtan vetted, megvan a lehetősége annak, hogy azért is adták el mert kinyírták az akksiját.

O+8T

(#5663) bl4ze válasza kekkola (#5662) üzenetére


bl4ze
veterán

Akitől vettem egy nagyon korrekt eladó, leellenőríztem. A készülék másod készülék volt, tényleg szinte vadi új állapotban vettem meg.

Számla, garancia nincsen meg hozzá, noha a HTC Support írásban azt jelezte, hogy ezek NEM kellenek hozzá, mivel IMEI alapján javítanak, és ellenőrzik a garanciát, mely a készülék esetén 2019.05.08-ig szól.

A chat-ról a másolat : [link]

Ti hogyan, hová adnátok le a telefont erre hivatkozva ??

[ Szerkesztve ]

.:. bl4ze .:.

(#5664) Janaboy válasza bl4ze (#5660) üzenetére


Janaboy
veterán

Megéri irni egy e-mailt a HTC supportnak (angolul van csak ha jol tudom) és megnézni, hogy mit mondanak.

Janaboy

(#5665) kekkola válasza bl4ze (#5663) üzenetére


kekkola
senior tag

Sajnos van 1-2 gyökér cég (pl TMX) aki nem ismeri a gyártói garancia fogalmát. Papír hiányában a gyártás időpontjától él a két év a készülékre, ezt a gyártó garantálja. Neked ez az időpont lett megadva. Azonban ha van papírod (garanciajegy) akkor a vásárlás pillanatától él a garancia a készülékre (2+x év a gyártás időpontjától), amit a garijeggyel, számlával igazolhatsz. Sajnos több embertől hallottam, hogy a papír hiányában megtagadják a készülék garanciális javítását, ami minimum jogtalan eljárás. Ha nincs papír akkor a gyártás időpontját kell alapul venni, de ezek a sz..rkupacok ezt nem tartják be. Gondolom nem akarnak azzal foglalkozni, hogy kiszűrjék a sok papír nélküli készülék közül melyik garanciális javítása jogos.
Elvileg bármelyik media marktban leadhatod és talán a TMX-nél is. Ezeknek előtte nézz utána, mert itt évente változnak a dolgok. Szervízpontok vannak, a munkalapra (vagymire :) ) azt íratsz rá amit akarsz, a szervizes fogja eldönteni hogy jogos-e a dolog, nem pedig az átvevőpont.
Készülj fel azonban a fenti dologra, minimum kérj állásfoglalást a htc-től e-mailben, hogy kötelező javítaniuk papír nélkül is.

[ Szerkesztve ]

O+8T

(#5666) Lacko32 válasza Janaboy (#5664) üzenetére


Lacko32
tag

bl4ze a készüléket tőlem vette át.
Magyar HTC support nem válaszolt a levelemre mai napig, pedig már jó ideje nincs nálam a készülék.
Live chaten tudtam őket elérni, segitőkészek voltak, amig a gyári gari tart, addig lehet hozzájuk küldeni. (Mily meglepő)

Mellesleg: Menüből történt telefont alaphelyzetbe állitása, amikor bementem a recoveryba piros felkiáltó jel várt. Onnan csak újrainditás, tehát hangerő le bekapcsológomb kombó, és akkor Androiddal újraindult.
Tehát nem tudtam cache-t törölni, se factory resetet csinálni onnan. Szerintem ez a lehetőség maradt ami épkézláb.

Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.

(#5667) Lacko32 válasza kekkola (#5665) üzenetére


Lacko32
tag

Ezt leveleztem le a HTC-vel, igaz nem magyarul, de ez volt a lényege.
Bemásolom ide is, csak hogy megmaradjon:
Jess: The only warranty is on the phone is the manufacture warranty and will end on 2019-05-08
You: Yes, that's it! It's goin to expire on 2019.05.08?
Jess: Yes that is true
You: ooo nice to know it! :D
You: And I have another question... If I lost all of my papers about the warranty and buy, can I send it to a repair? Without the papers?
Jess: Yes you will send it and we will follow the manufactures warranty which will end on the 2019-05-08

Ebből azt merem kiszűrni, hogy igen, lehetséges papirok nélkül is, hisz IMEI szám alapján tájékozódnak. Ami rajta van a dobozon, a dobozban lévő matricán, a telefon hátlapján, stb.
Mellesleg egy M9-et, ami le volt tiltva, alaplap hibás volt, papirok nélkül küldtem el javitani. 2 hét, és jött vissza Győrből a telefon :K

Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.

(#5668) kekkola válasza Lacko32 (#5666) üzenetére


kekkola
senior tag

A piros felkiáltójel után power+vol up és belép a recovery-be.

https://youtu.be/SB5gCEomEJ4
(bocs, mobilról vagyok)

Nekem innen 1 napon belül szoktak válaszolni (angol!): contact_us@htc.com

Csak azért írtam ezt le, mert volt akitől nem vettek át készüléket a papír hiánya miatt. Természetesen kötelességük lenne papír nélkül is megcsinálni, ha a garanciális időn belül van a készülék. Egy e-mail valamennyivel hivatalosabb, mint egy printscreen egy chat ablakból.

[ Szerkesztve ]

O+8T

(#5669) Lacko32 válasza kekkola (#5668) üzenetére


Lacko32
tag

Természetesen azon belül van, IMEI check oldalakon is megnéztem, meg Ők is megerősitették, hogy a gari idő valóban 2019-05-08-ig tart (Gyártói garancia)
Akkor ez maradt ki nálam, M9-nél anno recoveryt kiválasztottam, azonnal bent voltam. :B

Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.

(#5670) bl4ze válasza kekkola (#5665) üzenetére


bl4ze
veterán

Igen, TMX gyökér, tudok róla.
Ma reggel írtam a HTC HU-nak a sztoriról, kértem válaszukat+állásfoglalásukat.

Én is attól félek, hogy számla+gari hiányában a TMX nem javítaná, lehet át sem venné.

A telefon dobozában van "warranty" de az full üres, azzal nem megyek semmire.

Meglátjuk a HTC Magyarország válaszol-e. FB üzenet nem megy, csak email, egy gmail címre.... :Y

.:. bl4ze .:.

(#5671) davenport válasza bl4ze (#5670) üzenetére


davenport
aktív tag

Merre vagy helyileg? Ha jól tudom, akkor a Firstphone az Oktogonon is üzemeltet átvevőpontot, lehet hogy ők nem TMX és az is lehet hogy rugalmasabban kezelik a kérdést.

No money, no honey.

(#5672) bl4ze válasza davenport (#5671) üzenetére


bl4ze
veterán

Pest Megyében lakom, de Budapest (XI.ker) dolgozom.

Most írtam a contact_us@htc.com címre, kértem adjanak állásfoglalást, illetve leírtam a jelentkező hibákat, jelenséget.

Meglátjuk....

Közben írtam a FirstPhone-nak is... :)

[ Szerkesztve ]

.:. bl4ze .:.

(#5673) Lacko32 válasza bl4ze (#5672) üzenetére


Lacko32
tag

Ezek csak átvevő pontok, a hivatalos javitást nem Ők végzik. A készüléket Romániába küldik le, nyilván a legközelebb eső HTC szerviznek továbbitják.
Papirt kell kitölteni mi a hiba, kérnek egy nevet, cimet, telefonszámot, aláirást, stb. Nem kell fizetni és csinálni semmit, mindent intéznek (legalábbis a győri átvevő ponton igy jártak el).
TMX-et felhivtam, jeleztem, hogy nem tudom bevinni a készüléket mert vidéken lakom, ergo többe kerülne a feljutás, mint az esetleges más költségek. Válasz: Oldjam meg. :W

Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.

(#5674) bl4ze válasza Lacko32 (#5673) üzenetére


bl4ze
veterán

TMX egy rohadt banda, ezt eddig is tudtuk.

Most írtam a FirstPhone-nak is, itteni ajánlás alapján : bízom benne, hogy válaszolnak, és hajlandóak továbbítani az IMEI számmal, papírok nélkül a Román szervíz felé.

Még nem jött válasz. Eddig 3 helyre ment levél : HTC "Magyarország" , HTC központi support, és a FirstPhone.

[ Szerkesztve ]

.:. bl4ze .:.

(#5675) kirkri válasza bl4ze (#5674) üzenetére


kirkri
addikt

Kizárólag a MediaMarkt veszi át az ügyféltől jelen pillanatban a készülékeket, sem a TMX, sem más.

A MM begyüjti és továbbítja a Telemaxnak, végül ők juttatják el a Regenersisnek Bukarestbe, ahol a javítás történik.

Az elmúlt két hétben sajnos a HTC Magyarország nekem sem válaszolt a leveleimre (gyanítom , hogy ez a csoport max. 2-3 fő lehet egyébként) . Nesze neked korrekt support.

21 éve a Prohardveren! ™

(#5676) bl4ze válasza kirkri (#5675) üzenetére


bl4ze
veterán

És az MM meg gondolom csak számla vagy gari papírral veszi át.
Magyar HTC Nekem sem válaszolt, FirstPhone sem - a global HTC most írt, hogy milyen országban vagyok.

a .hu e-mail cím nem volt nekik egyértelmű úgy látszik.... :Y

.:. bl4ze .:.

(#5677) Integrale válasza bl4ze (#5676) üzenetére


Integrale
veterán

.Hu cimmel irhatsz akar kulfoldrol is.

Nem lehet valahogy visszarakni a 7.0-t?

"Bad reklám is reklám too"

(#5678) karldergroße


karldergroße
senior tag

Az akkumulátor-mizériához szólnék utoljára hozzá. Ma megcsináltam a gyári diagnosztikai akkutesztet, és 94%-ra ment le egy óra alatt a dolog. Ugyanez a két évvel idősebb M8-amon 95%. Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a HTC 10-ek {egy részé}-be valószínűleg selejtes, vagy legalábbis rosszabb minőségű akkumulátorok kerültek. Ez egy csúcskészüléknél elég kínos. Azt hiszem, a következő telefonom valamilyen más márka lesz, majd kitalálom, melyik lenne a legalkalmasabb...

(#5679) Integrale válasza karldergroße (#5678) üzenetére


Integrale
veterán

Szerintem az semmit sem jelent. Nekem is 94-95%-ra esett a 10-es, viszont ez QHD, mas teljesitmeny stb, mint az M8.
Raadasul 7-tel a 10 tudott akar 5 ora kepernyoidot is, az M8 attol nalam mindig messze volt.
Nincs igazan baj ezzel a keszulekkel, csak foltozzak be az Oreot, vagy legyen lehetoseg visszalepni 7-re.

"Bad reklám is reklám too"

(#5680) karldergroße válasza Integrale (#5679) üzenetére


karldergroße
senior tag

Nekem 7.0 van még, nem jött meg a frissítés, az akku mégis szar.

(#5681) kekkola válasza karldergroße (#5680) üzenetére


kekkola
senior tag

Cseréltesd ki.

O+8T

(#5682) Litván Zongora válasza Integrale (#5679) üzenetére


Litván Zongora
aktív tag

Én szívesen visszalépnék Nougat-ra, de nem az akksi, hanem az elfogadhatatlan értesítés-bug miatt. Erre létezik lehetőség?

Shit happens. Size matters. Time flies.

(#5683) ferob válasza Litván Zongora (#5682) üzenetére


ferob
őstag

Házi módszer nem létezik rá, több okból sem tudna működni, de értelemszerűen megoldható a megfelelő eszközökkel.

(#5684) Integrale válasza ferob (#5683) üzenetére


Integrale
veterán

Te megtudod ezt tenni? Gari nem szamit, csak ne buheralt rendszer legyen, es ha ugy adodna, akkor frissuljon a kesobbiekben.

Litvan Zongora: nekem mazlim van, van egy csengohangom 6 eve, a tobbi ertesites pedig egyforma. :D

"Bad reklám is reklám too"

(#5685) Klaus Duran


Klaus Duran
senior tag

Vízállóság teszt is megvolt. 5sec a kutya vizes táljában. :W
Aggasztó volt mert eleinte recsegtek a hangszórók, végül 1 nappal az esés után megjavult.

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#5686) bl4ze


bl4ze
veterán

66p SOT után akku 70% jobb egy picit, wifi is jobb,
nem dobálja annyit.
Meglátjuk...
HTC Hu azóta sem válaszolt, FirstPhone sem, HTC globál
support is napok óta hallgat...

[ Szerkesztve ]

.:. bl4ze .:.

(#5687) Tiger. válasza bl4ze (#5686) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Mit változtattál? Nekem a 10esem 1 óra alatt 80%-ig ment le. Az u11 meg 90.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5688) bl4ze válasza Tiger. (#5687) üzenetére


bl4ze
veterán

Semmit igazából.
Külföldön vagyok, BT+mobil adat ki van kapcsolva.
100p SOT 52%

.:. bl4ze .:.

(#5689) Keil Walker


Keil Walker
aktív tag

Nektem eddig a Viber értesítő hangja "viberes" volt. Tegnap óta ez is beállt a sorba. Nálatok is? Már csak a Messenger hangja jó.

(#5690) kirkri válasza Keil Walker (#5689) üzenetére


kirkri
addikt

Azt hittem csak nálam változott át, de akkor nem keresem tovább az okát. :W

21 éve a Prohardveren! ™

(#5691) bl4ze válasza Keil Walker (#5689) üzenetére


bl4ze
veterán

Sajnos. Én a "NotifierPro Beta" nevű appot használom, azzal állítottam be custom hangokat, pld Viber, Whatsapp, Gmail - az alapértelmezett értesítési hangot pedig "Néma" állítottam, egyébként két hang fog egyszerre szólni. (a telefoné, plusz amit beállítasz, mint custom hang)

Nagyon jó lenne ha kapnánk egy Oreo patch,fix OTA-t , mert elég sok dolog el van kúrva ezzel a 3.16 Oreo-val....

Valaki esetleg tud valami OTA fix-ről? Külföldi fórumon stb... ????

SOT : 1,5 napja volt töltve, 19%-on állok 2ó21p SOT - egy picivel jobb, mint volt - HTC Supportok nem reagálnak azóta sem a bejelentésre, FirstPhone sem. :W

[ Szerkesztve ]

.:. bl4ze .:.

(#5692) bl4ze


bl4ze
veterán

Illetve abban segítsetek már, hogy ha gmail email jön - két ikon van egy emailről, és két értesítés van a képernyőn - ha feloldom.
Csak egyet szeretnék 1 emailről :)

Hol, mit kell kikapcsolnom, hogy az értesítési sávon csak 1 ikon legyen, és a feloldott képernyőn is csak 1 értesítést mutasson ? :)

Köszi. :R

.:. bl4ze .:.

(#5693) tomtomed válasza bl4ze (#5692) üzenetére


tomtomed
csendes tag

Inbox is fent van esetleg? Mert akkor lehet, hogy az is kirakja, meg a gmail app is.

(#5694) bl4ze válasza tomtomed (#5693) üzenetére


bl4ze
veterán

Nem, inbox nincsen - a notifierpro Beta volt a ludas - a saját (custom) hang használata miatt be volt állítva, és az is rakott ki egy notification-t + ikont.

.:. bl4ze .:.

(#5695) Exelsior


Exelsior
senior tag

Sziasztok.

S8+ mellé vettem ezt a szuper készüléket mert ez gyors és kicsi hozzá képest.

Annyi a gondom hogy szuper a nem üveg hátlap de nagyon könnyen sérül ez is.

Tudtok ajánlani olyan tokot ami nem karcolja szét a hátlapot hosszabb távon sem. Nyilván kitakarítom hogy ne legyen benne kösz de munkába lesz. Van olyan tok mint az Samsung-nál hogy ilyen puha a belseje így az nem karcolja szét. pl.

Amúgy most szerintem ár/érték arányban egy jó kis készülék.

Samsung galaxy fold 4 12/256 gb ,- Samsung Odyssey G6 S32BG650,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,Ryzen 3600, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,GeForce-RTX-3080-GAMING-TRIO-PLUS-12G-LHR/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935

(#5696) kekkola válasza Exelsior (#5695) üzenetére


kekkola
senior tag

Véleményem szerint ez egy nagyon jó választás. Én kettőt is elhasználtam belőle, nem karcolja a házat és van rajta usb csatlakozó dugó.

Ár/érték arányban kiváló!

[ Szerkesztve ]

O+8T

(#5697) CptAdamica válasza kekkola (#5696) üzenetére


CptAdamica
veterán

Ez a tok szerintem is jó, én is szerettem, néha még felrakom e helyett, bár ez kemény tok. :)

Megyen!

(#5698) Tiger. válasza Exelsior (#5695) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Ment a pü.

[ Szerkesztve ]

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#5699) bl4ze válasza CptAdamica (#5697) üzenetére


bl4ze
veterán

+ kekkola : ez tényleg pofás. Mindenhol csak a "Clear" verziót látom.
Tudtok olyan helyet ahonnan lehet a "Grey"-t rendelni ? Az érdekelne engem is.
Most egy IMAK van rajta, a Ringke jó, de nagyon duci vele, és a teljes tempered glass-szal nagyon passzentos, kicsit "elnyomja"... :Y

.:. bl4ze .:.

(#5700) kekkola válasza bl4ze (#5699) üzenetére


kekkola
senior tag

Nekem volt clear és grey is. Sztem a clear sem gáz egyáltalán.

Én e-bayről rendeltem, akkor még tömegével ontották akármelyik színt.

[ Szerkesztve ]

O+8T

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.