- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
DArchAngel
tag
válasz
Cs.Orsolya #63 üzenetére
Igen, amit mondasz, érvényesek egy kis közösségre. Családomra, baráti körömre.
Kétségtelen, hogy ezekre a közösségre hatásssal vagyok - reményeim szerint jóval. De nem tehetem meg, hogy sokkal több embernek segítsek, és nem azért mert nem szeretném, hanem azért mert olyan külső behatások érnek, amik blokkolják a lehetőségeimet.Egy közösségben nem létezhetsz mindentől függetlenül, és ha magadból is indulsz ki, te magad is már valamilyen behatásokkal rendelkezel.
A vízgőzben sem csak magukban rohangásznak az atomok, és még csak nem is csak más vízmolekulákkal ütköznek. Van ott oxigén, nitrogén stb...
Ha a vízatomokból indulunk ki, akkor a gőz előbb-utóbb víz lesz, hiszen az energiája szétoszlik. De ha valaki szinten tartja az energiát, akkor hiába tartana vissza a gőz vízzé.
Aktív témák
Hirdetés
lo Nagyon sokat merengtem, írjak-e vagy sem, de mostanában olyan történetek jönnek szembe...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest