Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yasuo
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #18571 üzenetére
A felsőre.
-
D4ni
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #17133 üzenetére
A machine learningre gondolsz, de az ebben nincs . Mate9-től elérhető .
-
cozmo
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #17137 üzenetére
Ne is mondjátok. B131-en vagyok, és állandóan bezárogatja a strava-t. Agyamra megy a rohadék...
-
raven24
tag
válasz
Kirin 960-tól van ez az algoritmus, tehát nincs.
-
atillaahun
veterán
válasz
Van, úgy hívják EMUI. Épp csak alólad nem lövi ki az alkalmazásokat. Amúgy egy túlhozott agresszív kínai fos memóriakezelésben.
-
TaRka94
senior tag
válasz
Hát be lehet állítani hogy bezárogassa automatikusan a nagy fogyasztású alkalmazásokat.
-
pászka
tag
válasz
Zsozsoka 74 #17029 üzenetére
Egész nap nem volt töltőn direkt nem raktam rá mert olvastam itt hogy sokaknak gyorsan merül és kíváncsi voltam hogy mi lesz. Most hogy egy éjszakán is túl vagyok szintén pozitív a dolog, mert este 9 körül feltöltöttem 96%-ra majd egy kis netezés után pontban fekvésnél megnéztem hogy 86%-on volt. éjjel fél kettőkor felkeltek a gyerekek ezért nem tudtam visszaaludni így hát szintén olvasgattam meg nézelődtem a telón kb fél órát. Reggel a kelésnél 82%-ot mutatott. Nálam a mobilnet és a wifi a bluetooth állandóan be van kacsolva és két sim-is folyamatosan elérhető.
Szerintem a waze-nál azért fogy gyorsabban az aksi mert folyamatosan ébren tartja a kijelzőt és full fényrőn kicsit többet fogyaszt.
-
válasz
Zsozsoka 74 #16402 üzenetére
Én pedig Redmi Note 4 és e között vacilálok már egy ideje. Vonz a MIUI, a nagyobb kijelző, és akku, és a fizikai (érintős) gombok, de itt pedig a dupla kamera miatti számomra áll keresgetős képek vannak.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #16402 üzenetére
Téma van dögivel. A kamera sztem jobb, de sötétben azért jobban figyelni kell(no ois) itt is v állvány. Aksiban viszont a szájomi sztem többet hoz+ nagyobb kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest