Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
válasz WaG_Gaming #31495 üzenetére
Ha ezek a funkció neked nem hiányoznak, akkor hajrá.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
-
Kbali
nagyúr
Ha fontos a stabil működés, én nem próbálkoznél. Főleg, hogy visszatérni nem egyszerű.
-
Zeki
nagyúr
Mi okból érzel késztetést, hogy olyan romot rakj a telódra (ami amúgy jól működik), amivel nem fog jól működni?
Nem értem. -
rosejbli
senior tag
válasz WaG_Gaming #31513 üzenetére
Az mi újat tud?
-
1976ramones
tag
Sziasztok! Mióta oreon vagyok a viber üzeneteknek nincs hangja, ha a beállításokba belépek ott az értesitési hangba onnan az értesítések kezelésébe lép, ott meg hangot nem lehet állítani. Tud valaki megoldást? Kösziiiiii
-
dokee78
félisten
Valahol be állítottam,hogy ne jelenitse meg a Messenger üzeneteket zár képernyőn.
Annyit ír "Tartalom elrejtve".
Ez hol tudom Oreo alatt vissza állítani? -
Volna két kérdésem:
- DuálSIMesektől kérdezném, hogy nekik éjjel mennyit merül a telefon? 8% 8 óra alvás alatt normális?
- Ha felrakom az Oreót, akkor elvesznek a beállítások?
- Gboardból másnak is hiányzik a szinkronizálás opció?I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Drughi
addikt
8% szerintem teljesen normális, bár ez függ attól, hogy mi van bekapcsolva, mi mivel szinkronizál stb.
Én ugyan éjjel töltöm, de 1-2 alkalommal mikor elfelejtettem felrakni 10%-on volt, reggelre mégsem kapcsolt ki, pedig wifi 3g bluetooth folyamatosan aktív.
- A beállítások nem vesznek el
- A gboardra nem tudok válaszolni, meghagyom másnak
-
Kbali
nagyúr
Érdekes: 405-ön vagyok, teljes csomagot sem tudom OTA lefrissíteni 407-re, de a HiSuite sem talál frissítést, azt állítja, hog a 405 a legfrissebb.
Most nincs SIM a telefonban - lehet, az is kellene? -
-
Micsurin
nagyúr
válasz mici66 #31528 üzenetére
Ha nem használod a 2. SIM slot inaktív.
A telo valamivel jobban merül ha aktívan használ !2! hálózatot.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
norberto9
aktív tag
Nekem már a 7-es alatt is rossz volt a viber
-
Felraktam az Oreót, és a Light manager már nem tud fehér színt, csak lilát helyette. Ilyet tapasztalt valaki?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-
Iller
tag
Sziasztok egy kérdésem lenne nálatok is a Chrome a legnagyobb akku fogyasztó? Meg egy észrevétel mi band 3 használok oreo-val mindig megszakad a bluetooth kapcsolat csak az App meg nyitás hozza rendbe
-
phoenix64
őstag
Másnak is sokkal rosszabb lett a nagy rekeszértékes mód a fényképezőnél oreo alatt?
-
ngaben94
csendes tag
Sziasztok! Valaki találkozott már a következő problémával? Autós töltővel töltöttem a telefont, és amikor levettem a gyújtást a telefon elkezdte a fordított töltést, és azóta állandóan azt érzékeli mintha töltőn lenne. Ha elkezdem a hálózaton tölteni akkor 2-3x meg kell próbálnom, hogy elkezdje tölteni. Valakinek valami ötlet, hogy hogyan lehetne megcsinálni?
-
rosejbli
senior tag
válasz ngaben94 #31543 üzenetére
Nem tudom, volt-e újraindítás azóta, ha nem, akkor azt mindenképp tedd meg. Ha nem segít, akkor először wipe cache, ha az sem segít, akkor pedig egy factory reset. Ezeket megtalálod az összefoglalóban, hogy-hogy kell csinálni. Fr-nél minden adatod törlődik, szóval, ha van olyan adat a telefonodon, ami baj, ha letörlöd (névjegyek, képek, fontos doksik), ezeket mindenképp mentsd le valahova. Valószínűleg ezek közül az egyik megoldja a bajod, ha nem, akkor szervízbe kell vinni, ott kicserélik az usb aljzatot.
-
WaG_Gaming
tag
válasz nrg_52 #31519 üzenetére
Van megújult értesítési sáv és Beállítások menü, másfajta a gesztusvezérlés, mint EMUI 8.0 alatt, alkalmazkodó fényerő és akkumulátor, Slices, hangerő szabályzási fejlesztések, nagyító a szöveg kijelölésénél, sötét mód, Material Design 2.0 és egyéb újdonságok.
Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
-
stickermajom
addikt
Na ahhoz képest, hogy mennyire utáltam ezt a telefont már a vége felé, nagyon elégedett vagyok az Oreoval. Android Auto, tárcsázó bugok javítva. Az értesítés telefonálás közben végre nem üvölt és rezeg bele a fülembe, a SOT azonos felhasználás mellett nőtt.
Digical widget fagyott be 1-2x, de nem tudom, hogy erről az OS, vagy maga az app tehet. -
WaG_Gaming
tag
válasz stickermajom #31549 üzenetére
Most már az Oreo-val tényleg olyan a telefon teljesítménye, mint anno 2016-ban, még Marshmallow firmware-rel.
Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...