- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Analytikind
csendes tag
Sziasztok, a mai nap folyamán szeretnék használtan venni egy ilyen telefont, 70 ezerért. Reális ár, vagy lehet benne valami baki? Miket érdemes megnézni vásárlásnál? Van valami típushibája?
-
kovadika
őstag
Üdv,
Itthon hol lehet kapni normális üvegfóliát? Nem baj ha kisebb, csak levegős ne legyen. Köszi.
-
Sanki
addikt
Ha már a coopos akció a téma, akkor kérem használjátok az OFF gombot.
Köszönöm.
-
hippo0315
senior tag
Az a kérdésem, hogy be lehet-e állítani, hogy képernyőre fordítva automatikusan néma üzemmódba kerüljön a Honor 8 ill. visszafordításnál visszaáll.
-
Pjotr
senior tag
Akinek van Coop törzsvásárlói kártyája ki ne hagyja, hogy a telekomnál 10000 ft-os kupont lehet érte kapni. A Huawei Supercharge autós gyorstöltő így 9480 Ft helyett 0 Ft!!!
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/akciok-kedvezmenyek/aktualis/coop-klub-kedvezmeny
-
ctibor
senior tag
válasz
Pandimakaay #20966 üzenetére
A Honor 8 nem nyomás-érzékeny. A én telóm (lásd lent) tudja ezt.
-
Yasuo
aktív tag
válasz
Quqesz #20977 üzenetére
Nekem még az is tetszik benne, hogy mikor valahová szeretnél fókuszálni akkor nem csak ráböksz a dologra, hanem hosszan nyomod, és megjelenik egy napocska, amit bárhová tudsz mozgatni, és ez arra jó, hogy máshonnan végzi a fénymérést, mint ahová fókuszál.
Nem tudom érthető-e, nem tudtam jobban megfogalmazni..Én egyébként sokat használom.
-
Quqesz
nagyúr
Akik fotózni szeretnek egy jótanács(aki tudta elnézést): legtöbben legtöbbször automata módban használjuk, mindent a telefonra bízva. Viszont van egy olyan lehetőség - ha a képernyőre bökünk fókuszpont miatt - hogy a fókuszkarika mellett megjelenik egy napocska ikon csúszkával. Na ezzel lehet állítani az expozíciót(világosabb v sötétebb irányba), amolyan félautomata módon. Van mikor a telefon túl világosra veszi a témát és ezzel korrigálható a pro mód nélkül is a kép. Más készüléken ezt előre kell beállítani, de itt lehetőség van fókuszponthoz illeszteni(pl vki portrét akar, de az alany sötétebb a kelleténél).
-
DonMarco
aktív tag
Üdv Hunor 8-asok !
Ma én is egy ilyen új,teló tulajdonosa lettem
Remélem jól döntöttem
-
nrg_52
addikt
Ha nem torod el, nagyon sokaig. Az asszonye kb. masodik eves, mig nalam 1-2 honapot bir csak. Tegnap megint lecsukott egy brotectet a gyerkoc: gyerekulesbol a parkolo aszfaltjara pofaval lefele. 😂 Szerencsere rajta volt a cafele szilikon + a brotect, igy meguszta, a brotecten 2-3 apro benyomodas/toresnyom latszik. Makom volt.
-
nak0n
aktív tag
Nekem ma jött meg a nillkin frosted shield tok, és látom, van egy kijelzővédő fólia is a csomagban - az milyen minőség a h+ pro fóliához képest? Az is ma érkezett meg, és életem első fóliafelrakásához képest egész jól sikerült első próbára. Talán egy hajszállal van elcsúszva egyik oldalra, de én le nem szedem, hogy még egyszer próbálkozzak, másodikra tuti sokkal rosszabb lenne.
-
Sanki
addikt
Továbbra is kérem, hogy a hirdetéseket kerüljük. Szakmai topikban tilos hirdetni!
Mind az eladás, mind a keresés annak minősül.Köszönöm.
-
Yasuo
aktív tag
válasz
Pandimakaay #20966 üzenetére
Egy ujjal duplakopp=képernyőmentés
Két ujjas duplakopp=képernyőfelvétel indítása
Egy ujjal koppintás, majd egy betű rajzolása=program megnyitása (pl.: C betű - kamera)Nem tudom erre gondoltál-e
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy elvileg van egy ilyen nyomásérzékelős (Press Touch előlapi nyomásérzékelés) funkciója a készüléknek, ezt hol és mikor tudom használni? Milyen esetekben van rá lehetőség.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
üdv: Laci
-
spider80
őstag
válasz
ADAM1337 #20962 üzenetére
Tudom. Egyszer cseréltetten egy galaxy s3-on csak ü eget. Onnantól közbe nem érzékelt, játszani nem lehetett rajta stb. Soha többet.
Védelem aznap pont nem volt rajta. Néha szabadon, néha nillkin supe frosted shieldben volt. Volt már kb 15 telóm, ez az első, ami tört. Szóval az évek alatt a sok biztosítással, komoly tokokkal drágabban jöttem volna ki.
-
spider80
őstag
Srácok, egy sajnálatos baleset miatt egyelőre búcsúzom tőletek. Gyorsan kellett másik mobil,mert munkaeszköz, így egy akciós a5 2017 váltotta. [moderálva]
[ Módosította: Qru ]
-
Samanbacsii
őstag
Használ vki musixmatch-on kívül olyan lejátszót ami dalszöveget is kiír?
-
Quqesz
nagyúr
-
lenovomen
aktív tag
B391-ről van valakinek tapasztalata ? Firmware Finder találta..
-
tfery
tag
válasz
jatszo #20943 üzenetére
Négyen. Ha a gyors gombbal indítom, egyszeri lenyomás indul a program, működik a lehúzás. Kétszeri, vagy hosszú nyomás, feléled, indul a program, nem működik a lehúzás. Bekapcsolt képernyőnél mind a három esetben működik a lehúzás. Ez bizony bug. Azért együtt lehet élni vele.
-
thozoo
tag
Sziasztok!
Szeretem használni a Google Keepet, de most teljesen elakadtam. Honor 8-on egy hibaüzenetet kapok, amikor egy megosztott jegyzetet nyitok meg: "Keep requires one or more Google Play services that are not currently available. Please contact the developer for assistance".
Nem tudom, mit kezdjek most, értem a hibát, csak megoldani nem tudom. A nem-megosztott jegyzetek tökéletesen működnek, a régebben velem megosztott jegyzetek is látszanak, de új megosztott jegyzet már nem, illetve én sem tudok megosztani semmit.
Valakinek volt már ezzel problémája, van rá megoldás?
-
jatszo
aktív tag
1000 óra után újraindítottam a telót, mert az android rendszer elszabadult.
És most újra előjött, hogy az ujjlenyomat olvasó nem reagált a redőny lehúzásra... Azt hittem javították eme bugot.
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
Tronsmart CC2TF autós gyorstöltő.
Aliexpress applikációval 9.71$ (Böngészőből 20$)(A Qualcomm Certified Accessories listáján is szerepel.)
Ha megérkezett beszámolok. -
törölt tag
válasz
slayernick66 #20925 üzenetére
ne vedd meg, ezek a gsm üzletek ott csalnak ahol tudnak
(sajnos néha a nagynevű, régóta működök is)
Superphonenál is volt egy tuti deal, egy ismerős ajánlotta, aki régen ott dolgozott, hogy nincs para, csak szürkeimportosak...bontatlan dobozos, EU-s, gyári független A3(2016)ot vettemmég ott helyben kiderült, hogy T-s
hívtam ismerőst, küldte a számlát, hogy ezt egy hónapja vette meg egy cég, ami azóta nem fizet, le lesz tiltvaezek után sem akarták visszaadni a pénzt, kínlódtak, hogy majd letiltáskor mókolnak vele vmit...
végén már fenyegetni kellett őket, mire visszaadták
féreg banda
-
zzola
titán
válasz
ctibor #20931 üzenetére
Tudom jól, hogy melyik ez a bolt. Pécsi vagyok, de ezt az egy boltot tudom, hogy hol van!
Évekkel ezelőtt én is belefutottam egy hasonlóan jó ajánlatba. Amíg át nem vettem a készüléket, addig mindenki rendes és kedves volt. A probléma utána jött, hogy ázsiai volt a készülék, magyar menü nélkül ect.
A vége az lett, hogy saját kölcségemen fel kellett utaznom a boltba és helyretenni a lerugott alkalmazottat vagy bolt tulajdonost (egy rossz arcú lerugott faszi volt), nyögve nyelősen fizették vissza a 150k forintot.Úgyhogy ezt a boltot nagy ívben kerülni kell!
Mondjuk aki nem fővárosi, ők nem tudnak bemenni a boltba és kézbe venni...
-
ctibor
senior tag
Ez nem (csak) egy csomagküldő bolt.
Van címe, ott van a belvárosban. Be kell menni, kézbe kell fogni a telefont, megnézni a dobozát is: vajon EU verzió vagy más piacra gyártott, ha az utóbbi, akkor milyen frekvenciákon dolgozik (pl. van-e benne LTE B20), stb.
Egyébként az egyik legrégibb budapesti GSM bolt. Asszem lassan 20 évesek. Ettől még persze lehet trükk az ajánlatban, lehetnek tisztességtelenek. Ellenőrizni kell. Ennyi.
-
zzola
titán
válasz
Az ilyen boltokat nagy ívben el kell kerülni! Biztos forrásból vásárolj, ahol akciós pl. edigital, médiamárk, nextel, mobilcorner. Legutolsótól többen vásároltunk többször is, rendben van a bolt és a gar is!
-
nrg_52
addikt
válasz
En nem mernem megvenni. Gyanusan olcso. Ez nem egy pendrive, hogy kockaztasson az ember.
-
itldj
aktív tag
Az ár mellett a kis info gombon ad egy nyúlfarknyi leírást, de elég gyanús, mert van külön HU jelzésű csomag ami magyar piacra szánt szerintük, de forgalmazói garanciával, ez az ami olcsóbb. Meg EU-s piacra szánt gyártói garival drágábban.
Én is kerülném őket, ilyen értékű telefonnál ~15k nem éri meg a szívást, ha bármi gond van. -
Sanki
addikt
válasz
Garanciáról sehol 1 szót nem látok, szerintem nem európai modell. Én nem venném meg.
-
slayernick66
tag
sziasztok,
uj vagyok itt, telot vennek es most latok egy gyanusan jo ajanlatot:
http://gsmotthon.hu/mobiltelefon/huawei-honor-8-dual-sim-32gb/bluelattok benne valami buktatot? ismeritek a ceget?
mert ha minden okesnak tunik, akkor nagyon szivesen lecsapnek ra, ar/ertek aranyban ez most verhetetlennek tunik.
elmondanatok a velemenyeteket?
kosz
-
g4lx
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, a mai nap váratlanul meghibásodott a 3 hónapos Honor8-am.
Reggel nem tudtam bekapcsolni a készüléket, meglepett mert soha nem volt ilyen, illetve másféle probléma sem vele. Egyáltalán nem reagált semmire és a szokásosnál melegebbnek éreztem. Fogalmam sincs mi idézhette elő ezt a hibát, a készülék rendeltetés szerűen volt használva.
Egy kis idő elteltével, ám szörnyen lassan a bekapcsológombbal kizárólag a Huawei eRecovery (EMUI) kezelőfelületét sikerült csak megjeleníteni, ahol 3 opció várt engem, a "legújabb verzió letöltése, majd rendszervisszaállítás" WiFi hálózat segítségével volt az első, illetve az újraindítás és a kikapcsolás. (Huawei eRecovery, EMUI - Download latest version and recovery, Reboot, Shutdown), egyikkel se mentem semmire.
Az első parancs nem volt végrehajtható, még a WiFi hálózatra sikeresen csatlakozott a készülék, ám a "Getting package info from server" státuszra folyton a "Getting package info failed" hibaüzenet érkezett.
Többszöri próbálkozás esetén is, más WiFi hálózatokon is. A bekapcsológomb és a hangerőnövelő gomb lenyomva tartásával is csak az eRecovery várt ezzel a 3 opcióval. (factory reset-et nem tudtam megjeleníteni sehogy)Kérdésem az lenne, hogyan orvosolható ez a probléma? Találkoztatok-e már hasonló hibával, ilyen készüléken,
Ha nem muszáj nem szeretném szervízbe küldeni. -
Sanki
addikt
válasz
Csabikavagyo #20906 üzenetére
Az nem szerencsés, szerintem az nem mutat jól a képen.
-
daver88
aktív tag
én meg a Blitzwolfot vettem, ha jól láttam, ez egy kicsit hosszabb, meg egy kicsit olcsóbb volt előrendelésben, mint a Xiaomi...
remélem stabil lesz, de ha megjön, majd írok róla
-
Sanki
addikt
válasz
Csabikavagyo #20903 üzenetére
Szerintem igen, viszont nem a csillagok útvonala kell, hanem a fénycsík lámpák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest