Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
A Telekom oldalán az van írva a telefon specifikációjához, hogy: "sim kártyák száma: 2". Kedves, hogy ilyen őszintén bevallják
Azt persze csak az első vásárlók tapasztalatai után lehet majd megmondani, hogy független-e. De a dualsim biztosra vehető.
Nekem rengeteg telekomos androidos telóm volt már, és az a tapasztalatom, hogy azok a függők, amiknek a bekapcsolás során telekomos bootlogo tűnik fel. Ha csak a gyári logó van, akkor az a telefon szinte biztosan független. Ezt esetleg bemutatódarabokon is lehet tesztelni az üzletben, bár én még nem próbáltam. -
Fejvadi
nagyúr
Hát ez nem jutott eszembe. Köszi.
Nekem korlátlan van és így jönne ki.2490 Ft kezdőrészlet
+ 19×2490 Ft/hó
Teljes ár: 49 800 FtEz jó lenne, de hozzátesz 2 éven át havi 4 000Ft-ot az előfizetésre.
Azért, mert nem vettem telefont amikor erre váltottam és a régi hűség lejárt.
Kedvezményesen 10 990 a korlátlan, ez lenne 14 990. Az +96 000.
96 000 + 49 800 = 145 800. Nem nyerő.A FUN S Arany ATK-ra, ezen is lejárt a hűség.
9290 Ft kezdőrészlet
+ 14×9290 Ft/hó
Teljes ár: 139 350 FtEnnyit a hűségről.
-
törölt tag
Dupla koppnál pontosabb és gyorsabb. Még LG -n sem 100% -os a kopogtatás, pedig talán nála működik a legjobban. Mint ős kopogtató. Így viszont csak egy gyors érintés. Huawei -nél azért elég jó az ujjlenyomat-olvasó. Talán a legjobb a piacon.
De igazából nem fő szempont, csak kényelmesebb. Olyan, mint az irda.
Ami nagyobb hátrány (ez sem mindenkinek), hogy nincs a gyári app -on raw mentés. Ez alapban megoldható lenne külső programmal, de eddig nem úgy tűnik, hogy rendesen működne. Mint ahogy sok telefonnál, itt is gond van azzal, hogy 3rd party app nem fér hozzá, vagy nem elég gyorsan minden funkcióhoz. Ezt még várom, hogy valaki megcáfolja valamelyik app -pal.
-
törölt tag
Nem is értem miért hagyták ki a gyári raw mentést.
Sajnos annál is ezt csinálja: "Makrókat egész közelről (7-8 centiméterről) és sok részlettel lehet lőni, bár nem mindig oda fókuszál a masina, ahova irányítottuk (ez nagyobb probléma a Manual Camerával)"
Szerk.:
Pedig a raw kidolgozáshoz még szakértelem sem kell. Nyilván a legjobb desktop -on egy megfelelő programmal (megfelelő hozzáértéssel), de van több app Google Play -en is, ami egész jól kidolgozza automatikusan. Néhány beállítási lehetőséggel, mint a Snapseed.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
GG -nek is van karcállósága, csak éppen a zsebben hordott mikrokarcok, szemcsék ellen nem fog védeni. Törés ellen meg szintén nem mindenható. Pl. P9 -nél is volt már erre példa. A legnagyobb probléma ezzel az, hogy a GG leginkább a szemből érkező ütéseknek áll ellen. Ezt aláírom, így is van. A mai telefonok viszont már vékonyak, kisebb kávákkal, így az oldalirányú ütődések simán tudják törni a GG -t.
Mellesleg a GG már nem csak a kijelzőt védi, hanem az esetek többségében a teljes előlapot. Tehát ütődésnél a ház nem fogja rendesen elvezetni az erőhatást. Na meg ugye az sem mindegy, hogy a telefonok igen nagy többsége nem fém vázra (nem házra) épül.
Érdemes erről megkérdezni egy Telemax -ost, mennyi betört kijelzőt javítanak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor elnézést, én értettem félre.
Dragontrail -lel nekem anno jó tapasztalataim voltak, aztán csírájában elhalt a nagy lendület telefonos fronton. Keveset lobbiznak a telefongyártóknál, meg a Corning elég rendesen beágyazta magát. Mindenható viszont tényleg nincs, de bitang összegekért lehet szuper megoldást találni, csak senki nem fogja megfizetni, mert az a telefon árának a felét simán kitenné beszerzési áron.
V20 üvege is egy-két pofára esés után törik, GG 4 -gyel. Az 5 jó dolog mellett.
DE nem szeretném ezzel szét OFF -olni a topikot. Csak annyit akartam tisztázni, hogy bár Honor 8 esetében vannak lemondások, de néhány hiányosság inkább túl van misztifikálva. Ugyanakkor van néhány dolog, ami miatt szerintem megéri megvenni a telefont. Ezért ennyi az ára. Egy hivatalos termék sosem fog versenyezni egy "külsős" kínai modellel.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Ne hasonlítsd össze egy Nikon érzékelővel és optikával ,ott van élesség itt alig.... túl kicsi a képérzékelő ezért szoftveresen kell javítani. Amit a jpg tömörítésben a telefon kamera szoftver elvégez helyetted. De ha dng (raw) ban mented akkor nincs semmiféle korrekció.
itt egy teszt a telefon kamera fórumból
[ Szerkesztve ]
-
spidangli
csendes tag
Te ezt mihez viszonyítod?
Az én munkatársaim rámszóltak h mi az Isten tud így rezegni és kapcsoljam ki
Hozzáteszem úgy, hogy nálunk minden asztalon zizegő iPhoneok vannak amik elég "puhán" rezegnek, szerintem rendben van. Nekem is van almás is, azzal szerintem paliban van. -
Becksman
őstag
Nekem nem marad csukva, próbáltam több percig fekve lerakva tartani akkor is kicsit felnyomja az üveg.. (gondolom nem az ultravékonyt kaptam a telora. (nem is én tettem fel. ) ) Használnám én is, de így asztalra téve elég sza*ul fest hogy kicsit felnyomja az üveg a fedlapot...
Samsung A54 5G 8+256GB
-
-
shifty85
tag
Szia!
Hát sok mindenre sajnos nem lehet beváltani... Sehol nem találok olyan apró betűs leírást, ami korlátozná a "tartozékok" mivoltát, de az autós gyorstöltőt amit említettél, nem engedi kedvezménnyel megvásárolni... bezzeg a kihúzható műbőr tokot... akár 5-öt is. Ki érti ezt?!?!
" A 10 000 Ft kedvezményre jogosító tartozék kupon 2017. július 3. és 2017. december 31. között igényelhető egyszeri alkalommal, érvényes COOP Klub törzsvásárlói kártyaszámmal. A kupon egyszeri alkalommal váltható be online, a telekom.hu oldalon kínált valamennyi tartozékra 2018. január 31-ig. "
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest