- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Közben ma frissítettem a gy.i.k részt, jobban kibontottuk az FR leírást.
-
Sanki
addikt
Ezen jót mosolyogtam egy másik topikból: honor 8 kamu monokróm móddal..
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Szeretnék érdeklődni hogy lg g4 hez képest előre lépest jelentene ez a honor 8. dual sim.Jelenleg garis hibátlan g4 em van amiben nem rég cseréltek alap lapot.Szintén szinte új garis honor 8 ra 25 kp t kellene fizetnem.meg érné a csere?köszi előre is.
-
L4ck091
csendes tag
-
mumuss
aktív tag
válasz
newman8929 #18781 üzenetére
Nekem az alappal is rögzít mindent, és a másik fél hangja is érthető és tiszta
-
Iccetea
csendes tag
követtem, de a leírásban nem találtam az EMUI4 vagy5 választás lehetőségét, aztán 5-re váltás után egészen más képernyőt is dobott föl, úgyhogy onnantól kezdve végig fordítóval kellett dolgozzak.
De a kóddal kész vagyok igen.Most viszont flashelném a TWRP-t de
1: az összefoglalóból letöltött img. fájlt hibásnak látja a gépem, ezért máshonnan szedtem le, remélem működik az is
2 cmd parancssorban adb devices-re nem találja a gép telót. mi a hiba?
sima bekapcsolt telót csatlakoztattam USB-n -
dave0825
őstag
válasz
ADAM1337 #18759 üzenetére
és (#18762) Sanki: ilyen van nekem is, én küldtem képeket róla, ezek vannak az összefoglalóban. Szerintem nagyon jó tok, szép vele a telefon, nem vastag, nem nagyobb tőle sokkal (2-2 mm talán minden szélén), fogása is jó, nem gányolt minőség (kiálló öntési csíkokra, pontokra gondolok, nem látszik rajt szinte semmi). Szerintem nagyon megéri.
-
Iccetea
csendes tag
Sziasztok.
Bootloader nyitásnál nem fogadja el az IMEI számot, mivel a telefon multi azaz 2 imeivel rendelkezik.
próbáltam a 2 IMEI-t külön-külön és együtt is, de nem fogadja el. mi lehet a gond, vagy mit kell beírjak?szerk.: megoldottam
-
Iccetea
csendes tag
Üdv.
Segítséget, ötletet kérnék.
Az összefoglaló alapján próbálok bootloadert nyitni, de ugye fel van tüntetve, hogy ne állítsam át a kínai nyelvet semmire mert akkor nem fog működni.
Na most, nekem ezt az oldalt alapból angol nyelven tölti be a Chrome.
Ilyenkor mi a teendőm? -
somé
őstag
válasz
atillaahun #18521 üzenetére
A H7-nél végigpróbáltam az összeset, egyik sem volt jó. Ezt szeretném elkerülni.
Na, akkor Honor 8-am se lesz. -
ADAM1337
nagyúr
Létezik full cover tok a telefonhoz ami nem gagyi kivitelezésű ?
És lehetőleg nem lesz 2x olyan vastag a telefon tőle. -
Hoorus
őstag
Sziasztok
4G only módot be lehet állítani valahogy?
-
ult1mate
tag
Hogyan tudom kitenni az összes alkalmazást ha lehúzom a képernyő közepén az ujjam és ne csak a javasolt 4 darabot mutassa?
-
balazs0102
senior tag
Szisztok! Nektek mit ír az aida, vagy más töltés figyelő program, mennyivel tölti a telefont a gyári töltő + adatkábel?
-
mumtaz
senior tag
válasz
dave0825 #18744 üzenetére
Kipróbáltam egy másik hide megoldást, de semmi. Sajnos a SafetyNet ellenőrzésen nem át.
Esetleg Te kipróbálhatod. Ebben belőttem a honor 8 ujjlenyomat olvasóját, ugyanis az alap Magisk modulban Xiamomi Mi6 szerepel.
Felrakni úgy kell, hogy rárakod a telódra, uninstallálod a másik modult és a a MagiskManagerben betallózód, amit megosztottam.
-
r3muska
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten pénteken az én telefonomra is megérkezett a B389. Egyetlen szépség hiba jelentkezett nálam (hasonlóan mint Mozzarellánál). Ha beállítom a betűméretet (beállítások/megjelenítés/betüméret) kicsire, akkor az csak a menüben változik át, a főképernyőn marad normál méretű.
Megtenné valaki olyan aki a telepítés után csinált FR-t hogy megnézi, hogy FR után is fennáll-e ez a jelenség? Feleslegesen nem csinálnék FR-tElőre is köszi!
-
dave0825
őstag
válasz
mumtaz #18743 üzenetére
Otp Smartbank-nak kéne egyébként egyedül a root rejtés, mert nem engedik használni rootolt telefonon, mondván, hogy feltört... Kipróbáltam, működött, regisztráltam, viszont újraindítás után ugye nem volt ujjlenyomat olvasó. Kikapcsoltam a hide-ot a settings-ben, újraindítottam, mondom majd akkor kapcsolom be, ha használni akarom a Smartbank-ot. Most nézem, hogy hiába kapcsolom be, azt írja, hogy rootolt a vas, nem használható az app, tehát nem rejti el előle a Magisk másodszorra.
-
Dwatti
addikt
Igen valami ilyesmi kellene :
Kapcsold ki a Huawei fiókvédelmet . majd :
1.
- Beállítások > biztonsági mentés visszaállítás > gyári adatok visszaállítása
Végig megy a folyamat majd újra betölt a rendszer - most ne állíts be semmit > Telefon kikapcs. és 2. pont
(első pontot kihagyhatod ha előtte törlöd a bejelentkezett Google fiókot )
2.
Telefont vedd ki a tokból hogy a gombokhoz megfelelően hozzá férj !
.- Most úgy indítod el a telefont, hogy a hangerő fel gomb + a power gomb egyszerre nyomva tartod kb 3-5 másodpercig amíg be nem jön a recovery menü. rezgéssel jelezz hogy beléptél és előszószőr a honor logó jelenik meg majd utána a menü.
- Kiválasztod a Factory Reset lehetőséget, ekkor csinál egy alap beállítást.
- Újraindítod a telefont és használatba veszed. -
Sanki
addikt
Összefoglaló garancia része frissítve.
Huawei Komfort Szerviz -
petfoto
tag
Én is G4-ről, de nem bántam meg.
Kamera szinte ugyanolyan minőség, bizonyos körülmények között jobb. Pl. fényszegény helyen hiányzik a Ois.
Akkuidő nálam kicsit jobb csak, mint anno, de talán bátrabban is űzöm, plusz kocsiban-szabadban, ahol felhúzza a fényerőt rendesen.
2-3 óra Sot, 1-1,5 óra beszélgetés, 4 email fiók szinkron, folyamatos cellaváltás (1sim-mel) -
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok.
Anno volt honor 6-om amit leváltottam egy g4-re, de most megint a honor vonal miatt visszatérek egy 8-assal elvileg, ha minden jól megy egy 64gb-s verziót veszek elég jó áron van most már 110k körül.
Vannak tipus hibái esetleg ? (azt tudom, hogy fóliából csak lekerekítettet tudok rárakni)
2 kártyával fogom használni, telenor+vodafone.
Itt lehet mind a 2 sim-re 4g-t aktiválni, anno a honor 6-nál lehetett bütykölni. -
törölt tag
Ezt az auto fényerőt a B389-nek sem sikerült megoldania. Eddig nem zavart de már kezd.
-
dave0825
őstag
válasz
mumtaz #18696 üzenetére
Nos, megcsináltam mindent, és láss csodát, minden sikerült hiba nélkül, amire ritkán volt példa nálam.
Még ha egyszerűnek is tűnik, gyári recovery flash, majd vissza twrp, eddig még egy ilyennél is tuti hibát kaptam volna, most nem.
Megadtam újra minden app-nak a root jogot, aminek kell, és kész.
Annyi, hogy amit írtál itt, hogy ki kell kapcsolni a hide funkciót, majd vissza, az nem működik, utána sem megy az ujjlenyomat-olvasó. Lapozás a galériában, vagy értesítési sáv legördítése sem megy vele. Vagy kikapcsolva kell újraindítani a telefont, majd mehet vissza? Hide ki-bekapcsolás után nem változik, próbáltam, hogy kiveszem az app mellől a pipát, ami elől rejtem, az sem segít.
-
berek21
őstag
Sziasztok. Rég jártam itt. Lenne is pár kérdésem, mégpedig a rózsaszín verzióról. Ugyanaz a verziószáma mint az aranynak? Be tudom szerezni valahol jó áron? Európai modell egyáltalán?
-
dave0825
őstag
válasz
bozsozso #18715 üzenetére
Heló!
Én True Phone-t használok már pár hónapja (előtte ExDialer volt sokáig, de az furcsán kezelte a 2 sim-et), igaz, hogy 1 sim-mel, de barátnőm Huawei Nováján is ez van már, híváslistában azt hiszem, hogy jelzi, hogy melyiket hívták, vagy melyikről hívtál, hívás közben nem tudom, hogyan jelzi, egy próbát megér a használata, hátha van benne valamiféle feltűnőbb beállítás. Ingyenes, de néha 4-5 mp-et várni kell, hogy kiléphess a fizetésre felhívásból.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van valami mód arra, hogy 2 sim használatakor amikor hívás jön be akkor valami feltünőbb jelzés legyen, hogy melyik kártyára jött a hívás? Tudom kiírja csak jó lenne ha ránézek és már tudom is. Gondoltam olyanra, hogy pl .: más színű lenne a háttér. Ha ez még híváslistába is megjelenne az maga lenne a gyönyör.
Lényeg ha van valami megoldás akkor légyszi segítsetek.
-
Lordpaduc
csendes tag
Valakinek elofordult mar olyan problema, hogy elindit egy videot (youtube, twitch...stb) es kb 2mp utan sotetebb lesz a kepernyo? Szerintem olyan 20%-kal biztos csokken a fenyero es nem talaltam olyan beallitast ami segitene
-
dave0825
őstag
válasz
mumtaz #18706 üzenetére
Ha annyira sok minden épül egymásra/egymásba, akkor nem kínlódok vele, csak azt hittem, hogy úgy kell elképzelni az Xposed részét, hogy ugyanazokat a modulokat fölismeri. Egyébként max letörlöm az Xposed részét, ha mégis kipróbálnám és nem válna be. Amúgy újraindításonként ki-bekapcsolom a hide-ot, az sem bonyolult, úgyhogy max. marad az. Köszi, mindjárt nekiállok, ha elakadnék, írok.
-
Samus
addikt
És SIM kártyával tényleg egyből jelzett a B381 (B360-on voltam). Ha nem mondjátok, kétlem, hogy rájöttem volna magamtól...
-
mumtaz
senior tag
válasz
dave0825 #18704 üzenetére
Ha neked jó a Magisk Hide, akkor inkább használd azt. Az legalább tényleg a saját "rendszerére" épül.
Az Xposed azt jelent, hogy az Xposed-nek van egy Magisk változata. Tehát gyakorlatilag, mintha letöltenél egy modult a Magiskhoz, amihez aztán letöltheted a saját moduljait. De biztosan ezt akarod? Ok, a lehetőség adott, de ennyi egymásra épülő cucc nálam eddig soha nem vált be. Csak megemlítettem, hogy ezt is tudja. -
Gedeon31
addikt
A B389 frissítés után szerintem gyengébb lett a kamera
-
Juliuska
senior tag
Én is leírom tapasztalataimat, hátha segít valahol valakinek:
elöljáróban annyit, h lustaságból kitűnőre vizsgázhatnékMiért írtam az előbbieket? Mert az ide posztolók többsége tényleg komolyan vett/vesz minden lehetőséget, pedig (szerintem) a telót, használók igen nagy hányada valószínűleg (pont hogy nem) nem technikai zseni. Nem kezdenek el azon filózni, h most aztán tolok egy FR-t, mielőtt letöltöm az új frissítést, hanem durr bele, had jöjjön. Nos, ez volt az én elméletem, s a H8 megvásárlásakor nyomban bele is kezdtem ennek igazolásába.
Mindent OTA-n toltam, volt, hogy 37%-on állt az akkum, volt, hogy WiFi-t, volt hogy 4G-t használtam, volt hogy vonaton BSC tornyok váltását is megrizikóztam, de összességében minden félelem nélkül nyomtam rá a telepítésre. Szépen felkerült a B131, a B360, a B381, és most a B389 frissétései (és NEM a FULL op!)
Elmondható, h a 381-es kivételével mindegyik verzió szépen tette a dolgát (használhatóság tekintetében). A 381-nél bizony voltak komolyabbnak tűnő hibák is, amit a 389-es már szépen javított. Az uccsó változat számos meglepetéssel szolgált - szerintem - az eddigi legjobban sikerült változatot használják azon szerencsések, akiknek lejött és fel is tudták tenni. Akkuidőben, smoot-ságban, fényképezésben, használhatóságban simán veri az elődeit.Véleményem szerint, nem bánja meg, aki letölti, s használja a legújabb verzót, mert jobb a korábbi verzióktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!