Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yasuo
aktív tag
válasz daver88 #17097 üzenetére
Igen, mobilcornertől rendeltem, és ajándékként volt a dobozban headset, és tok. Bocsi, ezt kifelejtettem. Ez az a tok, ha valaki szeretne rendelni!
-
7Heads Drago
veterán
-
dave0825
őstag
válasz daver88 #17347 üzenetére
Enyém ugyanilyen volt, csak a másik felén. Kivettem a telót, jól megnyomkodtam befele, már semmi baja. Szállításkor gondolom össze-vissza hajolgatott, vagy sokáig volt egy állásba, és úgy maradt, mivel nagyon vékony a tok, nem nehéz elképzelni, hogy ilyen. Persze, tehette volna valami kemény dobozba, vagy valamibe, hogy ne legyen ilyen, de nem vészes, 2 perc volt helyrehozni, 210 Ft volt eBay-en. Nem gyártási hiba, az biztos, mert nekem eltűnt.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
donciccio
csendes tag
válasz daver88 #19914 üzenetére
igazad van. nem lesz tőle szebb,vagy valami ilyesmi,de legalább kap némi védelmet. van egy samsung galaxy s3-asom. ahhoz ilyen tokot használtam: [link] ettől sem lett szebb,viszont bármit kibírt. ehhez is vennék ilyen love mei tokot,csak éppen nem kapni. az egyik ismerősömnek honor 6-a van. ahhoz lehet kapni ilyen brutál tokot. [link]
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz daver88 #20393 üzenetére
Ha pontosan van felteve, akkor szinte nulla a bubi (hozzateve, hogy nem pontosak a kivagasok) . A hajszalkarcos dolog az teny egy ido utan (bar en speciel lezart kepernyo mellett letojom, amig a valos hasznalatot nem befolyasolja). Vedeni jol ved, mert a pici lanyom csak ma legalabb 3x ejtette le, de cafele szilikon+brotect megvedte. Eddig nekem meg mindig a lejgobbnak szamit, az esztetikat tartva szem ott.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
qbeer666
tag
válasz daver88 #21075 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Nekem eddig 3 óra 28%-on, de persze én maximálisan megterhelem. Van Insta, fb, fb messenger, egyebek. Mobilnet és Wifi, bluetoothal egyetemben bekapcsolva és még 10 percet fényképeztem is. Tehát elégedett vagyok vele. 7-esről váltottam tegnap, nagyon -nagyon szép.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
felixo
őstag
válasz daver88 #21099 üzenetére
Reggel néztem, még 10 ezer forint felett volt, most nézem és 49%-os akció van rá.
BlitzWolf® BW-P3 10000mAh 18W QC3.0 Dual USB Port Power Bank With Power3S Tech
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9
-
Zοltta
senior tag
válasz daver88 #21174 üzenetére
Igen, lesz külső bt hangszóróm, de ennyire eltávolodtak volna a gyártók a jó hangminőségtől a telefonokon?
Elvileg a Honor 8-on jól szólnak a füles/fejesek.JBL FLIP III -ra gondoltam vagy a Charge 3 ra mivel egyszer akarok venni jó külső bt hangszórót..
Azt mondod, hogy felejtős manapság telefonról zenét hallgatni az csak úgy is arra van ,hogy zenéljen mikor hívnak ? Annó, az Xperia L-em igen szépen szólt fél hangerőn, olyan volt mint manapság egy voda smart speed 6 full hangerön.
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
válasz daver88 #21178 üzenetére
Ez elkeserítő, de nem azért és elmernek kérni érte 110k. huf-ot .. Nem tudom ,hogy bevállaljam-e ha már a fülhallgatós része annyira nem jó..
zzola (#21176)
Bár hogy - hogy nem jó ? Én jelenleg szeretem ,ha be dugom, zene bekapcs és más dimenzióba visz át. Nem hallom a buszon a banyák kiről panaszkodnak
De mondjuk az is lényeges, hogy tisztán szóljon a zene és ne olyan 100 forintos kis csipogó minőséget adjon vissza ha lehet de ekkora árnál többet is várnék el a 100ft-os minőségtőlIgen.. ahogy irod sajnos vagy nem sajnos, úgy mond vájtfülü vagyok én is és drága telefonál a hang rész + a fotó rész jön nálam, aztán az aksi és a telefon anyaga.
Esetleg mindkettőtöknek van ilyen készüléke ?
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Sanki
addikt
válasz daver88 #21619 üzenetére
Köszi a képeket.
Ezúttal én is feltettem pár képet a Xiaomi tripodról. Gearbest link
KépekAnyaghasználat a szokásos xiaomi minőség, a bluetooth gombot bele kell pattintani/tolni a helyére. Rendesen tartja ez is a telefont, részemről ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
gaben0211
tag
válasz daver88 #22302 üzenetére
csak ezen nem muxik. a 2 csikos belemegy siman de eza 3as nem semmilyen fajtából se fejhallgató se fül. más eszközökön működnek. a tokot levettem mert énis azthittem hogy azmiatt van de nem. bedugom csontig és épphogy meghúzom picit már ki is esik belőle. de csak a 3 csíkosoknál csinálja ezt. eddig azthittem hogy direkt nemjó hozzá ezért nemis érdekelt de akkot ezekszerint gebasz van
[ Szerkesztve ]
-
Pros
tag
válasz daver88 #23029 üzenetére
Látom olvastam, de a telepiteseken kivül nem sok mindent irnak, pl nekem 2 sim kártyával megy és az akku idö gyengült,az utolsó frissétéssel más meg javult. Tehát ha van pozitiv változás ilyen téren akkor lehet frissíteném. Egyébként tökéletes.
[ Szerkesztve ]
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest